Lincoln Six Echo 71339 #1676 Napisano 4 Sierpnia 2016 Jeden z moich staruszków. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #1677 Napisano 5 Sierpnia 2016 Te Zenith-y sa swietne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki735 11 #1678 Napisano 5 Sierpnia 2016 Badzo szykowne , rewelacja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1679 Napisano 5 Sierpnia 2016 Echo...Echo, Fajny odważnik. A ile toto liczy se wiosen? Starszy od Cię? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 51 #1680 Napisano 5 Sierpnia 2016 zegarek Kama z rosyjskiej fabryki Vostok. Jest to pierwszy zegarek mojego ojca a następnie pierwszy mój zegarek. Historia jego jest pasjonująca. Miał wymienianą tarczę i wskazówki w latach sześćdziesiątych, w latach dziewięćdziesiątych podczas włamania został skradziony wraz z innymi rzeczami, następnie po dziesięciu latach znalazłem go na allegro i odkupiłem za 30zł od emerytowanego zegarmistrza, któremu sprzedał go zapewne złodziej. Gdy przyjechał do mnie upewniłem się, że to ten po charakterystycznych rysach na tarczy i kopercie i cechach. Zegarek niby banalny ale o niebanalnej historii mimo takich perypetii w pełni sprawny Piękny ten Gruen! Chyba w złotku? Jakie ma wymiary? Gdyż nadgarstek chyba masz słuszny. Jednak stare "kostki" są urokliwe. Ale i typowe "okrąglaki" też mają swój..... Nie mam aż takiej dłużej ręki, więc zegarek nie jest duży.... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #1681 Napisano 5 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1682 Napisano 6 Sierpnia 2016 Może nie staroć, ale na pewno nie nowy. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1683 Napisano 6 Sierpnia 2016 Staszek ładna ta twoja Omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1684 Napisano 6 Sierpnia 2016 Następny "Rzymianin" od wczoraj na łapce. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1685 Napisano 6 Sierpnia 2016 Same pięknościA u mnie weekend i ostatnio przywrócona do stanu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajko 13 #1686 Napisano 6 Sierpnia 2016 Pełen gaz dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6315 #1687 Napisano 6 Sierpnia 2016 U mnie dziś staruszek Revue-Sport z ok. 1940 roku 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #1688 Napisano 6 Sierpnia 2016 ........ale klimat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1689 Napisano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Zasadas - piękna Omega Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Maras 68 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krajcarek 23 #1690 Napisano 8 Sierpnia 2016 zegarek Kama z rosyjskiej fabryki Vostok. Jest to pierwszy zegarek mojego ojca a następnie pierwszy mój zegarek. Historia jego jest pasjonująca. Miał wymienianą tarczę i wskazówki w latach sześćdziesiątych, w latach dziewięćdziesiątych podczas włamania został skradziony wraz z innymi rzeczami, następnie po dziesięciu latach znalazłem go na allegro i odkupiłem za 30zł od emerytowanego zegarmistrza, któremu sprzedał go zapewne złodziej. Gdy przyjechał do mnie upewniłem się, że to ten po charakterystycznych rysach na tarczy i kopercie i cechach. Zegarek niby banalny ale o niebanalnej historii mimo takich perypetii w pełni sprawnyNie mam aż takiej dłużej ręki, więc zegarek nie jest duży.... Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Fenomenalna opowieść. Czyż życie przedmiotów - szczególnie tych blisko związanych z człowiekiem - nie jest czasem fascynujące? Miałem kilka takich dziwnych historii. Np. z samochodem, który straszył. Z monetą która zniknęła na dwa lata i odnalazła się w miejscu które raz na tydzień było sprzątane. A to co opisałeś jest szczególnie ważna, bo wiąże się z odzyskaniem pamiątki. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1691 Napisano 9 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #1692 Napisano 9 Sierpnia 2016 Bardzo ladny. Co w nim tyka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1693 Napisano 9 Sierpnia 2016 Landeron 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1694 Napisano 9 Sierpnia 2016 I to w lepszej wersji wykonania. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1695 Napisano 10 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #1696 Napisano 11 Sierpnia 2016 Faryzeuszu Marasie brzydki zegarek jak Noc Listopadowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1697 Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) w Twoim mniemaniu jak sądzę to kwestia gustu, a to sprawa indywidualna Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Maras 68 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1698 Napisano 11 Sierpnia 2016 Sławek jest takie przysłowie: "nie chcę należeć do klubu, w którym mnie nie chcą" - jakoś to tak idzie ..... i podziękuj Marcinowi za nadgorliwość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #1699 Napisano 11 Sierpnia 2016 to tak odpoczywasz Łajzo jedna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1700 Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) pełny luzik a Ty co masz dzisiaj na nadgarstku ? Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Maras 68 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach