Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

Czy ten zegarek jest w 100% oryginalny?

Rekomendowane odpowiedzi

Bez oznaczeń fabryki też były, jest OK

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czy taka tarcza to oryginał,  czy jakiś zamiennik? Nie ma oznaczeń ani nic, ale luma na tarczy położona....

https://get.google.com/albumarchive/107247623220063053982/album/AF1QipMlPPWnErcxFb8wQ9dKYuVdQgif5QhpeeuN5E2d/AF1QipMoINxJb97DxzyXzpUidI4kbfIDqk_bS70LHb49

Jak napisał cofer, były takie. Mam podobną:

post-49869-0-90121300-1501404238_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wam

Zastanawia mnie ta koperta od tego De luxe ,inne uszy ma niż każda deluxowa koperta (w automacie )

90c23b20a6e840b68bc78237e0ed327f.png6ffaef9f76befa0f8fc2063f18110c0a.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wam

Zastanawia mnie ta koperta od tego De luxe ,inne uszy ma niż każda deluxowa koperta (w automacie )

Wszystko w porządku. Ładny oryginalny egzemplarz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko w porządku. Ładny oryginalny egzemplarz :)

To one mają dwa typy kopert ? mam taki sam ale uszy z tylu koperty inne są .zdjęcia z internetu

03b407e4b8c0d06edef040cdcc40ab76.jpg

Edytowane przez De_lukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta z obłymi jest chyba starsza

No właśnie zastanawia mnie :) , mam z 7 luxiaków w automacie i żaden nie ma takiej koperty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem ta koperta jest od innego poljota tylko którego ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie trochę zgłupiałem teraz. Koperty z "obłymi" uszami zawsze miały zaciskane dekle czy to w Poljocie czy w Łuczu przy werkach 2209. Tu nie ma z czego przełożyć, musiał taki wyjść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie trochę zgłupiałem teraz. Koperty z "obłymi" uszami zawsze miały zaciskane dekle czy to w Poljocie czy w Łuczu przy werkach 2209. Tu nie ma z czego przełożyć, musiał taki wyjść.

No właśnie pierwszy raz taką widzę a mam też takiego z taką samą tarczą a uszy ma takie :)

b0125aa207670610823e4834e030c405.jpg22f20b75e444661c3a4f256402e2857c.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi kopertami w 2209 to też jakiś cyrk :( W tym linku, co podał Jacek gość chwali się de luxem w kopercie łuczowej (jak mi się wydaje) i nikt nie zwraca na to uwagi. W takiej kopercie dwóch naszych kolegów na portalu też sprzedaje deluksiaki. Pytam się, bo też kupiłem ostatnio poljota w takiej kopercie, przekonany że to przekładka ...

Jak to z tymi kopertami w końcu jest? Czy poljot to wyłącznie okrągłe uszy, czy możlkwe, że też takie jak na ruskim forum?

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi kopertami w 2209 to też jakiś cyrk :( W tym linku, co podał Jacek gość chwali się de luxem w kopercie łuczowej (jak mi się wydaje) i nikt nie zwraca na to uwagi. W takiej kopercie dwóch naszych kolegów na portalu też sprzedaje deluksiaki. Pytam się, bo też kupiłem ostatnio poljota w takiej kopercie, przekonany że to przekładka ...

Jak to z tymi kopertami w końcu jest? Czy poljot to wyłącznie okrągłe uszy, czy możlkwe, że też takie jak na ruskim forum?

Wielu u nas twierdzi że to przekładki ale jest tak dużo zegarków z kwadratowymi uszami że to niemożliwe. Wg mnie bywały jedne i drugie. Dowodów na to nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu u nas twierdzi że to przekładki ale jest tak dużo zegarków z kwadratowymi uszami że to niemożliwe. Wg mnie bywały jedne i drugie. Dowodów na to nie mam.

Dzięki Krzyśku :) Też się jakoś do tego przekonuję. Tym bardziej, gdy tarcza, wskazówki, koronka są oryginalne

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczę jakby były De luxy w automacie w dwóch typach kopert raczej by się widziało takie i takie ,a widuje się jedne:) może ktoś widział w jakiś katalogach te z obłymi uszami ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

No i sprawa niewyjaśniona :(

A zrób fotkę tych dwóch kopert od strony szkła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Ale daj fotkę na wprost, jeden obok drugiego. Nie pod kątem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale daj fotkę na wprost, jeden obok drugiego. Nie pod kątem.

Kolego pisałem jeden był do kupienia ten z obłymi uszami drugi jest mój zainteresowały mnie te uszy obłe bo zbieram De luxe w automacie i takie pierwszy raz widziałem

Dla porównania zrobiłem mojego zdjęcia takiego samego tylko z innymi uszami

Zdjęcie pierwsze z internetu z aukcji

Tylko takie mam tego z obłymi uszami zdjęcia :(ale strasznie chciałbym się dowiedzieć czy takie robili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi