loituma 286 #2151 Napisano 13 Marca 2018 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40243 #2152 Napisano 19 Marca 2018 Klasycznie piękna ta Delbana :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #2153 Napisano 19 Marca 2018 Na sportowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6271 #2154 Napisano 28 Marca 2018 Raczej elegancko 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #2155 Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) Łolter, no piękny i subtelny ten czasomierz! Tomasz jak zwykle mnie wk***ia swymi ale kiedyś jak podskoczę to zęby mu wybiję a sikora za......pietruszę bez zastanowienia! Najwyżej niech minie pozywa! Pójdę na państwowy wikt a to dla mnie opłacalna sprawa, bo będzie jeszcze bulił za mój i dodatkowo opierunek! Także przemyśl sprawę i oddaj bez strat w klawiaturze! @ loit i reszta masz pikną tą dewotkę ale brat jej k**ewskiej aureoli bo taka nie rusana to ona nie jest! @ dopelman czyli do wróżki trza iść czy Hyde czy Jekyll? powiem tylko tyle, że Sporty trenowałem w czasach kiedy były także Mazury które przydziałowe dostawałem w Armi i trochę wiem na temat ich mocy w sportowych zawodach! A wierz mi były niczym Białmory i jak się dobrze sztachnąłeś, to nosem także bańki leciały! Czymta się chłopaki i dzięki za potrzymanie tematu! Bo Tomaszek już go wyprzedził co doprowadziło mnie do szewskiej pasji! Bo kiedyś kucharzyna wbił mi nóż w plecy a taki był funfel! Edytowane 30 Marca 2018 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2156 Napisano 30 Marca 2018 @lec gdzieś Ty był jak Cię nie było? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2157 Napisano 30 Marca 2018 Jak będzie miała za sobą serwis mechaniczny, to na pewno będą ją nosił :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #2158 Napisano 30 Marca 2018 Nieprzeciętna Super! Siema Lechu!! Jak tam zdrówko??Wszystkiego naj na święta! 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #2159 Napisano 30 Marca 2018 Dzięki! Wam wszystkim także najlepszego! _kfiatek_ jeszcze dycham! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #2160 Napisano 30 Marca 2018 Na czarno siem żem dzisiaj nosił. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #2161 Napisano 30 Marca 2018 Cześć Leszek, miło że jesteś. Brakowało mi Ciebie na forum. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6271 #2162 Napisano 30 Marca 2018 Łolter, no piękny i subtelny ten czasomierz! Leszku! Jakże miło Cię znów czytać! Brakowało mi Twojego poczucia humoru Wczoraj nawet o Tobie myślałem i zastanawiałem się, czemu porzuciłeś Forum... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #2163 Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) _kfiatek_ jeszcze dycham!Tym bardziej się cieszę zaglądaj tu częściej!Smacznego jajka Ty stary skurczybyku! Edytowane 30 Marca 2018 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #2164 Napisano 1 Kwietnia 2018 Na święta taki wyciągnięty z witrynki! :-D Prawie jak rodzinny bowiem inicjałów nie trzeba grawerować. ;-) 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasW 2998 #2165 Napisano 25 Kwietnia 2018 Grewaco, w środku AS 1158 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2166 Napisano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Zdecydowanie i to coraz częściej :-) Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40243 #2167 Napisano 29 Kwietnia 2018 Zdecydowanie i to coraz częściej :-)Za każdym razem podoba mi się coraz bardziej :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2168 Napisano 29 Kwietnia 2018 Przyznam się, że i ja mam taką obserwację :-) Zazwyczaj drobiazgi mi przeszkadzają, a tu jest szkł hesalitowe, które ma ryski, co nie przeszkadza mi nosić ten zegarek z wielką przyjnością ;-) Szkło czeka polerka, ale i tak jest spoko! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #2169 Napisano 29 Kwietnia 2018 Sam zegarek fajny - da się tą girę jakoś w edytować? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2170 Napisano 29 Kwietnia 2018 Sam zegarek fajny - da się tą girę jakoś w edytować?Pewnie tak ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #2171 Napisano 29 Kwietnia 2018 Po lesie biegamy z ulubionym staruszkiem I psiurem 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2172 Napisano 29 Kwietnia 2018 Fajna para ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6271 #2173 Napisano 15 Maja 2018 (edytowane) Od wczorajszego wieczoru towarzyszy mi Certinka. Na żywo tarcza tak nie straszy.Muszę przyznać, że miałem pewne obawy, czy przeżyje wczorajszy (genialny!!!) koncert zespołu Skaldowie w Teatrze Roma (gromkie brawa i kilka owacji na stojąco), ale wstrząsy nie zrobiły na niej na szczęście najmniejszego wrażenia Zespół Skaldowie gra już od 53 lat. Certina jest o kilka lat młodsza (ok. 50) i ma się równie dobrze Edytowane 15 Maja 2018 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6102 #2174 Napisano 17 Maja 2018 @Walter, widzę, że jesteś prawdziwym fanem vintage z klasą (od zegarków, przez muzykę, aż po profilowe zdjęcie) Ja natomiast na lato założyłem nowy pasek i bardzo fajnie się go nosi: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6271 #2175 Napisano 22 Maja 2018 @Walter, widzę, że jesteś prawdziwym fanem vintage z klasą (od zegarków, przez muzykę, aż po profilowe zdjęcie) O tak, jak najbardziej. Dotyczy to także samochodów - mam pełnoletniego od kilku lat Peugeota - został skonfigurowany na zamówienie i niewiele takich było, w dodatku jest w rodzinie od nowości, tj. od 1997r. Ogólnie wolę starsze rzeczy, bo są po prostu lepsze, a w razie czego można je naprawić, a nie wyrzucić i kupić nowe. Co do muzyki - nowej, tzn. mniej więcej z ostatnich dziesięciu lat (z bardzo małymi wyjątkami) po prostu nie znoszę. Kiedyś piosenki, filmy miały treść. Dziś jest to rzadkością. Niestety. P.S. Świetny ten Blonex! 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach