lec 61 #576 Napisano 5 Listopada 2015 (edytowane) Arek! Staruszka z dalekiej przeszłościi otchłani wspomnieńtego minionego już czasu.Urocza! Natomiast ja ze śliczną w klamkowym złocie zajumanym przy odbudowieKrólewskiego Zamku, idziem na spacery i toza rzekę! Może i "Tom - masochista" wrzuci też swoją świeżynkę? Edytowane 5 Listopada 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #577 Napisano 5 Listopada 2015 Oooo Lechu Twoja jak na ten temat to całkiem świeżutka i młodziutka jest Elegancko się dziś ubrałeś! Nie ma co! 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6871 #578 Napisano 5 Listopada 2015 Bardzo ładna Cytryna. To złotko - złotko, czy "pazłotko"? 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #579 Napisano 5 Listopada 2015 18 klamek z okien zdjętych cichaczem nocną porą, to Panie nie Pikuś. A do ustawowego wiekubraknie jej tylko czy wiosny mgnień. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6871 #580 Napisano 6 Listopada 2015 Oooo, Paaanie! To podwójne gratulacje, bo to chyba nie jest (był) popularny model (choć nieco podobny do modeli z serii Club 2000), a trzeba przyznać, że bardzo urodziwy 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #581 Napisano 8 Listopada 2015 Wiesz "Łolterze", To modnisia z lat 70 a w tych latach ten dizajn obowiązywał wiele manufaktur, by utrzymać się na topie. U Jubilera w gablotach widywanotakie Certiny, Longinesyjak i Omegi "patelnie". Tym czasem dziś na powietrze wyszedł był na łapce taki se rarytasik. Jak paździerz z paździerzemw pełnej symbiozie. Oczywistym jest,że ze zrzutu w Paryżewie incaflex buja się do tych lata ma już parę dekad żywota. Na dokładkę z dynamem i żal pozostaje, iż zbunkrowali gow puszce po sardynkach, bowiem kręciołekjest wyjątkowej urody! Tak, że szkło i na d*pieby mu się przydało. W tygodniu będę miał foty onego, by je Wam zaprezencić. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6871 #582 Napisano 8 Listopada 2015 Fajny "Dziadek Wyler" 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #583 Napisano 8 Listopada 2015 O właśnie... Pokaż dokładniejsze zdjęcia. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #584 Napisano 15 Listopada 2015 Dziś chwilę gościł na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #585 Napisano 15 Listopada 2015 A czemu tylko chwilę?Niedziela była długa 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5373 #586 Napisano 15 Listopada 2015 Leszek, taki zegarek aż szkoda zdejmować z nadgarstka, nie wszystkie piękne zegarki muszą być Delbanami. Pokazuj go częściej. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vekon 0 #587 Napisano 15 Listopada 2015 Staruszek codziennie towarzyszy mi w szkole i nie tylko Dostałem niedawno po dziadku wiele zegarków i ten jako pierwszy trafił do zegarmistrza na konserwację Zamierzam systematycznie oddawać kolejne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #588 Napisano 16 Listopada 2015 Świetna Delbanka W ładnym stanie tarcza. Koniecznie zrób lepsze foty w dziennym świetle i zapraszam tutaj: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/58714-poka%C5%BCmy-swoje-delbany/page-173?do=findComment&comment=1592530Czekamy... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vekon 0 #589 Napisano 16 Listopada 2015 Na pewno wrzucę więcej zdjęć niestety pora roku nie sprzyja wiec najpóźniej zrobię je w środę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #590 Napisano 16 Listopada 2015 Dawaj, dawaj. Nie ociągaj się 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #591 Napisano 16 Listopada 2015 Staruszek codziennie towarzyszy mi w szkole i nie tylko Dostałem niedawno po dziadku wiele zegarków i ten jako pierwszy trafił do zegarmistrza na konserwację Zamierzam systematycznie oddawać kolejne Fajna sztuka Tylko postaraj się zmienić koronkę bo ta ni grzyba nie pasujeA i jak kolega zapraszam do działu Delban 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5373 #592 Napisano 16 Listopada 2015 Super sprawa, taka pamiątka po dziadku. Gdyby żył byłby zapewne dumny i byłoby mu przyjemnie, że wnuk nosi jego zegarek.Tak trzymaj. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vekon 0 #593 Napisano 16 Listopada 2015 Koronkę zmieniał mi zegarmistrz, myślałem że pasuje :/ chociaż nie znam się na tym aż tak Ja się bardzo cieszę że mogę taki nosić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #594 Napisano 16 Listopada 2015 Leszek, taki zegarek aż szkoda zdejmować z nadgarstka, nie wszystkie piękne zegarki muszą być Delbanami. Pokazuj go częściej.Dzięki Staszek bo zegarek jest w ładnym stanie tylko trochę późni ale pracuję nad tym a jego fotki na pewno jeszcze tu zagoszczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #595 Napisano 18 Listopada 2015 Idziemy robić komputer 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5373 #596 Napisano 18 Listopada 2015 Nareszcie ciekawy zegarek. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #597 Napisano 18 Listopada 2015 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #598 Napisano 20 Listopada 2015 (edytowane) Przez tydzień jako żem wrogo nastawiony do "M" ten trofiejny czasomierz odzwierciedlał mój nastrój! Szkoda nawet na te in........m nawet kwiatów polskich,bo w locie by zwiędły. Wykropkowane, bo a nuż się przyfastrygujejak jaki insekt krwiopijca. Na ten tydzień jeszcze nie wybrałem, myślę??? Edytowane 20 Listopada 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #599 Napisano 20 Listopada 2015 Wybieram "murzyna" który leży pod Omegą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #600 Napisano 20 Listopada 2015 Ja Zenitha Piękne zegarki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach