70' 374 #451 Napisano 6 Listopada 2014 Czy oby nie za bardzo vintydzowy ? Moze to wygladac groteskowo troche na drodze. 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #452 Napisano 6 Listopada 2014 No to nie jest wersja i malowanie które kojarzy mi się najabrdziej ...ale ja zawsze postrzegałem ten motocykl wojskowo / sportowo. Pierwsze koty za płoty...najważniejsze że są tacy którym się chce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #453 Napisano 6 Listopada 2014 Zeszliśmy trochę w bok od tematu, ale by powiązać oba pokaże coś ciekawego - tak sadzę.Też bym chciał by za kilkadziesiąt lat mój wnuk, też mówił, że dziadek jeździł AWO w Atlanticu i oba były starsze od dziadka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #454 Napisano 6 Listopada 2014 Dzięki Staszku. Prawdziwy dziadkowy klimat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #455 Napisano 6 Listopada 2014 Piękna sprawa Zasadas! Przypomniało mi się, kiedy miałem 9 lat i ukradłem Tacie jego motocykl, jeszcze przedwojenny. Jeździłem nim kilka godzin, popisywałem się przed rówieśniczkami, a na koniec wygrzmociłem się na zakręcie. Jako że motocykl był ciężki, a ja mały leżałem pod nim 40 minut, zanim znalazł mnie przerażony Ojciec. Jego reakcja była bezcenna ale wtedy nie było mi do śmiechu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #456 Napisano 6 Listopada 2014 Dzięki Staszku. Prawdziwy dziadkowy klimat.Dobra, dobra, jeszcze bym chciał trochę, nie być dziadkiem! 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #457 Napisano 6 Listopada 2014 To sobie czasem załóż "dżi-szoka" ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #458 Napisano 6 Listopada 2014 To już wolę pogadać z synami o antykonepcji . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #459 Napisano 7 Listopada 2014 To już wolę pogadać z synami o antykonepcji .Z tej strony Cie nie znałem 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #460 Napisano 10 Listopada 2014 Dostajemy szajby na widok błoniaka z werkiem od Kirowa, a Czesi mogą się pochwalić taką piękną tradycją zegarmistrzowską... pozdrawiamNarfas (sorry za porysowane szkiełko) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #461 Napisano 10 Listopada 2014 To już wolę pogadać z synami o antykonepcji . Staszek trochę temat nabrał rumieńców 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #462 Napisano 11 Listopada 2014 Noszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #463 Napisano 15 Listopada 2014 Dzisiaj przewietrzona Madame Edvina 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #464 Napisano 15 Listopada 2014 Dzisiaj przewietrzona Madame Edvina Klasyka. Dobry AS nie jest zły. pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #465 Napisano 15 Listopada 2014 W tym tygodniu był ten pilocik. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szlugaj1 2 #466 Napisano 16 Listopada 2014 Witam wszystkichMam omegę bumper vintage i strasznie porysowalo mi sie szkiełko i nie wiem jak je wyczyści Jes to plastik .prosze o poradę . Nie wiem czy w dobrym dziale pisze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #467 Napisano 16 Listopada 2014 W złym. Ale najłatwiej będzie polywatchem lub innym odpowiednikiem do polerki plexi. Ja używam np. pasty do reflektorów samochodowych. Niektórzy też polecają pastę do zębów.Kwestia w sumie tego, jak bardzo głębokie są to rysy - płytkie nawet w dużej ilości da się spolerować w ten sposób. Nieco głębsze trzeba potraktować wpierw papierem ściernym o niskiej gramaturze. Natomiast bardzo głębokie mogą wiązać się z koniecznością szukania nowego szkiełka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szlugaj1 2 #468 Napisano 16 Listopada 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szlugaj1 2 #469 Napisano 16 Listopada 2014 Sorry za zdjęcie ale bardzo dziękuje za pomoc .rysy nie są głębokie zaraz poczytam o tej paście dziękuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasputin844 0 #470 Napisano 17 Listopada 2014 są śliczne, ale ja i moi najbliżsi zapominamy o nakręcaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #471 Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) Dziś trochę pospacerowaliśmy Edytowane 23 Listopada 2014 przez 13lesiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #472 Napisano 23 Listopada 2014 Dzięki, AWO jest 250 (innych nie było) a w ogóle to pierwowzorem był BMW R35Ja tam nie chcę polimeryzować, ale wzorem było R23 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #473 Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) Lepiej nie polimeryzuj,zwiększysz objętość i spodnie na d*pie Ci trzasnąnie mówiąc o guzikach przy koszuli. Co do bateryji to masz zaistesłuszność w wypowiedzi popartej jak byk ciotką Wiki! Lesiu,to dziewcze jakiegoś dużegopryszcza ma po środku? Chyba jak go naciśniesz,to dwie boczne wskazy,dostają świra? Fajna, aczkolwiek na Twą rąsię przykusawa. Edytowane 23 Listopada 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Narfas 62 #474 Napisano 23 Listopada 2014 pozdrawiamNarfas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #475 Napisano 23 Listopada 2014 Ja tam nie chcę polimeryzować, ale wzorem było R23 Masz rację i ja też, nie ma tu co polemizować. R35 to motocykl który powstał na bazie R23. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach