carlito1 59 #101 Napisano 3 Maja 2012 Krzysiek, Twoje nadgarstkowe dużo bardziej mi się podobają Radek, dzięki. Monaco to słuszna kostka 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4474 #102 Napisano 7 Maja 2012 super wyszly zdj z bialym sfeterkiem fajnie kontrastuje z zegarkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #103 Napisano 7 Maja 2012 Dzięki Marcin, mnie również się te zdjęcia nawet podobają 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArielN 14 #104 Napisano 10 Maja 2012 Świetny zegarek i zdjęcia. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #105 Napisano 10 Maja 2012 Dziękuję 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 286 #106 Napisano 17 Sierpnia 2012 Przepiękny zegarek!Chyba trudny do fotografowania. Mało jest miejsc gdzie wskazówki mimo, że rozłożone (i nie ułożone w jednej linii lub razem) nie przesłaniają niczego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #107 Napisano 17 Sierpnia 2012 To prawda, jeden trudniejszych zegarków do fotografowania. Co najważniejsze w ogóle mi się nie nudzi i bardzo chętnie zakładam go na nadgarstek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 6395 #108 Napisano 17 Sierpnia 2012 Bo Monaco to absolutna klasyka, takie zegarki nie mogą się znudzić. Dla mnie to najładniejszy z Tagów, a na Twoich zdjęciach świetnie widać ile ten zegarek ma smaczków i detali, które cieszą oko, nie dziwi mnie więc, że wciąż tak chętnie go nosisz. Zazdraszczam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #109 Napisano 17 Sierpnia 2012 Dla mnie to najładniejszy z Tagów...Dla mnie Tag Heuer, to tylko Monaco. Najlepiej właśnie takie jak moje - masz racje, klasyka. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 453 #110 Napisano 18 Sierpnia 2012 kilka minut spędziłem na tych zdjeciach i prawdę mówiąc nie wiem nad czym tu tak ochachować? przecież on nie jest ładny, no chyba że te wzdechnięcia wywołuje napis TH, bądź nowy temat właściciela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #111 Napisano 18 Sierpnia 2012 TH to nie sa te litery z alfabetu ktore wywoluja szybsze bicie serca w zegarkowym swiecie. No chyba ze u ciebie Krzysiek... A to ze ci sie nie podoba to dobrze... Egzotyczne wyjatki potwierdzaja regule zazwyczaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 5039 #112 Napisano 18 Sierpnia 2012 przecież on nie jest ładnyjak to nie jest ładny, jak JEST ładny? nie za bardzo rozumiem cel takich autorytarnych stwierdzeń, jeszcze wypowiadanych jakby się głosiło oczywistą i niepodważalną prawdę, z którą nie wolno nawet dyskutować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 286 #113 Napisano 18 Września 2012 jak to nie jest ładny, jak JEST ładny? nie za bardzo rozumiem cel takich autorytarnych stwierdzeń, jeszcze wypowiadanych jakby się głosiło oczywistą i niepodważalną prawdę, z którą nie wolno nawet dyskutować.Spokojnie. Podobne teksty słyszę odnośnie jazzu (jazgot) czy whisky (bimber). Są gusta i guściki... Gdyby komuś taki TAG zawadzał (bądź whisky) - chętnie przyjmę pokrywając koszty przesyłki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #114 Napisano 19 Września 2012 Zegarek zawsze bardzo mi się podobał a co do zdjęć to nie masz czasem kompensacji ekspozycji za bardzo przesuniętej na minus? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #115 Napisano 19 Września 2012 co do zdjęć to nie masz czasem kompensacji ekspozycji za bardzo przesuniętej na minus?Nie wiem Bartek, być może. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44376 #116 Napisano 19 Września 2012 Michał.Doszedłem do wniosku, że to najbrzydszy twój zegarek. Nie powinieneś go nosić. Ba. Nawet nie powinien zajmować miejsca w Twoim domu. Więc zróbmy tak. Ty mi go wyślesz(oczywiście na mój koszt. Niech stracę. Czego się nie robi dla kolegów) a ja go zutylizuje. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #117 Napisano 19 Września 2012 :D 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #118 Napisano 19 Września 2012 Nie wiem Bartek, być może. Warto sprawdzić bo masz mniej wiecej o taką samą wartość niedoświetlone wszystkie te fotki. Łatwo to poprawić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #119 Napisano 19 Września 2012 Dzięki za info. Sprawdze to. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #120 Napisano 19 Września 2012 Michał.Doszedłem do wniosku, że to najbrzydszy twój zegarek. Nie powinieneś go nosić. Ba. Nawet nie powinien zajmować miejsca w Twoim domu. Więc zróbmy tak. Ty mi go wyślesz(oczywiście na mój koszt. Niech stracę. Czego się nie robi dla kolegów) a ja go zutylizuje. Michał ma także baaardzo brzydkiego Zenitha a feeeee!Więc podobnie jak kolega chętnie go zutylizuję pokrywając oczywiście koszty wywozu "śmieciuszka" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44376 #121 Napisano 19 Września 2012 Michał ma także baaardzo brzydkiego Zenitha a feeeee!...Wiem. Również AP, IWC, a nawet Rolka (niebieskiego zostawię Ci Michał, abyś wiedział która godzina :lol: ) też mogę zutylizować. Nawet chętnie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #122 Napisano 19 Września 2012 Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak bardzo się raduje, że jesteście w stanie pokryć koszty wysyłki - wasza chojność nie zna granic 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44376 #123 Napisano 19 Września 2012 Granice są po to aby je przekraczać. Możesz zrobić zdjęcia jak świeci? 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #124 Napisano 19 Września 2012 Nie umiem robić fajnych fotek jak świeci 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44376 #125 Napisano 19 Września 2012 Nie możliwe.Bez wykrętów proszę. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach