Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

A nie jest tak jak oni wystawiją tyle zegarków to ich cena spada? a tym bardziej w przyszłości ? Szukałem po prostu pierwszego dobrego zegarka i chciałem Hamiltona X-wind ale widzę że jest taka promocja to może skuszę się na dwa. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak cena Glicyne spada. Dlatego uważam że warto kupić dobrego szwajcarskiego suba za 385$. A o przyszłość się nie martw, na pewno za darmo nie będą ich rozdawać. :)

Edytowane przez Andrzej77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może skuszę się na dwa. 

I pamiętaj, że przy zakupie przez Massdrop musisz się liczyć niemal z pewnymi opłatami, czyli na pewno cena z wysyłką +23% vat, nie wiem jak z cłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam przy zakupie powyżej 500 funtów działa też kod 100CW17 obniżający o 100 funtów. 50CW17 też zdaje się działa (50 funtów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Ch. Ward ruszył jesienny outlet -50% https://www.christopherward.co.uk/events/autumn/flah-ecirp

Skąd ten link bo na głównej stronie www.christopherward.co.uk nie ma żadnej informacji...a zakładce "clearance" jest jedynie 5 zegarków w wyprzedaży... pytam tak z ciekawości

P.S a tak w ogóle to dzieki za link i info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd ten link bo na głównej stronie www.christopherward.co.uk nie ma żadnej informacji...a zakładce "clearance" jest jedynie 5 zegarków w wyprzedaży... pytam tak z ciekawości

P.S a tak w ogóle to dzieki za link i info

Założyłem konto na CW i zapisałem się do newslettera. Wysyłają info o wyprzedażach i kodach promocyjnych :)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założyłem konto na CW i zapisałem się do newslettera. Wysyłają info o wyprzedażach i kodach promocyjnych :)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

a2MVaq.jpg

:)

Edytowane przez Parówkowy skrytożerca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że to tylko invicta, ale jak na polskie warunki to jest tania ;) Nabyłem pro divera automatic z czystej ciekawości :)

https://www.zalando-lounge.pl/campaigns/ZZLJD3

Nie wiem czy trzeba się logować, by zobaczyć. Zatem Pro Diver był za 440. Do tego miałem jakiś kupon na -40zł, więc w mojej opinii cena adekwatna.

Edytowane przez radekwaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra oferta na Glicinki na Massdropie.

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz może jak rozpoznać inne oferty objęte tą promocją?

Powinno dać się wykorzystać na każdy przedmiot dostępny w serwisach: eBay.be, eBay.de, eBay.fr, eBay.nl, eBay.pl.

Nie wiem, jak to działa z przedmiotami widocznymi tylko np. na ebay.co.uk. Przykładowo tylko przez ebay.co.uk widoczne są SARBy od gizmo-outlets. Ale po wejściu w dany przedmiot można zmienić końcówkę na *.pl i niby już jest ebay.pl.

np. https://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-SARB033-Mechanical-Automatic-Black-Dial-Mens-Wrist-Watch-UK-TAX-FREE/272354122883?epid=1064043882&hash=item3f69921c83:g:ur8AAOSw0UdXwEg~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W warunkach promocji podkreślają że musi to być przedmiot objęty promocja z kategorii objętej promocją. Jakoś tak. Dałem sobie spokój, ale może jednak warto się temu przyjrzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kod działa na dowolne produkty z dowolnego ebaya, wystarczy dany przedmiot dodać najpierw do obserwowanych i można kupować skądkolwiek i cokolwiek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez goman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na WUSie po takim poście zawsze burza była, że sobie ludzie punkty nabijają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi