Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Ja kupiłem tam kiedyś zegarek, wszystko poszło bezproblemowo. Nie jestem na jakich zasadach oferują gwarancję, prawdopodobne jes że to ich gwarancja a nie producenta (podobnie do jomashop).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem tam kiedyś zegarek, wszystko poszło bezproblemowo. Nie jestem na jakich zasadach oferują gwarancję, prawdopodobne jes że to ich gwarancja a nie producenta (podobnie do jomashop).

ok,dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ten sklep wysyła do Polski ? W  formularzu zakupu nie można zaznaczyć naszego kraju ... choć jak twierdzą wysyłają do ponad 200 krajów ? Czy ktoś zamawiał z tego sklepu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Victorinox Alpnach za 499$ !!!

...

Twój REFLINK przekierowuje na główną, a strona agresywnie wymaga rejestracji (nie ma możliwości przejrzenia towaru bez rejestacji)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M.Mike,

Przepraszam, żeby obejrzeć Glycine Double Twelve linkowaną kiedyś sam się zarejestrowałem i zapomniałem, że to jest wymagane. Inaczej się (chyba) nie da, ale moim zdaniem warto nawet na jakiś poboczny adres e-mail, bo okazję są dość ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wszystkie paczki z tego sklepu podlegaja oplacie celnej? Czy jest szansa ( tak jak w przypadku azjatyckiego dutyfreeisland ) ze oplata nas ominie? Jesli nie to jaki jest % wszystkich dodatkowych kosztów ?

Poza tym, nie ma chyba możliwości zamówić do Polski

Edytowane przez nowic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wszystkie paczki z tego sklepu podlegaja oplacie celnej? Czy jest szansa ( tak jak w przypadku azjatyckiego dutyfreeisland ) ze oplata nas ominie? Jesli nie to jaki jest % wszystkich dodatkowych kosztów ?

Poza tym, nie ma chyba możliwości zamówić do Polski

Opłaty celne i przesyłka są od razu naliczane przy zakupie. Przesyłka to około 100 USD a opłaty celne  około 30% wartości zegarka )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że z zegarkami nie jest tak, jak z ciuchami - że pojawiają się sezonowe wyprzedaże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze tylko 37 dni i będzie można wybierać w promocjach. Black Friday jest 25.11 w tym roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze tylko 37 dni i będzie można wybierać w promocjach. Black Friday jest 25.11 w tym roku.

A tymczasem na Jomashop wszystkie Eterny wróciły do niebotycznych cen. Myślę, ze szykują grunt pod Black Friday ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi