DUBHEAD 36 #1 Napisano 21 Stycznia 2014 #043 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 925 #2 Napisano 21 Stycznia 2014 marszczy suty !!!! cudo !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1313 #3 Napisano 21 Stycznia 2014 Rewelacyjny! Coś pięknego! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 546 #4 Napisano 21 Stycznia 2014 Podpisuje sie pod wypowiedziami kolegow powyzej - kozak! DUBHEAD, gdzie ty zlokalizowany? Macanko trzeba przeprowadzic 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #5 Napisano 21 Stycznia 2014 Aktualna lokalizacja: krzesło w mieszkaniu w B-stoku Ciesze się, że się podoba, dzięki. Ja póki co również jestem oczarowany, solidne wykonanie, a design jak dla mnie miażdży, taka sportowa elegancja, ale wiadomo, każdy ma swój gust. Wieczorem wrzucę fotki jak to fajnie świeci. 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #6 Napisano 21 Stycznia 2014 Dobry jest , gratulacje. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #7 Napisano 21 Stycznia 2014 Super zegar! Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #8 Napisano 21 Stycznia 2014 Jeszcze raz dzięki, pawelb29 lekko przyczyniłeś się do tego zakupu także może żeby nie Ty to by dzisiaj nie gościł u mnie na nadgarstku A tutaj światełko: 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #9 Napisano 21 Stycznia 2014 Niech sie zatem dobrze nosi 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 3952 #10 Napisano 21 Stycznia 2014 Podoba się i fajnie świeci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #11 Napisano 22 Stycznia 2014 Kozak ! A Ty Candino chiałes 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #12 Napisano 22 Stycznia 2014 Candino też must have jak dla mnie, po sprzedaniu kwarcowej wersji musiałem kupić z automatem bo to świetny zegarek, szukałem dłuuugo, ale kupiłem w końcu nawet z dodatkowym kompletem wskazówek i czarną tarczą, bo w zegarku jest biała, co prawda do remontu, trochę może mi to zajmie bo muszę dorobić tubus, którego w serwisie już nie posiadają, ale mam nadzieje, że dam rade to ogarnąć 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4408 #13 Napisano 22 Stycznia 2014 kilka słów o tym zegarku, Firmie ??? (przyznam się, że jest mi nieznana, zegarki wyprzedane, a wszyscy pieją z zachwytu, co nie zmienia faktu, że zegarek zacny) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #14 Napisano 22 Stycznia 2014 Mała marka z USA, założona przez kolekcjonera zegarków Ralfa Schreinera, robi tylko nurki, zegarki robione z tego co wiem zazwyczaj w krótkich seriach 100 sztuk, w środku zazwyczaj Miyota lub ETA, zegarki projektuje Steve Laughlin. Duży nakład kładzie się na jakość wykonania zegarków i to mogę potwierdzić, nie mam nic do zarzucenia w tej sprawie. Co do zegarka to 42mm, jest to najmniejsza wersja, w środku Miyota 9015 z datą, dokręcaniem i stop sekundą (bardzo punktualna póki co), bezel obrotowy w jedną stronę, ale ile kliknięć to nie liczyłem, świetna luma, zakręcana koronka, wr 500m, grube szkło szafirowe bez warstwy antyrefleksu, chociaż czasami się pojawia jakaś niebieska poświata, nigdy nie miałem zegarka z takim czymś, ale na stronie nic o tym nie piszą, w uszach 22m, w zestawie dostajemy dodatkową gumę, zresztą bardzo fajną, tak samo ciekawa klamerka, z jakiś czas wrzucę fotki właśnie na tej gumie, chociaż już wiem, że bransoleta to chyba w tym zegarku lepiej pasuje, ogólnie sama bransoleta jest świetna, ale może zmienię zdanie jak wrzucę gumę 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1313 #15 Napisano 22 Stycznia 2014 Do Benarusa przymierzam się ze dwa lata, ale zawsze "coś" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #16 Napisano 22 Stycznia 2014 To tak jak ja do nowego obiektywu, zawsze po drodze mam inny wydatek, ważniejszy, między innymi zegarki Postaram się jeszcze coś wycisnąć z kitowego obiektywu i wrzucę jakieś ciekawsze fotki, od razu wrzucę na gumę zegarek, ale to za jakiś czas. 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #17 Napisano 22 Stycznia 2014 muszę dorobić tubusTen model musiał mieć chyba jakąś fabryczną wadę. Jesteś trzecią osobą, którą znam i która boryka się z tą samą usterką.Niemniej jednak gratuluję jeszcze raz obu zegarków. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #18 Napisano 22 Stycznia 2014 Niestety tak jak piszesz, to wada tych zegarków, ale jak to zrobię to będę szczęśliwy i wybaczę bo na prawdę świetny zegarek w tym budżecie. 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #19 Napisano 22 Stycznia 2014 Jest to idealny przykład tego, że piękny zegarek nie musi wcale kosztować fortuny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #20 Napisano 23 Stycznia 2014 Git koperta, nie mogę się napatrzeć !! 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maximart 1 #21 Napisano 23 Stycznia 2014 Świeci wspaniale jestem pod wrażeniem!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #22 Napisano 25 Stycznia 2014 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4314 #23 Napisano 26 Stycznia 2014 Fajny zegarek i w dobrym nieprzerośniętym rozmiarze.Tak z ciekawości: ile trzeba wydać jak już są gdzieś na sprzedaż? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #24 Napisano 26 Stycznia 2014 Coś ok. 700$, najgorsze są te dodatkowe opłaty... Pisałem do nich i napisali mi, że jeszcze w tym roku wychodzi nowy Moray 42, także myślę, że warto czekać, chyba, że się komuś śpieszy to szukać z drugiej ręki 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #25 Napisano 28 Stycznia 2014 Lekki odpoczynek od bransolety: Tak ja pisałem wcześniej, guma bardzo fajna, dosyć gruba, ale nie za, po prostu konkretna, fajna klamerka, języczek w klamerce też taki, że nie ma szans żeby zegarek jakimś cudem spadł/rozpiął się czy cokolwiek, zestaw od razu odpowiednio lżejszy, ogólnie zegarek wygląda bardziej "surowo", nie tak elegancko (jeżeli można tak w ogóle napisać) jak na bransolecie. 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach