jerzyk 25 #1051 Napisano 9 Lutego 2016 Nieee nigdy metalu......A tyroz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1052 Napisano 9 Lutego 2016 Sądzę, że jest to na tyle dobrej klasy zegarmistrz iż jeśli wyślesz mu koło i powiesz od jakiego mechanizmu pochodzi, to z resztą sobie poradzi. Co prawda nie mogę tego w żaden sposób potwierdzić, bo jeszcze nie skorzystałem z jego propozycji, gdyż uważam, ze taka usługa ma sens w mechanizmach zegarków o trochę większej wartości niż kilkadziesiąt złotych.Może faktycznie. Są w sumie opracowania techniczne, z których być może korzysta. Dzięki za info o tym zakładzie. Moze kiedyś się przyda. W sumie fajnie wyglada Delbana z taką bransoletą. Jurek, Twoja świetna i pasior extra dobrany. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1053 Napisano 9 Lutego 2016 U mnie od trzech dni tak I do końca tygodnia inaczej nie będzie Wyjechaliśmy sobie na wypoczynek i wędrujemy tu i ówdzie. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1054 Napisano 9 Lutego 2016 A ja speede dzisiaj 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1055 Napisano 10 Lutego 2016 Przerywnik juz był więc dalej jedziemy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1056 Napisano 10 Lutego 2016 Widzę, że Arek odpoczywa nie tylko od pracy, ale i od Delban. Dzisiaj taka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1057 Napisano 11 Lutego 2016 Deszcz za oknem a na nadgarstku gwiazdka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1058 Napisano 11 Lutego 2016 Też stary, może nie tak ładny jak Delbany. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1059 Napisano 12 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1060 Napisano 14 Lutego 2016 Były Zenity i wraca Delbana Oj dużo przeszła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1061 Napisano 14 Lutego 2016 (edytowane) Wróciłem! Piękne zegareczki pokazaliście w ostatnim tygodniu! Bez wyjątku! Strrrrasznie lubię stare zegarki i za nic w świecie nie zamieniłbym ich na żadną nówkę. Nawet Patka! Edytowane 14 Lutego 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1062 Napisano 14 Lutego 2016 Świetny gilosz na tej tarczy.U mnie bardziej na gładko. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1063 Napisano 14 Lutego 2016 Piękny Zenicik Już go chyba chwaliłem A ja nie posiadam żadnego Trzeba się będzie rozejrzeć... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1064 Napisano 15 Lutego 2016 Zenith jako przerywnik i taki suport do naszych pięknych Delban Śliczny Staszku .A dziś nie Zenith tylko.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #1065 Napisano 15 Lutego 2016 Mój ulubiony z 4, które posiadam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1066 Napisano 15 Lutego 2016 (edytowane) Oczywiście Wasze cymesiki uwodzą nie jedne oczęta. Ciekawym jakie reakcje wzbudzają na co dzień u obserwujących Wasze nadgarstki? Jakie padają komentarze pytania tudzież wspomnieniaosób postronnych? Może macie co napisać? U mnie od sobotywielkie sprawdzanie czy ta o to Cyma czas czyma?Czy też nie. Oczywiście z datą nigdy nie chce mi się bawić! Zresztą bez patrzałek na nosie bym jej nie zobaczył. Edytowane 15 Lutego 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1067 Napisano 15 Lutego 2016 Ponieważ Delbany zarezerwowały sobie dość dużo czasu dla siebie, teraz wietrzę inne. Wyczekałem i z czterech wskazówek zrobiła się jedna. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1068 Napisano 15 Lutego 2016 Ekstra 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #1069 Napisano 15 Lutego 2016 Staszku, rewelacyjnie to ustrzeliłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1070 Napisano 16 Lutego 2016 A dzisiaj wszystkie poszalały. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #1071 Napisano 16 Lutego 2016 "Porządek, porządek, to wróg zwierządek..." Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1072 Napisano 16 Lutego 2016 (edytowane) Staszek nie prawdą jest to jakobyte "O-riony" są tylko dwa. Któryś z kolegów pokazywałtrzeciego uszmelcowanego jak"mere diabeł" i w dodatku poobijanegojak po spotkaniu ze "strażą miejską". Zarzekał się, że odda go do SPAi jakoś go wcięło. Nie mniej takie "lampowe" O-dbiorniki mają swą wymowę i wagę co pewnikiemodczuwacie na ręku. To jak targać drzewiej kolorowanego Rubinana czwarte piętro bez windy. Edytowane 16 Lutego 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1073 Napisano 16 Lutego 2016 (edytowane) A ja dzisiaj że świeżynką w kolekcji paradowałem. Edytowane 16 Lutego 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1074 Napisano 16 Lutego 2016 Arek, fajna! Ale czemu brodę jej tak wyszorowałeś? Tego moja rozczochrana nie łapie. W tej stronie skąd przybyła raczej brody się przeca nosi. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1075 Napisano 16 Lutego 2016 Z Izraela ci ona i nic nie rusane. Tak przyjechała 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach