Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

irekm

Olympiada 2010 Vancouver

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Olympiada za pasem jezeli ktos z kolegow wybiera sie na igrzyska do Vancouver to prosze o telefon na numer 6047896172 jezeli ktos potrzebuje prywatnego przewodnika do pokazania okolic lub pozwiedzania barow , Zapraszam na piwo moze na Crown Royal ,lub cos innego . Serdecznie zapraszam

Irek

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irku, pozwolę sobie przekazać telefon mojemu przyjacielowi który już w sobotę wylatuje do Kanady. Może skorzysta.

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irku jak tam dowozicie śnieg?

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irku jak tam dowozicie śnieg?

Kurcze , goscie dowoza snieg z okolic oddalonych od Vancouver o ponad 200km . A w zeszlym roku bylo tyle ze usypalem dziecia gorke przed garazem zeby mogly sobie zjezdzac na sankach . Niesamowite jak sie bardzo zmiena klimat . Ja kiedys z zona ( zanim polamalem kolana ) jezdzilem bardzo duzo na nartach , i nigdy nie bylo tak jak teraz . Jednaj zimy nie bardzo dalo sie jezdzic na Cypress bo byly zasypane wyciagi . Wtedy bylo 9 m sniegu .

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie jestem na olimpiadzie, ale zawsze to miło, jak polscy sportowcy odnoszą sukcesy. Własnie przed chwilą Justyna Kowalczyk zdobyła srebro. Po Adasiowym, to drugi srebrny medal dla Polski. Jak uważacie, nasi zawodnicy zdobędą coś jeszcze? Ja życzę z całego serca złotego medalu Małyszowi. Po prostu "należy" mu się ;)

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super by bylo gdyby Malysz zdobyl zloto .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Małyszowi należy się złoto jak nikomu, no ale zawsze na drodze stoi Ammann, który jest silny psychicznie i raczej nie psuje skoków, może gdyby to był inny zawodnik to można by liczyć na potknięcie- że nie wytrzyma presji. Stawiam na srebro lub brąz małysza na dużej skoczni i na 2 medale jeszcze Justyny- jedno złoto i brąz ;)..A tak sobie strzeliłem ;) ...Justyna dziś też maiała by złoto gdyby jej nie wyniosło na ostatnim zakręcie to było kluczowe...bo ciężko jest gonić w takiej dyscyplinie, lepiej być gonionym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam na piwo moze na Crown Royal ,lub cos innego . Serdecznie zapraszam

Irek

Ten Crown Royal kusi. Lubię czasm posączyć. U nas kupic niełatwo, ale kuzyn z Edmonton mnie zaopatruje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Crown Royal to najlepszy stosunek smaku do ceny , i nie mowie tego tylko dlatego ze mieszkam w Kanadzie . Jak bylem w Polsce to szukalem jej bo chcialem kupic koledze ale sie moglem znalezc a szkoda .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super by bylo gdyby Malysz zdobyl zloto .

KURNAJANEK zwłaszcza by się cieszył. Prawda Robert?! :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasłużył sobie na to złoto całą swoją dotychczasową karierą. Byłoby to jej piękne ukoronowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wieczorem byłem w podróży i nie mogłem obejrzeć biegu Kowalczyk. Puściłem 1 program radia, gdzie sprawozdawcą jest Pan Tomasz Zimoch. Normalnie płakałem ze śmiechu. Facet jest niesamowity. To lepsze niż TV. Polecam.

-------------

Pozdrawiam

Jarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wieczorem byłem w podróży i nie mogłem obejrzeć biegu Kowalczyk. Puściłem 1 program radia, gdzie sprawozdawcą jest Pan Tomasz Zimoch. Normalnie płakałem ze śmiechu. Facet jest niesamowity. To lepsze niż TV. Polecam.

W TV też jest fajnie ;) np. "...temperatura w okolicach minus zero" :blink:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W TV też jest fajnie ;) np. "...temperatura w okolicach minus zero" :blink:;)

Szkoda, że sportów zimowych nie komentuje guru polskich znawców boksu, Andrzej Kostyra. :)

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mogę to oglądam telewizje z wyłączonym dźwiękiem i słucham komentarz z radio.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee na Eurosporcie fajne maja teksty :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tęsknię za Szpakowskim :blink:TU perełki z jego bogatej twórczości ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszej serii Adam jest drugi. Do głosu dochodzi mój szowinizm. Jak ja nie cierpię tych zajęczych zębów Ammana!!!

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Po pierwszej serii Adam jest drugi. Do głosu dochodzi mój szowinizm. Jak ja nie cierpię tych zajęczych zębów Ammana!!!

Kurde pięknie leciał. Miałem nadzieję że Potter tak nie poleci, ale one jest chyab nie do pobicia. Najważniejsze żeby był medal dla Adama. Fajnie, gdyby to było złoto, ale i tak pokazał, że jest w formie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest medal

Edytka : srebro :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Malysz Klasa . Tak zesmy tu kibicowali z dziecmi i zona ze mnie az kciuki bola . Mam nadzieje ze wiekszosc polskich sportowcow wezmie z niego wzor , a nie potraktuja wyjazdu na nastepna olimpiade jako wycieczki turystycznej .Pomimo ze mieszkam poza krajem tak samo dlugo jak mieszkalem w Polsce , a moje dzieci sie tutaj urodzily to kibicujemy Polsce najbardziej a pozniej kazdemu kto gra przeciwko niemcom

Irek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się ,że mamy to za sobą .Cieszę się ,że Adam pokazał swoją prawdziwą klasę na dwóch obiektach i daje nam tyle radości. Mam tylko taką małą nadzieję ,że nie da się namówić na kolejne igrzyska , gdzie mógłby nie sprostać młodszym i dałby przez to możliwość różnym głupim wypowiedziom ,z jakimi można było się spotkać wcześniej ...

Brawo Adam - takim chciałbym Cię pamiętać jako olimpijczyka , a mam nadzieję że zrobisz dla naszego sportu jeszcze bardzo dużo. :blink:

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Nie no, zaraz mnie szlag jasny trafi !. Oglądałem na TVP Sport mecz: Rosja - Czechy. Mecz jest bardzo interesujący, dużo się dzieje... wszystko super. Oczywiście pokazali tylko pierwszą tercję, a teraz pokazują biathlon i tyle mam z oglądania meczu. A ch... z tą całą Olimpiadą. Nawet człowiek nie może w spokoju obejrzeć tego, co lubi :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, zaraz mnie szlag jasny trafi !. Oglądałem na TVP Sport mecz: Rosja - Czechy. Mecz jest bardzo interesujący, dużo się dzieje... wszystko super. Oczywiście pokazali tylko pierwszą tercję, a teraz pokazują biathlon i tyle mam z oglądania meczu. A ch... z tą całą Olimpiadą. Nawet człowiek nie może w spokoju obejrzeć tego, co lubi :D.

Jakby co mecz jest tutaj:

http://sport.tvp.pl/vancouver2010/dyscypliny/hokej/wideo/hokej-na-lodzie-rosja-czechy-m-komentuje-jaroslaw-krzoska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.