jimmy6 2373 #126 Napisano 8 Czerwca 2014 ...........piękne zegarki pokazujecie Panowie.Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #127 Napisano 8 Czerwca 2014 Omega kosmiczna, tem bardziej,iż po zabiegachw klinice SPAPana Zbyszka. Choć może tylkoWasyla? Delcia jak zwykleu Staszkapięknisia!!! Ja na ten tydzieńzapodaję se na łapkętego kawalera, bo idzie w ludzii musi choć trochęmię po uwierać. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #128 Napisano 8 Czerwca 2014 (edytowane) jedna z moich ulubionych marek..cieżko dotępna.. rzadka.... piękna i klasyczna Edytowane 8 Czerwca 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #129 Napisano 8 Czerwca 2014 ...i jak zwykle u Ciebie, zegarki w pięknym stanie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #130 Napisano 8 Czerwca 2014 No nie da się ukryć,iż ta Lewa Mańka do urodziwych należy. Natomiast wietrzenie u Piotra, to otwarcie pudełka i cieszenie oczekw zaciszu domostwa. A kobitka wymaga pokazania sięna ulicy w odpowiednim towarzystwieby błyszczeć swą urodą. Na łapę dziewojęi na tygodniowy spacer. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #131 Napisano 10 Czerwca 2014 Jak "automaty"to automaty 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #132 Napisano 10 Czerwca 2014 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #133 Napisano 10 Czerwca 2014 ...ślicznowskazówkowiec... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #134 Napisano 10 Czerwca 2014 To chyba Twój najładniejszy zegarek, wiesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #135 Napisano 10 Czerwca 2014 E tam,Staszek wyciągnął pscułe z ulika i błyska miodem na łapcenie zwracając uwagi,iż mankiet mu się polepi. Od kiedy to nosi się pilot bez lotniskaz daszkiem??? To pilot,to d*pa,nie pilot. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #136 Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Lechu chyba ci wjade cała eskadra w temat ..poczekaj do końca tygodnia jak amerykance wylądują ... Edytowane 10 Czerwca 2014 przez sneer 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #137 Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Nic mi nie wiadomo o zwiększeniu kontyngentu hamerykańskich wojaków w ich "latakach"!!! Ale jeśli tak mówisz, to ten "lotniskowiec", trochę ich pomieści. Jest jednak celny warunek!Jak zapodasz se taką jak ruską kaniołkę z lądowiskiem dla wiertolotów i zaprykujesz na rąsie jakiegoś. Nie wspominając o piersi na medale,zgodnie z mottem @primabalerona, to szalej ile się da, a bedziem lukać i podgryzać Ci z humorem,te zdobyte za oceanem "padalce"! Edytowane 10 Czerwca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #138 Napisano 10 Czerwca 2014 jedna z moich ulubionych marek..cieżko dotępna.. rzadka.... piękna i klasyczna Bardzo fajny klasyk lubię takie nie przebajerowane zegarki.Jak byś kiedyś chciał się pozbyć daj znać. Z. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #139 Napisano 11 Czerwca 2014 Chyba nie zaskoczę was niczym ciekawym przynajmniej jeśli chodzi o markę 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #140 Napisano 11 Czerwca 2014 Kupiony do noszenia bo ktoś popsuł tarczę Do codziennego noszenia tylko ten się nadaje inne od święta . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #141 Napisano 11 Czerwca 2014 Nie mam Delbany z takimi indeksami. Bardzo rzadko spotykane, muszę zapolować na taką. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #142 Napisano 11 Czerwca 2014 Przez kilka lat najpilniej obserwowany i podsłuchiwany budynek w mieście, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #143 Napisano 12 Czerwca 2014 Nie mam Delbany z takimi indeksami. Bardzo rzadko spotykane, muszę zapolować na taką.Druga z taką samą tarczą w stanie zaprezentowana w poście Pokażmy swoje Delbany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #144 Napisano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Kupiony do noszenia bo ktoś popsuł tarczę Do codziennego noszenia tylko ten się nadaje inne od święta . Jerzyk, Toć masz jeszcze wyjście i przypudrować parchatej gębę, choć i od samego noszenia,może te strucle się osypią? Kościółkowe, to chyba masz jak buty,wypolerowane o nogawki na błysk. Co boisz się ich pokazać co by mam na oczka nie padło? Staszek ciekawym nadal jestemile naliczem śtuk tych Twoich roratowych bab?Z pińćdziesiąt chyba bedzie? Salut mayorze ! I jak zwykle licznikmoże, to od Zaporożca? Edytowane 13 Czerwca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #145 Napisano 13 Czerwca 2014 lecKościółkowe nie są tak bardzo wypolerowane A dla porównania ta do kościoła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #146 Napisano 14 Czerwca 2014 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #147 Napisano 14 Czerwca 2014 sneer a co Ty kopiuj wklej robisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #148 Napisano 14 Czerwca 2014 dzisiaj.. 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #149 Napisano 14 Czerwca 2014 @sneerpiękny "lotniskowiec" z tyloma pilotami na pokładzie . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #150 Napisano 15 Czerwca 2014 Piotrze! Wszystkie w służbie?Jednakże generale,by całkowicie skopiować eskadrę barona Coberteina,to jeszcze musisz pofarbkować facjaty tym swym lotczykom. Pożycz od syna farbki kup ławkowca i do dzieła!Kolorki znane, to se poradzisz. Wiesiu,Twój zmordowany "król lew", jeszcze daje radęi w puszczy nie daje sew kaszę dmuchać! Ja też na wczorajszą okolicznośćtego swego wylniałego źwierzakapuściłem na salony. Młodziaków była fura,ale jeszcze nie dał sięzagryźć! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach