walbor62 0 #1101 Napisano 21 Lutego 2016 Nosiłem swoją Doxę Automatic sporadycznie, prawie codziennie dokręcałem ją koronką, trwało to sześć lat aż do wczoraj kiedy to przestała chodzić. Niestety automaty są do noszenia albo leżenia w rotomacie / moim zdaniem /. Na dzień dzisiejszy koronką można przestawić godzinę, ale dokręcić się nie da. Sorry jeżeli piszę w nieodpowiednim dziale, ale prosiłbym o jakieś sugestie - co najczęściej pada w automatach w takim przypadku? Z góry dziękuję i pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1102 Napisano 21 Lutego 2016 Lesiu z 13, toć to brzydkie jak kwit na węgiel! Cięty, chyba znamtego padalca! Ten pryszczatyJerzyka co muślubna podiwaniła, ma potencjałdo łapania osna działce. Dziś dewotki na wczesnymnabożeństwie chyba będąkomunikować? Pobiedajak stara Warszawiankana taryfrie czyma sznyt. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1103 Napisano 21 Lutego 2016 Leszek jak zawsze trafne są twe spostrzeżenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1104 Napisano 21 Lutego 2016 (edytowane) Ba! Przy takiej pogodzie banan na gębie się przyda! Ten Twój "karbowaniec" pasuje do wizyty na Zamku by obejrzeć "Dulara" za 10 baniek $. U mnie na dziś na mechaniźmie Durowe chyba Laco?Ale zabyli napisać. Edytowane 21 Lutego 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1105 Napisano 21 Lutego 2016 @lec super koperta w tym Twoim zegarku! Bardzo mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1106 Napisano 21 Lutego 2016 ładna koperta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1107 Napisano 21 Lutego 2016 chyba Laco?Ale zabyli napisać. Daj Zbigniewowi... dopisze co zechcesz... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1108 Napisano 21 Lutego 2016 Leszek w prostocie tkwi piękno, a sam se coś tam nabazgraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1109 Napisano 22 Lutego 2016 Dawno żadnego murzynka nie wdziewałem... no to hop... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1110 Napisano 22 Lutego 2016 Jedna z niewielu Delban, która ma wskazówki i indeksy w kolorze srebrnym.A u mnie dzisiaj tak. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1111 Napisano 23 Lutego 2016 Wskoczył okazjonalnie. Ale muszę jeszcze pokręcić, żeby data wskoczyła 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1112 Napisano 23 Lutego 2016 Dzisiaj taki staruszek! Ale daje radę! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81376 #1113 Napisano 23 Lutego 2016 Piękny marek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1114 Napisano 23 Lutego 2016 Nie dali rady szpadą, to atakuje drań szwajcarem! Pozostaje tykoobrona Częstochowyzdobyczną bronią. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1115 Napisano 23 Lutego 2016 Dzięki sanik!Oj lec to Ci sie chyba uda ja obronić! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1116 Napisano 24 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1117 Napisano 24 Lutego 2016 A z tej strony nie pada. szwed, mój "oręż" kruchy, a stal to stal gniotsja nie łamiotsja. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1118 Napisano 24 Lutego 2016 A dzisiaj taki gagatek nie do końca vintage bo L Ale wole ten dział! A pasek w domu skrojony! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1119 Napisano 24 Lutego 2016 To Ci spodnie spadają? Herb jakiś taki fryzjerski, może z pasa do ostrzeniabrzytew. Kuruna nie takajak w zajefanym królu. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1120 Napisano 24 Lutego 2016 To Ci spodnie spadają? Herb jakiś taki fryzjerski, może z pasa do ostrzeniabrzytew. Kuruna nie takajak w zajefanym królu. Nie spadną mam drugi A herb szwedzkiej armi otrzymany z odzysku ładownicy! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1121 Napisano 25 Lutego 2016 Dzisiaj prostota w każdym calu... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1122 Napisano 26 Lutego 2016 Też prosty jak sznurek tylko,że Bambo. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1123 Napisano 26 Lutego 2016 Bez przerwy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1124 Napisano 26 Lutego 2016 No to do Leszkowego kompletu 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1125 Napisano 26 Lutego 2016 Koledzy fajne zegary A u mnie coś co nie pasuje do nadgarstka O pasku nic nie piszcie bo to jest taki przejściowy abym był w stanie wszystkie założyć na łapkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach