Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co czytam na forum to ten sklep jest pewny. Gwarancja międzynarodowa 1 rok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kusi trochę:) już jeden miałem i sprzedałem teraz myśle czy nie kupić:)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się zastanawiam... Z tego co wyczytałem nikt nie miał od nich myta...A szukam właśnie Nighthawka na pasku...

Omega Speedmaster Reduced

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się zastanawiam... Z tego co wyczytałem nikt nie miał od nich myta...A szukam właśnie Nighthawka na pasku...

A ja z praktyki wiem, że bywa podatek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak to wychodzi?? zegarek + 3% VAT +23% cło??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wychodzi? Drogo, a do tego trzeba sporo czekać na urzędników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do podatku nie ma reguły. Ot, trzeba zaryzykować i albo albo. Do tej pory ściągnąłem cztery zegarki z zagranicy i wszystkie zakupy przeszły bez cła. Jeden celnicy raz przejęli, tylko dali dooopy i zegarek kilka dni u nich leżał zapomniany. Przeprosili i puścili go bez dodatkowych opłat w formie przeproszenia. Oczywiście trzeba brać pod uwagę i to że mogą być dodatkowe opłaty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja od nich płaciłem na celnym, także 100% pewności nikt nie daje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak to wychodzi?? zegarek + 3% VAT +23% cło??

23% VAT i parę zł za obsługę celną.

Brązowy fajny ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trafił się czarny na bazarku i tego wziąłem. Jak do mnie przemówi może zdecyduje się na nówkę chodź z podatkiem to już nie taka atrakcja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny ten którego dorwałeś na bazarku, stylowo wytarty czarnuch. Na duty promocja jest tylko na paskowe. Nawet doliczając VAT - cena jest w porządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z Vatem to juz prawie 2 razy tyle co ten z bazarku na bransolecie... za to jasna koperta która bardziej mi sie widzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli mówimy o tych na pasku to mi z Vatem wychodzi 40% drożej niż ten z bazarku.

Chyba ze mówisz o nowym na bransolecie + VAT (+90% drożej) lub nowym takim jak kupiłeś (+120% drożej). Jednym słowem - kupiłeś na bazarku w dobrej cenie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na Allegro jest SUMO za 1250 PLN, jakieś takie outletowo - powystawowe 

może kogoś zainteresuje

SEIKO 7A28-7039 / SEIKO 7A28-701A / SEIKO 7A28-7010 / - SPEEDMASTERS  / SEIKO 7A48 - MOONPHASE / SEIKO TUNA SBBN017 / SEIKO SARB047 6R15 / SEIKO AEROMASTER 5H23 / i jeszcze kilka innych ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem na ile będzie to okazja, [ cena porównywalna z ceną nowego ] ja osobiście na zegarek chorowałem przez długi czas,  a od dawna nigdzie nie jest dostępny :/

Na poniższej aukcji do kupienia jest Citizen PMA56-2822 - bardzo fajny promaster :)

http://www.ebay.pl/itm/Citizen-promaster-diver-/271905534504?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item3f4ed53228

może komuś się przyda :)

SEIKO 7A28-7039 / SEIKO 7A28-701A / SEIKO 7A28-7010 / - SPEEDMASTERS  / SEIKO 7A48 - MOONPHASE / SEIKO TUNA SBBN017 / SEIKO SARB047 6R15 / SEIKO AEROMASTER 5H23 / i jeszcze kilka innych ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może komuś się przyda, cena niezła jak na WC i TS, tyle że trzeba mieć kogoś na miejscu :)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00E8HHACW/ref=pe_2054101_74163031_em_slvf_is

Ale tu jest w porównywalnej cenie:

http://allegro.pl/zegarek-casio-gw-6900gw-7er-g-shock-gw-pl-wawa-i5270169482.html

i z możliwością 6-letniej gwarancji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi