Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Pablos_

natemat "...Który zegarek nosić, żeby awansować i liczyć się w pracy"

Rekomendowane odpowiedzi

http://natemat.pl/60...zyc-sie-w-pracy

Oczywiście bez eksperta Jacykowa się nie obyło

Według stylisty Tomasza Jacykowa Tag Heuer jest szczególnie popularny wśród młodych pracowników. – Pierwszym zegarkiem dla młodego wilka w korporacji jest Tag Heuer dla Monaco za 4-5 tys. euro. Wśród managerów na najwyższych stanowiskach zegarki poniżej 50-60 tys. nadają się pod tramwaj – ocenie stylista Tomasz Jacyków.

:blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zygmac

Najpierw sprawdź co nosi szef.:)

Potem kup tańszy.

Nigdy odwrotnie.:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO ZA BZDURA OMGGGG :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio robiłem zakupy w pewnej hurtowni z armaturą sanitarną, obsługiwał mnie jakiś ważny gość bo wszyscy się go słuchali i mówili do niego proszę pana. Ale na pewno nie był to właściciel. Zobaczyłem na jego nadgarstku coś co bardzo przypominało TH Carrera Day Date. No i mówię że śliczny zegarek ma. A ten niewiele myśląc odpina gumę, daje mi go do ręki i zaczyna wymieniać TAG Heuer Carrera “Monaco Grand Prix” Edition Chronograph caliber 16... i gada i gada. Aż mi się trochę wstyd zrobiło że ja mam na łapie tylko starego Poljocika de luxa na 29 kamykach. Ale wziąłem do reki to jego cacko i okazuje się że chrono to taka rozbudowana wersja kalendarza, jedna dolna tarczka jaki i dolny przycisk to ściema. I pod przeszklonym dekielkiem charakterystyczne niebieskie śrubki... A gość nie odpuszcza i pyta: A pan co ma na nadgarstku bo też widzę że coś zacnego. Ja na to że tylko stary 40 letni Poliot de lux z tą różnicą że mój jest oryginalny... Jego mina bezcenna!!! Po chwili poszedł po coś na zaplecze i już się nie pojawił, przysłał zwykłego sprzedawcę z kwarcowym Casio. Oczywiście obiecany rabat zniknął :(

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że ten artykuł ma usprawiedliwiać zegarki Nowaka... trochę żenujące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie czytałem takich bredni, ludzie święte... W mojej korporacji akurat się to nie sprawdza bo jeden z doradców finansowych nosi ML, drugi Taga, ja w tej chwili Omegę SMP, nasz szef ma zegarek w telefonie a szef naszego szefa zegarek marki Lorus. Wszystko zależy od jednostki a nie idiotycznego schematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na temat (nomen omen) "merytorycznej" zawartości tych wypocin, to się nie wypowiadam - litościwym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że ten artykuł ma usprawiedliwiać zegarki Nowaka... trochę żenujące.

o wa ;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, nie szkoda czasu?

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt Artur.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda. Niestety jakakolwiek świadomość zegarkowa naszego społeczeństwa jest kształtowana przez takie właśnie artykuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ciekawe jest też to, że według tego pismaka - jeśli nie pracujesz w korpo, to nie się nie liczysz...

life's a piece of shit [...] just remember that the last laugh is on you. and always look on the bright side of life

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W odpowiedzi na pytanie autora artykułu-najlepiej nosić zegarek szefowej,i zakladać go przez pomylke zaraz po przebudzeniu B)

Artykuł bzdura[o tempora o mores :( ]

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały artykuł to bredzenie, a tytuł to już szczyt debilizmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość zygmac

http://natemat.pl/60...zyc-sie-w-pracy

Oczywiście bez eksperta Jacykowa się nie obyło

Według stylisty Tomasza Jacykowa Tag Heuer jest szczególnie popularny wśród młodych pracowników. – Pierwszym zegarkiem dla młodego wilka w korporacji jest Tag Heuer dla Monaco za 4-5 tys. euro. Wśród managerów na najwyższych stanowiskach zegarki poniżej 50-60 tys. nadają się pod tramwaj – ocenie stylista Tomasz Jacyków.

:blink:

Od kiedy to samozwańczy pseudodyktator mody-zrobił się wyrocznią w każdej dzidzinie.

Do niego pasuje wierszyk z czasów mojej młodości cyt. "głupi jesteś, w nogach śpisz, kołdrę Ci sciągają z pleców".:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolę się nie wypowiadać zbytnio, bo nie wiem czy śmiać się czy płakać... Jeżeli manager będzie miał zegarek za 30 tyś to już "pod tramwaj"?! Przerost formy nad treścią...

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam własną firmę. Żeby awansować to muszę kupić jaki zegarek? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@anda_7 Popatrz jakie noszą pracownicy, ale powiem od razu musi być drogi. Jak któryś z pracowników nosi coś powyżej 1000 zł to koniecznie jakiś Patek za 150 tyś żeby pokazać im gdzie jest ich miejsce! Jak noszą jakieś tańsze zegarki to taki na poziomie 60-80 tyś jak Pan Stylista Jacyków mówi. Trzeba się go słuchać no bo zna się facet w końcu na zegarkach :).

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tak! Pan Stylista zna się na wszystkim. Chyba moje zegarki nadają się pod tramwaj... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to jest jak Świat sie postrzega od "du...y strony" :D

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli ja w bliskiej przyszłości- student z chęcią pracy, nie zdobędę pracy bez zegarka Tag Heuer... Odkryłem przyczynę bezrobocia! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę się pod tramwaj walnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@oldakson, pozostaje tylko żebrać na Taga. Jak już go będziesz miał, praca sama przyjdzie. Pensja 20k miesięcznie to minimum :).

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ototo, dokładnie. Bez Taga nie ma mowy o pracy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.