Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko gdzie tu okazja? Wysoka cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jestem dosyć dobrze obeznany w wyszukiwaniu dobrych ofert zegarkowych na Amazonie(w zaszadzie na wszystkich europejskich). Kolega @pawelb29 zachęcił mnię, żebym dzielil się na forum tym co znajdę. W moim trackingu znajdują się popularne dla laika marki takie jak: Certina, Tissot, Roamer, Hamilton Frederique Constant ale jako laik nie wiem co jesczcze mogę trackować. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł i wie, że taka marka jest sprzedawana przez Amazon to chętnie wrzucę ją do trackingu - to dla mnie 2 kliknięcia. 

Na początek coś co znalazłem dziś rano. 

Swiss Military hanowa Automatic Helvetus. Najtaniej na allegro znalazłem za 1200 PLN. Cena katalogowa 1600. 

Sprzedawany przez zewnętrznego sprzedawcę, ale wysyłane przez Amazon więc nie ma ryzyka. Z przesyłką wychodzi 213 EUR.

https://www.amazon.fr/Montre-Hommes-SWISS-MILITARY-HANOWA-05-5287-04-001/dp/B01LQN1170/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko gdzie tu okazja? Wysoka cena.

Dla takich starych wyg zakupowych jak Ty, jest to zapewne cena nie najniższa na rynku :)

Patrząc jednak na ceny w Polsce jest to dobra cena.

Sklep jednak sprawdzony i godny polecenia.

Z drugiej strony jak masz ciekawe propozycje to podrzuć też innym.

Ps. Była niższa oferta na eglobal i podobna na creation.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Jestem dosyć dobrze obeznany w wyszukiwaniu dobrych ofert zegarkowych na Amazonie(w zaszadzie na wszystkich europejskich). Kolega @pawelb29 zachęcił mnię, żebym dzielil się na forum tym co znajdę. W moim trackingu znajdują się popularne dla laika marki takie jak: Certina, Tissot, Roamer, Hamilton Frederique Constant ale jako laik nie wiem co jesczcze mogę trackować. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł i wie, że taka marka jest sprzedawana przez Amazon to chętnie wrzucę ją do trackingu - to dla mnie 2 kliknięcia. 

Na początek coś co znalazłem dziś rano. 

Swiss Military hanowa Automatic Helvetus. Najtaniej na allegro znalazłem za 1200 PLN. Cena katalogowa 1600. 

Sprzedawany przez zewnętrznego sprzedawcę, ale wysyłane przez Amazon więc nie ma ryzyka. Z przesyłką wychodzi 213 EUR.

https://www.amazon.fr/Montre-Hommes-SWISS-MILITARY-HANOWA-05-5287-04-001/dp/B01LQN1170/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=

Super! W końcu ten temat ożyje, 

Trackować możesz jeszcze Japońce: Seiko, Orient, Citizen 

Oraz: bulova,  rado, longines , Jean Richard,  Epos, 

I pewnie dużo innych l.

2gwatchblog.com         facebook: 2gwatchblog.com             instagram: 2gwatchblog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seiko 5 za około 135 eur. Przesyłka darmowa:). najtaniej w PL na Ceneo 750 PLN

https://www.amazon.de/dp/B01BCXK3O6

Super! W końcu ten temat ożyje, 

Trackować możesz jeszcze Japońce: Seiko, Orient, Citizen 

Oraz: bulova,  rado, longines , Jean Richard,  Epos, 

I pewnie dużo innych l.

Japońce oczywiście trackuje. Bulova też jest. Tylko, że raczej nastawiam się na automaty. Kwarce są jakoś dla mnie Passe

znalazłem jeszcze tego Frederique Constant. Cena u Dolińskiego 3600. Na Amazon.es dwie ceny. U sprzedawcy Luxury-Time (kilku kolegów u niego kupowało i bylo OK) za 450 EUR a sprzedawany przez Amazon za 580 EUR. Myślę, że cena dobra jak ktoś szuka. 

https://www.amazon.es/dp/B00GYLOBMW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat Bulova ze swoim kwarcem UHF jest jak najbardziej ok.

Tak samo jak Citizen z eco drive , najlepiej z RC.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze ten Hamilton za 600 EUR.  Za granicą kosztuje około 600 dolarów. ale tu mamy Europejską dystrybucję więc nie ma obaw o opłaty. No i jest gwarancja:D

https://www.amazon.it/dp/B00EXZRZP6

Akurat Bulova ze swoim kwarcem UHF jest jak najbardziej ok.
Tak samo jak Citizen z eco drive , najlepiej z RC.

OK Bulovę I Citizen Ecodrive dla kolegów z Forum chętnie przeszukam:) czasami trafi się również jakiś fajny Kinetic:)

Jeszcze jedno prosiłbym o komentarz jak ktoś wybierze coś dla siebie z moich wrzutek bo wtedy wiem że nie tracę czasu:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla takich starych wyg zakupowych jak Ty, jest to zapewne cena nie najniższa na rynku :)

Patrząc jednak na ceny w Polsce jest to dobra cena.

Sklep jednak sprawdzony i godny polecenia.

Z drugiej strony jak masz ciekawe propozycje to podrzuć też innym.

Ps. Była niższa oferta na eglobal i podobna na creation.

Oj nie gadaj :) W tym momencie na CW jest za 199 $, a i to d*py nie urywa :P W porównaniu do cen z Polski to zazwyczaj robi się smutno, więc większość moglibyśmy podciągać do rangi okazji.

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj nie gadaj :) W tym momencie na CW jest za 199 $, a i to d*py nie urywa :P W porównaniu do cen z Polski to zazwyczaj robi się smutno, więc większość moglibyśmy podciągać do rangi okazji.

Przecież napisałem ze na creation w podobnej cenie :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozglądam się za Seiko SSC663P1, padi

chrono i znalazłem w chyba przyzwoitej cenie 294 funty, ale nie znam tego sklepu kupował ktoś tam? Może ktoś ma lepszą cenę?

https://www.watcho.co.uk/watches/seiko/seiko-watches-for-men/seiko-prospex/seiko-prospex-sea-padi-solar-powered-chronograph-watch-ssc663p1/?gclid=CjwKCAjwp7baBRBIEiwAPtjwxM2Wl9VoJVfjChA3pXGxx4WU0BwLdIwjL2wxT9oIAsQLw4j6QpA-YxoCjxUQAvD_BwE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że dobra oferta na Hamiltona Jazzmaster Auto Chrono na werku ETA H-21 (Valjoux 7750) - wychodzi 730 GBP =3530PLN. W Polsce 5659PLN

https://www.amazon.co.uk/dp/B00WW1KAEQ

KolegoBoniek robicie kawał roboty !!! Będę śledził ten temat jako że poluje na jakieś 3 zegarki teraz :D

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KolegoBoniek robicie kawał roboty !!! Będę śledził ten temat jako że poluje na jakieś 3 zegarki teraz :D

Kolego Boniek88 - plusik :)

Dzięki. Będę się starał wrzucać wszystko co znajdę w bardzo dobrych cenach. Sam bym tego Hamiltona przytulił ale portfel mówi NIE!

Pamiętajcie proszę tylko że to jest Amazon, a skrypty tej platformy działają następująco: Jeżeli nie ma zainteresowania danym produktem to cena spada stopniowo do bardzo przyjemnego poziomu który jest poziomem krytycznym. Jeżeli nikt nie kupi to cena zaczyna stopniowo rosnąć. Jeżeli natomiast jedna lub dwie sztuki zostaną kupione to cena skacze do poziomu wyjściowego i wrzutka staje się nieaktualna. Więc jeżeli ktoś nie widzi ceny którą podałem to najzwyczajniej w świecie ktoś was ubiegł. Sam Amazon jest bardzo pewną platformą transakcyjną na której kupiłem już chyba 8 zegarków. Nigdy nie było problemu. Zawsze jest możliwy 30 dniowy zwrot całkowicie bezpłatny. mało tego Amazon zwraca za zwrot 13€. Zakup towarów przez sam Amazon nie wiąże się z ryzykiem. Czasami na tej platformie sprzedają zewnętrzni sprzedawcy jak np. w przypadku tego Hamiltona sprzedawcą jest Luxury-Time - jest to zweryfikowany sprzedawca sprzedający na wszystkich Amaznonach. Wystrzegam się niepewnych sprzedawców. Ostatnio jeden oferował Tissota Couterier Chronograph na ETA C01.211 za 100€ gdzie w PL 2cena najmniejsza to 2500PLN ale nie ośmieliłem się kupić:)

jakie marki Cie interesują i w jakim budżecie? Wiesz jest sporo Frederique Constant w dobrych cenach ale one oscylują w graniccach 1-1,8K €

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poluje na coś tańszego na chyba. Dla siebie na jakiś automat. Zakładam budżet ok 2k. Ale beęde zakładał chyba osobne tematy z moimi typami. Najgorzej że nie mam jak zmierzyć ;D a nadgarstek 19,5

. Dla żony poluje na coś pewnie na baterii, no i osobno na g-shocka do pracy.

Sent from my iPad using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poluje na coś tańszego na chyba. Dla siebie na jakiś automat. Zakładam budżet ok 2k. Ale beęde zakładał chyba osobne tematy z moimi typami. Najgorzej że nie mam jak zmierzyć ;D a nadgarstek 19,5

. Dla żony poluje na coś pewnie na baterii, no i osobno na g-shocka do pracy.

Sent from my iPad using Tapatalk

Chcesz może Mudmana (g-9300) na gwarancji stan 9.9/10 ? Mogę odsprzedać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boniek rzuć okiem za Seiko SSC663P1, padi

chrono.

Niestety najtaniej 384 eur z przesyłką. Ceny w PL podobne. Nie jest sprzedawany bezpośrednio przez Amazon więc raczej nie będzie promocji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vonziej

ile za 9300?

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Mam dwa aktualnie - jeden ma moja narzeczona ale nie nosi - będę wystawiał go niedługo na bazar prawdopodobnie - pewnie z 400

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5% rabatu na wszystkie zegarki na creation

Kod : SALES

Z tego co kojarzę kod SALES5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi