Marcin_L 11 #1 Napisano 8 Czerwca 2009 Z ponownym, okraszonymi łzami wzruszenia, podziękowaniami dla Staruszka (klamra) i Kloda (pacholec) 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 50 #2 Napisano 8 Czerwca 2009 Piekny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #3 Napisano 8 Czerwca 2009 ach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #4 Napisano 9 Czerwca 2009 Co tu dużo pisać:- świetny zegarek,- konkretna klamra,- klimatyczny pasek Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #5 Napisano 9 Czerwca 2009 Tera to to jest PAM pełną gębą .Idealne zestawienie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24387 #6 Napisano 9 Czerwca 2009 Świetny zestaw Marcinie. Miałem ten pach w domu przez rok i chyba wiem czemu nigdy nie założyłem.. bo czekał na Ciebie 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #7 Napisano 9 Czerwca 2009 Dzięki Panowie, mogę potwierdzić, że fun factor w przypadku Paneraia jest duży. Na razie reszta mojej gromadki się kurzy. I nie zapowiada się, żeby to się miało zmienić Pacholec mam dziś do ciemnego garnituru, ale jakoś mi to zwisa 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stig 0 #8 Napisano 9 Czerwca 2009 Świetnie wygląda. To jest dla mnie pełnoprawny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9 Napisano 10 Czerwca 2009 Świetny sikorek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #10 Napisano 10 Czerwca 2009 Się przyłączę do gratulacji I pozwolę sobie zauważyć że to jedne z ciekwawszych zdjęć tego zegarka, jakoś od fajnej strony go pokazujesz. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3869 #11 Napisano 10 Czerwca 2009 Wyśmienity zestaw. Taki z "charakterem". Również gratuluję. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12 Napisano 10 Czerwca 2009 Ech 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #13 Napisano 10 Czerwca 2009 W tej kopercie to sie przeglądać można - gratuluje ! 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #14 Napisano 10 Czerwca 2009 112 i 000 to dla mnie juz klasyka gatunku. I jak kiedys powtarzalem ze nigdy nie bede mial zegarka wiekszego niz 40 mm to to jest jedyny wyjatek od zasady Swietne combo. 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #15 Napisano 10 Czerwca 2009 Piękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach