Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Mostek  hit - hitów :D

Nie tylko mostek - tam cała główna płyta jest "goła" - bez powłoki galwanicznej :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać sprzedał się, ktoś kto to kupił, albo nie ma pojęcia za co zapłacił, albo lubi emocje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak tam w Pietrodworcu, ale w Czelabińsku pod koniec produkcji robili takie "łaciate" werki poskładane ze zmiotek magazynowych - i to są produkcje jak najbardziej fabryczne, mimo wątpliwej estetyki.

pozdrawiam

Narfas

Edytowane przez Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja byłem bardzo bliski, sądzę, że to jakiś współczesny, manufakturowy składak, choć bardzo wątpliwy estetycznie, tak od werku, jak i tarczy strony. W każdym razie zostawiłem sobie do przemyślenia i ktoś mnie wyprzedził :) Szkoda, bo cena była atrakcyjna - nawet biorąc pod uwagę same części (koperta, tarcza itd)

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwiazdę to chyba ktoś od nas licytuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu T......q, wszędzie on, gdzie coś ciekawego się dzieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie ukrywam, przeglądając jakieś aukcje zawsze obserwuję licytujących, wiele można się po nich dowiedzieć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też to zauważyłem, wszędzie k...6; t...q albo P...4 :D

Bierz pod uwagę że k....6 i  t....q w drogę sobie nie wchodzą. Gdzie jeden licytuje tam drugi odpuszcza :D

Razem na jednej licytacji raczej ich nie zobaczysz. Mam takie informacje od swoich szpiegów :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi to zupełnie nie przeszkadza, dobrze, że zegarki trafiają do nas. Sam często odpuszczam, jak widzę, że ktoś od nas licytuje.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawne, jakby się napiąć to za tę cenę da się wyrwać kieszonkową Omegę w miarę na chodzie, a Zenitha czy coś innego od Favre-Jacota to już na pewno...

A tu... ktoś sobie wymieni tarczę i będzie miał Kristalla...

pozdrawiam

Narfas

Edytowane przez Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Sprzedam mechanizm ze złotego zegarka POLJOT którego cena rynkowa dochodzi do 12000 zł"

Nie wiem czemu się dziwicie, przecież to mechanizmy od złotych, pewnie też złote  :ph34r: (przynajmniej były w złocie  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Sprzedam mechanizm ze złotego zegarka POLJOT którego cena rynkowa dochodzi do 12000 zł"

Nie wiem czemu się dziwicie, przecież to mechanizmy od złotych, pewnie też złote  :ph34r: (przynajmniej były w złocie  :D

Chyba, że cena dlatego, że siedziały w złocie :P

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koperta poszła na przetop to pomyślał że na mechanizmach zarobi :D przecież skoro były w złotej kopercie to muszą to być chronometry !! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi