wjtk 0 #376 Posted March 2, 2015 Witam serdecznie wszystkich, Chciałbym się oficjalnie przywitać z wszystkimi posiadaczami cytrynek i pochwalić się swoimi nabytkami :-) Certina DS Powermatic Ole Einar Bjørndalen:Zdjęcia Certina DS 2 Chrono:Zdjęcia Plus zegareczki żony :-) Certina DS Prime:Zdjęcia Certina DS Podium:Zdjęcia Wysłane z gaśnicy przy użyciu Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
murcins 36010 #377 Posted March 2, 2015 Albo wyślę szanowną małżonkę na większe ciuchowo-bucikowe zakupy :-) i złagodnieje :-))Też dobre rozwiązanie wjtk Też brałem pod uwagę DS 2 Chrono Te zielone akcenty bardzo ładnie się prezentują 0 Share this post Link to post Share on other sites
wjtk 0 #378 Posted March 2, 2015 Też dobre rozwiązanie wjtk Też brałem pod uwagę DS 2 Chrono Te zielone akcenty bardzo ładnie się prezentują Te zielone indeksy są super, nadają uroku temu zegarkowi :-) Wysłane z gaśnicy przy użyciu Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
Bachi 2 #379 Posted March 2, 2015 Bardzo ładne Cytrynki wjtk! Szczególnie limitka na Powermatic. Sam o takiej myślałem, ale ostatecznie wybrałem chronometer. Graty! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
Bachi 2 #380 Posted March 2, 2015 To jeszcze się pochwałę fotkami mojej DS'ki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
radekglaz 55 #381 Posted March 2, 2015 Gratuluję!!!Niech się Powermatic dobrze spisuje RG 0 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27746 #382 Posted March 2, 2015 Graty, super wersja. 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
Bachi 2 #383 Posted March 3, 2015 (edited) Dzięki! Bardzo mnie cieszy Cytrynka. Staranne wykonanie i ponadczasowy design sprawiają, że jest to zegarek na każdą okazję. Dodatkową radość sprawia mi precyzja chodu. Jeszcze go nie przestawiałem, gdyż nie było takiej potrzeby:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited March 5, 2015 by Bachi 0 Share this post Link to post Share on other sites
Bachi 2 #384 Posted March 3, 2015 (edited) Na dziś dzień zegarek bez zmian, spóźnia się 2 sekundy. Czary jakieś Edited March 5, 2015 by Bachi 0 Share this post Link to post Share on other sites
lukasztime 1 #385 Posted March 6, 2015 (edited) Moja pierwsza certina Edited March 6, 2015 by lukasztime 1 Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz G7900 2 #387 Posted March 9, 2015 Bachi swietna DS1,gratulacje!lukasztime chrono tez fajne :-D 0 Share this post Link to post Share on other sites
mikolaj78 747 #388 Posted March 10, 2015 To i ja coś wrzucę choć to nie nowość [/url] 0 Mariusz Share this post Link to post Share on other sites
Bachi 2 #389 Posted March 13, 2015 Ładne chrono Mikołaj. Niech się dobrze nosi! 0 Share this post Link to post Share on other sites
wojtek3100 9 #390 Posted March 18, 2015 i ja się pochwalę moja cytrynką. Jeszcze czekam na dwa paseczki zamówione na forum . Brązowa skórka z i Rona z czerwonym paskiem.Pozdrawiam 0 Share this post Link to post Share on other sites
mgoralos 2 #391 Posted March 18, 2015 Muszę Wam powiedzieć, że radość na mojej twarzy pojawia się, kiedy widzę powiększający się klub Certinek 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jebudu 2301 #392 Posted March 18, 2015 I ja dołączyłem do klubu przed wczoraj z ds action Blue fotek jeszcze nie mam gdyż czasu brak. Jestem bardzo zadowolony z nabytku 0 Share this post Link to post Share on other sites
radekglaz 55 #393 Posted March 19, 2015 i ja się pochwalę moja cytrynką. Jeszcze czekam na dwa paseczki zamówione na forum . Brązowa skórka z i Rona z czerwonym paskiem.Pozdrawiam Bardzo fajna ta Cytryna. Jedyny minus to bezel, który dość łatwo zarysować. Czy ktoś mi przypomni z czego on jest wykonany?Aż się prosi tutaj o ceramikę... Wtedy zegarek byłby niezniszczalny. RG 0 Share this post Link to post Share on other sites
eye_lip 27746 #394 Posted March 19, 2015 Bezel jest akrylowy, aby pod nim można było zrobić luminove od 0 do 20. Najlepiej szafir by się sprawdzil, ale to juz nie w tej cenie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Share this post Link to post Share on other sites
pytam 9 #395 Posted March 20, 2015 To i ja coś wrzucę choć to nie nowość Piękne zdjęcia! 0 Share this post Link to post Share on other sites
mikolaj78 747 #396 Posted March 20, 2015 Dzięki 0 Mariusz Share this post Link to post Share on other sites
Bachi 2 #397 Posted March 21, 2015 i ja się pochwalę moja cytrynką. Jeszcze czekam na dwa paseczki zamówione na forum . Brązowa skórka z i Rona z czerwonym paskiem.PozdrawiamBardzo ładny diver! Fajne wykonanie. Pozazdrościć 0 Share this post Link to post Share on other sites
wojtek3100 9 #398 Posted March 22, 2015 Bardzo fajna ta Cytryna. Jedyny minus to bezel, który dość łatwo zarysować. Czy ktoś mi przypomni z czego on jest wykonany?Aż się prosi tutaj o ceramikę... Wtedy zegarek byłby niezniszczalny. RGdzięki jak na razie super się nosi i mama nadzieję że szybko się nie porysuje.POZDRAWIAM 0 Share this post Link to post Share on other sites
wojtek3100 9 #399 Posted March 22, 2015 mikołaj78 kozackie zdjęcia zrobiłeś i super cytrynki oczywiście. 0 Share this post Link to post Share on other sites
wojtek3100 9 #400 Posted March 23, 2015 Wrzucam nowe fotki ,pasek zamówiony u andygp1 na forum. Może ciut nietypowo ale Mi się b. podoba 0 Share this post Link to post Share on other sites