Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Yasiujohnny

Orginał czy replika ?

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak - Festina OK, zegarek z dość niskiej półki, ale jak orginał to nie ma się co czepiać. Omega - skoro orginał, to super, jest się z czego cieszyć. Ale co do tej podróby - proponuje ją zniszczyć. Bo jak wyrzucisz, to znowu ktoś na forum się zapyta, czy znalazł orginał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://

<MOD MODE regulamin sie klania i za promowanie linkow do PODRÓBEK ( jak widać małointeligentnym nie da sie wytłumaczyć ,że podróbka to nie replika ) i za tępotę graniczącą z bezczelnością pierwsze ostrzeżenie >

cos dla was panowie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie na AUKCJI internetowej z najlepszymi na rynku replikami zegarków (opinia naszych klientów) Z całą pewnością są to tylko najwyższej klasy repliki w kraju.

Wszystkie zdjęcia modeli prezentujące zegarki naręczne umieszczone na AUKCJI pochodzą z mojej prywatnej kolekcji i mają przeznaczenie indywidualne (bez rozpowszechniania(publicznego) rozrywkowo-kolekcjonerskie.

Repliki zegarków kolekcjonowałem do lipca 2007 roku, po czym na skutek wchodzących przepisów prawnych zakończyłem dalsze poszerzanie zbiorów. Nie mam absolutnie żadnego zamiaru konkurowania z wielkim światowymi markami, jeśli więc producenci oryginałów są przeciwni mojej stronie, proszę o niezwłoczny kontakt. Chciałbym za pomocą mojej strony przybliżyć design, jaki prezentują poszczególne zegarki luksusowe, zachęcając tym samym do zakupu oryginalnych produktów. Jest to pewnego rodzaju kącik hobbystyczny w celu nawiązania kontaktów, wymiany nowych doświadczeń z i miłośnikami, pasjonatami i wszystkimi bliżej zainteresowanymi ową tematyka.

Boskie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Boże kochany jaki ty Jasiu G......i jesteś -wkleiłeś zdjęcia podróbki to ci chłopaki powiedzieli że to podróba - skąd wiedzieli ??? to widać na pierwszy rzut oka - wsciekasz się że ktoś powiedział ci prawde???? Wujek zbierał jak piszesz zegarki i na to wyglada że oprócz oryginalnej omegi miał tez podróbki i tyle - a w pytaniu o zegarek Franck M.  odpowiedz sobie na jedną sprawe czy wujka byłoby stać na zegarek za kilkadziesią tyś zł ??? nie znam go może tak - sam tez napisałeś że ma mechanizm miyota no to chyba wszystko tłumaczy a ty wklejasz link do podrób i piszesz że to coś dla nas !!! Zachowujesz się jak zwykły gamoń który nie potrafi pogodzic się z porażką :angry:  :angry:  :angry:  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Boże kochany jaki ty Jasiu G......i jesteś -wkleiłeś zdjęcia podróbki to ci chłopaki powiedzieli że to podróba - skąd wiedzieli ??? to widać na pierwszy rzut oka - wsciekasz się że ktoś powiedział ci prawde???? Wujek zbierał jak piszesz zegarki i na to wyglada że oprócz oryginalnej omegi miał tez podróbki i tyle - a w pytaniu o zegarek Franck M.  odpowiedz sobie na jedną sprawe czy wujka byłoby stać na zegarek za kilkadziesią tyś zł ??? nie znam go może tak - sam tez napisałeś że ma mechanizm miyota no to chyba wszystko tłumaczy a ty wklejasz link do podrób i piszesz że to coś dla nas !!! Zachowujesz się jak zwykły gamoń który nie potrafi pogodzic się z porażką :angry:  :angry:  :angry:  

heheh jaka porazką ? mam z was beke i z waszego podejscia do tychze zegarków (replik czy jak tam zwał) ze takie be i take fuj... ludzie nosili nosza i beda nosic czy wam sie podoba czy nie ...pewnie połowa z was je nosi wiec po co te durne i uszczypliwe komenty pzdr

p.s.

...jak sie stad wypisac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorośnij człowieku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz do moderatora prośbę o usunięcie konta.

Dla mnie noszenie prób to powód do wstydu, brak szacunku dla siebie samego. To trochę tak jakbyś podawał się za profesora bez ukończenia liceum.

Pseudonobilitacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh jaka porazką ? mam z was beke i z waszego podejscia do tychze zegarków (replik czy jak tam zwał) ze takie be i take fuj... ludzie nosili nosza i beda nosic czy wam sie podoba czy nie ...pewnie połowa z was je nosi wiec po co te durne i uszczypliwe komenty pzdr

p.s.

...jak sie stad wypisac?

Nie wchodzić tu więcej najlepiej. Wrócić do bajek, piaskownicy ew. komiksów no i swoich ukochanych podrób. 

Czasem mam wrażenie, że to konto ktoś założył i prowadzi w celu jakiejś nędznej prowokacji, ale potem myślę, że to to już za daleko moja wyobraźnia się zapędza i staje mi przed oczyma obraz bachora, niewychowanego, niewyedukowanego, bez znajomych, zgarbionego i w okularach od siedzenia przed komputerem i zajmowania się takimi bzdurami. Mam wrażenie, że ten gnojek nie ma żadnego zegarka, nawet podróby, a ich zdjęcia bierze z internetu żeby móc zwrócić na siebie uwagę w tak infantylny sposób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 z 50 postów wymaganych do uzyskania dostępu do bazarku, jeśli mowa o wrażeniach...

<script src="//widget.time.is/t.js"></script>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

p.s.

...jak sie stad wypisac?

Jaśko nie wypisuj się po prostu nie pisz i po problemie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba już czas na zamknięcie tematu.

Dokładnie. Temat wg mnie do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla tego kretyna i prowokatora Yasiujohnny BAN i skasowanie konta. Przepraszam za dosadne słownictwo. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.