lec 61 #676 Napisano 15 Grudnia 2015 Przypomina mi,wystukany drzewiejmłotkiem lichtarz.Więc prócz wspominek,ma panienka swójniezaprzeczalny urok. Staszkowa,to pięknisia wysztafirowana na wieczorne roraty w parafialnymkościele. A ja tak sobiena dziś szczelam "kuzyna" Breżniewamego Leonida niech ma,bo jemu wyjście też czasem jest potrzebne. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #677 Napisano 15 Grudnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #678 Napisano 15 Grudnia 2015 Piękne, tylko zazdrościć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #679 Napisano 16 Grudnia 2015 Newa Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #680 Napisano 16 Grudnia 2015 Newa Super Ale my je tu nosimy, a ta odpoczywa na blacie... Bracie 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #681 Napisano 16 Grudnia 2015 Hah mam Ją teraz na nadgarstku odpoczywała bo dzień w pracy rozpocząłem i nie chciałem by się uszkodziła. Teraz nic jej nie grozi Wysłane z Meizu za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 3819 #682 Napisano 16 Grudnia 2015 Po Dziadku , czasem zakładam , oczywiście obowiązujący komplet ; na pasku "z epoki" z kompasikiem 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #683 Napisano 16 Grudnia 2015 Trochę jej się zżółkło. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #684 Napisano 16 Grudnia 2015 Świetne te Wasze staruchy. Dobrze, że nie giną w czeluściach szuflad, lub co dorsza przerobione na biżuterie lub, o zgrozo, na złomie. U mnie dzisiaj jesiennie. W tle bucha ogień w kominku... a na nadgarstku: ... wiem, wiem... Miało dziś nie być Delbanowo, ale przyszedł listonosz i popsuł plany Może jutro się uda... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #685 Napisano 16 Grudnia 2015 Fiu! Fiu! Nie każdy d*pę grzeje przy kominku. Ja swą mogę tylko wsadzić do piekarnika w gazowej, ale to może się nie ciekawie skończyćco dosyć sugestywnie mówi mi ma wyobraźnia. Ano miło jest popatrzeć na te "produkta" z ubiegłego wieku. Swoją drogą, to ciekawe czy też zmawiali się co do cen?Tak jak teraz to robią nagminnie! Nie ma to jak rynek wielokrotnie wtórny,bo można ciężarki kupić o wiele taniej od polerowanych "odważników",których ceny powalają na kolana. Dziś sobie kazałem takiego swego równolatkai powiem, że było nam razem fajnie! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #686 Napisano 17 Grudnia 2015 A dzisiaj w "automacie" 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #687 Napisano 17 Grudnia 2015 Lechu, Zenith świetny... zresztą jaki może być Zenith... Gratuluję. Staszek, Twoje Delbany są coraz lepsze... Jak Ty to robisz? Ja Dzisiaj zgodnie z obietnicą wdziałem coś niedelbanowego...Taki sobie zwykły Worldmaster. Zwykły... a jednak niezwykły ze względu na swój mechanizm. Bardzo rzadki MSR T7 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #688 Napisano 17 Grudnia 2015 Właśnie dlatego coraz trudniej jest mi coś ciekawego wybrać na jutro. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #689 Napisano 17 Grudnia 2015 MSR T7 to tak właściwie Phenix 351 z okresu gdy firma Phenix weszła do grupy MSR ... wydaje się że to niewielka modyfikacja kalibru 350 produkowanego od lat 50-tych ... w innych markach występuje jako Revue 350, Nivada 35 Żeby nie było, że tylko gadam ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #690 Napisano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Tia! To wszystko racja!Macie "słusznego" tow. Wojtbar Tylko..........kto i gdzie wtrynił te dodatkowe 4 brukowce, się zapytowywuję? Guru potwierdza ich 17 śtuk. http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk&MSR_T7 Więc jest to 355! Co i widać po tych dwóch dodatkowych wymiennych szatonach. A i tak widać jak na "parapecie",że Arkady dolutował koronę od weterana orła gdyż taka jakaś nie formatna. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #691 Napisano 17 Grudnia 2015 W moim mechanizmie siedzi więcej kamieni nakrywkowych i tam trzeba ich szukać. Są wszystkie A koronka faktycznie byle jaka i od czapy 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #692 Napisano 17 Grudnia 2015 Jak widzisz już znalazłem....... Myślę, że Wojtbar się nie wkur...i za tow.? I ryła mi nie obije? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #693 Napisano 17 Grudnia 2015 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #694 Napisano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Chciałeś nam wodę z mózgu zrobić, nie tą razą! Egzekutywa czuwa i ma Cię na oku! Swoją szosą,to pierwszy razmoje oczka widziałytaki werk w "Oceanie" Edytowane 17 Grudnia 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #695 Napisano 17 Grudnia 2015 Kolega spolegliwy jest ... trzydzieści lat temu ... to może ... a wobec guru odrobina dystansu jest wskazana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #696 Napisano 17 Grudnia 2015 Swoją szosą,to pierwszy razmoje oczka widziałytaki werk w "Oceanie" A bywały, bywały. Choć rzadko niezmiernie i raczej na początku produkcji tegoż modelu. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #697 Napisano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Tak jak dziś na Allegro Atlantyka z kopertą 43 mmPełen orginał świeżo upieczony i w dodatku z pionowym szlifem między uszami.Cuda Panie cuda na tym świecie się dzieją!W rękach rosną te Atlantyki czy co? To masz farta albo w czepku się rodziłeś, ale to na jedno wychodzi. Edytowane 17 Grudnia 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #698 Napisano 18 Grudnia 2015 Dziś lata 40 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #699 Napisano 18 Grudnia 2015 Powiadasz 40....... To ja się posunę dalej i wystawiam 38 rocznik!Longines w "poduszce" Z napisami wylniałymi ale "składane" przezfirmę CAMERER & CUSSw stolycy dżemojadów. Powłoczka na nią, stalowa a w dodatkunumerowana jak werk. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #700 Napisano 18 Grudnia 2015 No i jak tu się z Tobą bawić, jak Ty potem takie numery kolegom odstawiasz... ...bez komentarza 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach