Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

Licytacja dla Filipka

Rekomendowane odpowiedzi

Poproszę paski NATO  ( jeśli jeszcze są bo nie kontroluję ):

1 -  18mm i 20mm

5 -  20mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poproszę paski NATO  ( jeśli jeszcze są bo nie kontroluję ):

1 -  18mm i 20mm

5 -  20mm

Zostały dwie, ale jeśli chcesz kupić trzy cegiełki to dokładam jeszcze jedną do równych "11" ;)

Wszystkie cegiełki, znalazły już nabywców. B)

Osoby, króre zadeklarowały chęć zakupu, proszę o przesłanie mi PW z adresem do wysyłki z tytułem "cegiełka".

Paski zostaną wysłane zaraz po tym, jak otrzymam potwierdzenie od kolego ladek22, że pieniążki trafiły na wskazane konto.

Dziękuję w imieniu organizatorów akcji, za udział i okazane serce .

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba limit pasków został przekroczony. Według moich obliczeń wynika:

Kwiatek82 nr. 3 i 7 - 18mm  (w tym 1 gratis) = 1 szt.

zeRo_Six - nr. 1 i 8 (20 mm) oraz 1 - 18mm i 2 - 20mm. = 5 szt.

rk7000 nr 7 - 18mm = 1 szt.

RTK-WGM - pasek nr 1 oraz 3 w wersji 18mm = 4 szt.

suma 11 szt.

Wszyscy się pogubiliśmy w obliczeniach :) Myślę, że ten jeden dodatkowy kolega jaszczur11 dorzuci :) 

Kolego Stawko, paski można jeszcze dostać:

http://zegarkiclub.p...ylko-12-plnszt/ i http://zegarkiclub.p...rap-super-cena/

Dorzuciłem, 11 jak jaszczur.  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie użyłem skrótu myślowego - miało być pasek nr 1-18mm i pasek nr 2-20mm, a zapłaciłem 100, bo nie ma co 20 zł żałować.. 4 paski mnie satysfakcjonują, a za zamieszanie przepraszam.

AT vs. PO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Woli wyjaśnienia z paskami ja licytowałem RTK-WGM - pasek nr 1 oraz 3 w wersji 18mm (czyli dwie sztuki) dwa pozostałe może ktoś inny wylicytuje.

PS. trochę się pogubiłem, bo nie wiem skąd 4 sztuki??

Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba namieszałem trochę :)  Poprostu źle zinterpretowałem. Sorrki!!

Kwiatek82 nr. 3 i 7 - 18mm  (w tym 1 gratis) = 1 szt.
zeRo_Six - nr. 1 i 8 (20 mm) oraz 1 - 18mm i 2 - 20mm. = 4 szt.
rk7000 nr 7 - 18mm = 1 szt.
RTK-WGM - pasek nr 1 oraz 3 w wersji 18mm = 2 szt.
Stawko - 1 -  18mm i 20mm 5 -  20mm = 3 szt.

suma 11 szt.

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, trochę pomieszałem. Kolega jaszczur11 dorzucił 1 dodatkowy pasek, więc możesz wziąć 3 sztuki :)

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale popatrz post wyżej jesteś na liście z 3 sztukami

Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy początek czerwca, więc pora na podsumowanie licytacji majowych. Z licytacji dla Filipka uzyskaliśmy w miesiącu maju kwotę 2303 zł. Prezez Dariusz Chlastawa wylicytował album zespołu Luxtorpeda za kwotę 300 zł. Pieniądze z tej licytacji wpłynęły bezpośrednio na konto Filipka. Razem w miesiącu maju uzyskaliśmy kwotę 2603 zł. Teraz czekamy na przelew ze strony KMZiZ :-))

maj 2014.pdf

W porozumieniu z kolegami Arturem (Nightdream) i Romkiem (rk7000) postanowiliśmy zmienić nieco system licytacji. Od tej pory, przynajmniej w miesiącach letnich gdy na forum udziela się z reguły mniejsza liczba osób, będziemy przeprowadzali tylko dwie licytacje w tygodniu w systemie niedziela - środa - niedziela.

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy!

Przypominam o fantastycznym katalogu "OMEGA Collection"

w tej chwili w rękach Stawko, który zaoferował 100zł....ale może być w rękach każdego z Was :)

WYSTARCZY ZALICYTOWAĆ!

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za nieco ponad godzinę kończę licytację wspaniałego katalogu OMEGI.

W tej chwili najwyższą kwotę - 100zł, zaoferował Stawko. Zachęcam do licytacji :)

Złośliwość rzeczy martwych. Padł mi internet i nie zdąrzyłem na czas. W każdym razie:

licytację katalogu OMEGA Collection wygrywa kolega Stawko, który zaoferował 100zł. Darczyńcy - bromkurowi - serdecznie dziękujemy, a koledze Stawko - gratulujemy :)

Za chwilę swoją licytację rozpocznie kolega Kwiatek82, który już raz nas uraczył swoją dobroczynnością, jednak kolega Sąsiad, który wygrał poprzednio licytację, nie dał znaku życia i nie wpłacił kwoty, którą zadeklarował :( W związku z powyższym przedmiot od Kwiatka82 wraca znów do gry. Mam nadzieję, że teraz licytacja zakończy się sukcesem, a uzyskana kwota zasili znacząco konto Filipka. Zachęcam do licytacji!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek
Witam

po raz kolejny oddaję na licytację nigdy nie używany kołowrotek wędkarski firmy ROBINSON Model JASPER 306 

Poniżej kilka informacji od producenta:

Estetycznie prezentujący się Jasper pracuje płynnie i bezszmerowo dzięki zastosowaniu sześciu wysokiej klasy łożysk kulkowych i doskonałemu spasowaniu wszystkich elementów mechanizmu. Zastosowano również łożysko oporowe, kabłąk z cienkościennej rurki oraz wygodne pokrętło korbki z wysokiej jakości tworzywa. 

Jasper posiada nowoczesny system nawoju linki (idealnie nawija żyłkę i plecionkę), co skutkuje większym zasięgiem podczas łowienia. Kołowrotek polecany jest do wszystkich odmian spinningu oraz do innych metod wymagających finezyjnego, solidnego sprzętu. W komplecie dwie szpule: aluminiowa i grafitowa.

- 6 łożysk kulkowych

- Łożysko oporowe 

- Lekka grafitowa konstrukcja 

- Przemienna rączka (lewo/prawo) 

- Multitarczowy mechanizm hamulca 

- Aluminiowa szpula 

- Grafitowa szpula zapasowa 

- Mocna, trwała przekładnia 

- Komputerowo wyważany rotor

Kołowrotek nie jest może najnowszym modelem, ale osobiście używam takich dwóch i i jak najbardziej polecam  :)

Z racji tego, że kobiety kupują tu męskie gadżety typu grzechotka, warto nadmienić, że jedna ze szpul jest różowa  :)

Zaczynamy jak wcześniej od złotówki.

post-69581-0-22293200-1401895914.jpg

post-69581-0-22541700-1401895926_thumb.jpg

post-69581-0-38515100-1401895951_thumb.jpg

post-69581-0-55089400-1401895965_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sezon wędkarski w pełni - 60,00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy początek czerwca, więc pora na podsumowanie licytacji majowych. Z licytacji dla Filipka uzyskaliśmy w miesiącu maju kwotę 2303 zł. Prezez Dariusz Chlastawa wylicytował album zespołu Luxtorpeda za kwotę 300 zł. Pieniądze z tej licytacji wpłynęły bezpośrednio na konto Filipka. Razem w miesiącu maju uzyskaliśmy kwotę 2603 zł. Teraz czekamy na przelew ze strony KMZiZ :-))

attachicon.gifmaj 2014.pdf

W porozumieniu z kolegami Arturem (Nightdream) i Romkiem (rk7000) postanowiliśmy zmienić nieco system licytacji. Od tej pory, przynajmniej w miesiącach letnich gdy na forum udziela się z reguły mniejsza liczba osób, będziemy przeprowadzali tylko dwie licytacje w tygodniu w systemie niedziela - środa - niedziela.

Garść dobrych wiadomości :)

Okoliczności sprawiły, że fankaDaktarina wpłaciła dwa razy za tę samą maskotkę Pies Strażak. Pytałem i obie wpłaty mają iść do Filipka. Kwota za miesiąc maj jest więc o 100 zł wyższa, czyli nie 2303 zł jak podawałem wcześniej, a 2403 zł + 300 zł za album Luxtorpeda = 2703 zł.

Łączna kwota jaką udało nam się uzyskać w ciągu trzech miesięcy licytacji przedmiotów to 8390 zł.

Kołowrotek Robinson - Stawko

60 zł

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

attachicon.giftransfer_20140606.pdf

za maj wyslałiśmy

Potwierdzam otrzymanie kwoty 2403zł na konto Stowarzyszenia "Nasza Wieś Borek". W dniu wczorajszym na konto Pani Anety Gawłów została przekazana kwota 2703zł (łącznie z 300zł Prezesa ;) )

Przypominam, że jutro dobiega końca licytacja kołowrotka, który na dzień dzisiejszy osiągnął kwotę zaledwie 60zł.

Nie wierzę, że skończyły Wam się chęci pomocy....Zapraszam do licytacji!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Licytacja kołowrotka podarowanego przez kolegę Kwiatek82 dobiegła końca. Serdecznie dziękujemy koledze Kwiatek82 za wystawienie licytacji, a koledze Stawko, który zaoferował 60zł - GRATULUJEMY!

Za chwilę kolejny, baaaardzo wyjątkowy i wartościowy przedmiot....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znana już wszystkim godzina 17.30 wybiła, zatem czas na następną licytację. Tym razem na licytację wędruje wyjątkowy przedmiot, podarowany przez Pana Edwarda Szaniawskiego.
Jest to ENCYKLOPEDIA POWSZECHNA GUTTENBERGA!!! Wydanie pochodzi 1995 roku i jest to pierwszy reprint wykonany przez wydawnictwo Kurpisz z Poznania. Całość tego fantastycznego opracowania obejmuje:

1. INDEKS 

2. Tomy encyklopedyczne 1-22 (komplet!!!)

3. 14 tomów aktualizacji, podzielonych na grupy tematyczne (Literatura, Teatr; Historia, Polityka; Życie: Kultura i Sztuka; Religie-Wspólnoty Etniczne; Technika; Sport i Rekordy; Film; Geografia 2 tomy; Media; Muzyka popularna; Kraje świata 2 tomy).

Razem to 37 tomów wiedzy, ale i fantastycznej ozdoby gabinetu, biura czy biblioteki! Encyklopedia jest używana, ale większość tomów nawet nie była otwarta. Nie jest brudna, poplamiona, pozaginana, kartki nie są zżółknięte ani nie porwane. Zachowana na prawdę w pięknym stanie. Wszystko w twardej oprawie!

Licytacja trwa do środy, do godziny 17.30, więc zachęcam gorąco do zdobycia tej pozycji, bo czasu nie jest za dużo.Wysyłka oczywiście na mój koszt.

Zaczynamy od 100zł :)

post-60883-0-19957400-1402218045_thumb.jpeg

post-60883-0-34669700-1402218044_thumb.jpeg

post-60883-0-05547700-1402218043_thumb.jpeg

post-60883-0-85824300-1402218041_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.