Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

MONACO

Rekomendowane odpowiedzi

Krzysiek, Twoje nadgarstkowe dużo bardziej mi się podobają :)

Radek, dzięki. Monaco to słuszna kostka :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Marcin, mnie również się te zdjęcia nawet podobają :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny zegarek i zdjęcia. Gratulacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepiękny zegarek!

Chyba trudny do fotografowania. Mało jest miejsc gdzie wskazówki mimo, że rozłożone (i nie ułożone w jednej linii lub razem) nie przesłaniają niczego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, jeden trudniejszych zegarków do fotografowania. Co najważniejsze w ogóle mi się nie nudzi i bardzo chętnie zakładam go na nadgarstek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo Monaco to absolutna klasyka, takie zegarki nie mogą się znudzić.

Dla mnie to najładniejszy z Tagów, a na Twoich zdjęciach świetnie widać ile ten zegarek ma smaczków i detali, które cieszą oko, nie dziwi mnie więc, że wciąż tak chętnie go nosisz. Zazdraszczam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to najładniejszy z Tagów...

Dla mnie Tag Heuer, to tylko Monaco. Najlepiej właśnie takie jak moje :) - masz racje, klasyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilka minut spędziłem na tych zdjeciach i prawdę mówiąc nie wiem nad czym tu tak ochachować? przecież on nie jest ładny, no chyba że te wzdechnięcia wywołuje napis TH, bądź nowy temat właściciela :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TH to nie sa te litery z alfabetu ktore wywoluja szybsze bicie serca w zegarkowym swiecie. No chyba ze u ciebie Krzysiek... A to ze ci sie nie podoba to dobrze... Egzotyczne wyjatki potwierdzaja regule zazwyczaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież on nie jest ładny

jak to nie jest ładny, jak JEST ładny?

nie za bardzo rozumiem cel takich autorytarnych stwierdzeń, jeszcze wypowiadanych jakby się głosiło oczywistą i niepodważalną prawdę, z którą nie wolno nawet dyskutować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to nie jest ładny, jak JEST ładny?

nie za bardzo rozumiem cel takich autorytarnych stwierdzeń, jeszcze wypowiadanych jakby się głosiło oczywistą i niepodważalną prawdę, z którą nie wolno nawet dyskutować.

Spokojnie.

Podobne teksty słyszę odnośnie jazzu (jazgot) czy whisky (bimber).

Są gusta i guściki... ;)

Gdyby komuś taki TAG zawadzał (bądź whisky) - chętnie przyjmę pokrywając koszty przesyłki. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek zawsze bardzo mi się podobał a co do zdjęć to nie masz czasem kompensacji ekspozycji za bardzo przesuniętej na minus?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do zdjęć to nie masz czasem kompensacji ekspozycji za bardzo przesuniętej na minus?

Nie wiem Bartek, być może.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał.

Doszedłem do wniosku, że to najbrzydszy twój zegarek. Nie powinieneś go nosić. Ba. Nawet nie powinien zajmować miejsca w Twoim domu. Więc zróbmy tak. Ty mi go wyślesz(oczywiście na mój koszt. Niech stracę. Czego się nie robi dla kolegów) a ja go zutylizuje. ;)

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem Bartek, być może.

Warto sprawdzić bo masz mniej wiecej o taką samą wartość niedoświetlone wszystkie te fotki. Łatwo to poprawić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info. Sprawdze to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał.

Doszedłem do wniosku, że to najbrzydszy twój zegarek. Nie powinieneś go nosić. Ba. Nawet nie powinien zajmować miejsca w Twoim domu. Więc zróbmy tak. Ty mi go wyślesz(oczywiście na mój koszt. Niech stracę. Czego się nie robi dla kolegów) a ja go zutylizuje. ;)

Michał ma także baaardzo brzydkiego Zenitha a feeeee!

Więc podobnie jak kolega chętnie go zutylizuję pokrywając oczywiście koszty wywozu "śmieciuszka" dry.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał ma także baaardzo brzydkiego Zenitha a feeeee!...

Wiem. Również AP, IWC, a nawet Rolka (niebieskiego zostawię Ci Michał, abyś wiedział która godzina :lol: :lol: :lol:) też mogę zutylizować. Nawet chętnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak bardzo się raduje, że jesteście w stanie pokryć koszty wysyłki - wasza chojność nie zna granic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Granice są po to aby je przekraczać. :P

Możesz zrobić zdjęcia jak świeci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiem robić fajnych fotek jak świeci :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie możliwe.

Bez wykrętów proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.