loituma 286 #1876 Napisano 14 Października 2016 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1877 Napisano 14 Października 2016 Rano był Atlantic! Ale po powrocie do domu nastąpiła zmiana na 2447 pre! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magus 3 #1878 Napisano 14 Października 2016 Chyba powinno być na odwrót - Atlantic idealny na wieczorową porę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1879 Napisano 15 Października 2016 Mnie również Atlantic bardziej przypadł do gustu, choć oba świetne A ja dalej swoje... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Gump #1880 Napisano 15 Października 2016 Piękne oba i Heuer i Atlantic! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1881 Napisano 15 Października 2016 (edytowane) Piękne zegarki , choc przewaga Delban To i ja z żonką na pakupki się wybrali Musiałem Automata nakręcić Edytowane 15 Października 2016 przez jerzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1882 Napisano 15 Października 2016 Od razu widać miłość w rodzinie Pięknie Jurku! Pozdrów żonę. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1883 Napisano 15 Października 2016 Dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sig 0 #1884 Napisano 15 Października 2016 (edytowane) o widziałem dziś to zdjecie na FB jak rodzinnie to rodzinnie ta kostka jest fajna, musze taką żonie kupić, tym bardziej że też domaga sie Delbany Edytowane 15 Października 2016 przez sig 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1885 Napisano 15 Października 2016 (edytowane) o widziałem dziś to zdjecie na FB jak rodzinnie to rodzinnie ta kostka jest fajna, musze taką żonie kupić, tym bardziej że też domaga sie Delbany Miałeś prawo Choć zegarki z kolekcji żonce daję od święta Edytowane 15 Października 2016 przez jerzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #1886 Napisano 15 Października 2016 Narażę się Kolegom i wyznam, że trochę znudziły mnie Delbany ... Natomiast zestaw Jerzyka ... urokliwy bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1887 Napisano 16 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1888 Napisano 16 Października 2016 Narażę się Kolegom i wyznam, że trochę znudziły mnie Delbany ... foch. Spoko. Dzięki temu, że każdy woli co innego możemy tak wiele oglądać Lechu znowu na dwie lufy 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1889 Napisano 16 Października 2016 Narażę się Kolegom i wyznam, że trochę znudziły mnie Delbany ... Natomiast zestaw Jerzyka ... urokliwy bardzo DziiękujęCo do monotonności wystawianych egz. no cóż chyba nie wszyscy noszą swoje .A że my Delbaniarze mamy tak toDziś na czarno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #1890 Napisano 16 Października 2016 Coś tam noszę ... najczęściej z lat 70-tych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1891 Napisano 16 Października 2016 No i pojawiło się coś innego, więc ponownie mogą zagościć Delbany. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #1892 Napisano 17 Października 2016 Nooo ... taka by mi się tak szybko nie znudziła Coś bliższego Waszym delbaniarskim gustom ...@13lesiu masz świetne zegarki ... tylko kiepsko pokazywane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sig 0 #1893 Napisano 17 Października 2016 (edytowane) Narażę się Kolegom i wyznam, że trochę znudziły mnie Delbany ... hm, jakby to napisać, może w ten sposób, jak byśmy wstawiali ciągle te same egzemplarze Delban, to fakt po jakimś czasie mogłby się znudzić, ale przecież za każdym razem prezentujemy inny model, inny wzór tarczy, itp....., a co byś napisał gdyby fascynaci np Zenithów, Rolexsów, Omeg czy Atlantików wstawiali zdjęcia swoich modeli na forum, tez by Cię to znudziło.... ? Edytowane 17 Października 2016 przez sig 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #1894 Napisano 17 Października 2016 @sig, przekomarzam się tylko i mam nadzieję, że Koledzy zrozumieli ... śledzę wątki delbanowskie od dawna z mieszanką podziwu i zazdrości ... są mi bliskie i dałem temu kilkakrotnie wyraz ... a że specjalizacja nie dla mnie ... cóż, ja taki nieuczesany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1895 Napisano 17 Października 2016 (edytowane) ... cóż, ja taki nieuczesany Oj! To nie dobrze... bo misiu czesać długo się musi No to ja dziś recordowo się ubrałem Edytowane 17 Października 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtbar 62 #1896 Napisano 17 Października 2016 Zazdroszczę bez cienia znudzenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1897 Napisano 17 Października 2016 No to żeby nie było, ze tylko Rolxy, Omegi, i Heury!!! To Tissot wieczorowa pora zawitał! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1898 Napisano 17 Października 2016 (edytowane) i nawet świeci,fajny Edytowane 17 Października 2016 przez 13lesiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #1899 Napisano 17 Października 2016 Fajny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1900 Napisano 17 Października 2016 Dzięki!Świeci tylko krótko! Sicura tez fajna! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach