Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

Czy ten zegarek jest w 100% oryginalny?

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki szybkiej i skutecznej pomocy Pana Burego sprawa zostala zalatwiona. Dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to co? ...Putinu sława! :)

@lukasztime, pokazana sławka jest na 100% w stu procentach oryginalna. Poza tym akurat ten zegarek jest chyba najpopularniejszym (najczęściej spotykanym) modelem męskiej sławki... Jest w wersji z cyrylicą, więc dla mnie bardziej cenioną. Jedyne czego mógłbym się czepić, to fatalnie dobrana bransoletka :)

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślałem ze nie oryginalny zakupiłem na pchlim targu za 10zł oczywiście na chodzie :) troszkę zachlapana jakaś farba ale do ogarnięcia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/ural-1954-r-piekny-unikatowy-dla-kolekcjonera-i5167532545.html

zagadka: ile urala jest w tym uralu?

hmmm... gościu dorzuca piątaka dla zwycięzcy, więc może warto wziąć udział w aukcji? :)

post-54348-0-55461900-1426145774_thumb.jpg

Edytowane przez cofer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygląda OK. ale nie warto

Edytowane przez antyp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za takie "piniondze", też myślę, że nie... ale jakiś jeleń się pewnie znajdzie.

Chciałem się tylko upewnić, czy tak ma wyglądać pełen oryginał, jak trafię na lepszą okazję :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewność można mieć dopiero po obejrzeniu wnętrzności.

No ale tutaj pewnie nie ma co liczyć na zdjęcie wnętrzności, bo zegarek "jak nowy", więc sprzedający/a nie będzie się narażać na porysowanie i sam też pewnie bym nie chciał tak robić, jakbym miał taki zegarek :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda poprawnie (nie licząc tych paru paprochów na tarczy i ździebko poharatanego rantu przy pierścieniu dekla). W opisie jest "...Ładny duży zegarek na chodzie" - więc na chodzie :)  kupowałem u tego sprzedawcy i raczej go nie podejrzewałbym, że ściemnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie wskazuje na jakieś przeszczepy... ale za to koperta dość umęczona. Może dlatego, że koperta nie jest stalowa jak w przypadku wcześniejszych modeli. Ta amfibia, to już niestety noworus więc sprzedający lekko ściemnił pisząc, że "marynarka cccp". jeżeli więc także ściemniał przy "na dobrym i punktualnym chodzie", to sprawa zaczyna wyglądać ...mniej ciekawie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest po sąsiedzku do zgarnięcia kama. Gostek woła 9 dyszek, może i możliwa będzie negocjacja ceny ale nie o kwotę chodzi a o oryginalność. Niby przy porównaniu do kam z wątku im poświęconego jest ok, ale wolę dopytać ;)

236022663_1_644x461_zegarek-meski-kama-r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, mnie też to boli, niby stan bardzo dobry. A podjadę do gostka i się potarguję, ma kamę i błonie może przy dwóch sztukach zejdzie trochę z ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Poklikałam wczoraj i wpadło takie coś... umoczyłam?

post-67549-0-83306300-1426538094_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy ile tych kliknięć było bo zegarek wygląda bardzo OK - te koperty aluminiaki nie były zbyt trwałe (pozłota) a raczej PVD czy jak to nazwać - twój nawet w dobrym stanie - zegarek dosyć popularny ale ładna czysta tarcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy ile poklikałaś :)

Start  - koperta aluminium, stan niezły. wskazówka minutowa  od czapy chyba (nie znajdę tak szybko swojego )

Generalnie jest ich sporo tylko zawsze ze stanem koperty problem :)

Ed

Wskazówka dobra jednak to przez to że jest na indeksie wydawała mi się za długa :)

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi