Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Czyżbyś coś wiedział? :ph34r:

Hehe, nie tylko ja sam osobiście bym tak zrobił, ale to ja. Sam zatrzymałem się na nieco mniej niż połowa tej kwota. A uwierz mi , że długo się nad tym zegarkiem zastanawiałem.Nic poczekam może trafię na inny zegarek. A kupującemu mimo wszystko życzę zadowolenia z zakupu, chociaż uważam tak drogie zakupy za psucie rynku. Ale to ja.

Edytowane przez forteca

Pozdrawiam,

Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest realna cena tego modelu ?

Nawet nie ma zdjęcie mechanizmu :/

To jest składak w którym nie wiadomo co siedzi, bo nawet koperta i wskazówki nie są z Iskry. Cena oryginalnej Iskry oscyluje około 150 zł.

Hehe, nie tylko ja sam osobiście bym tak zrobił, ale to ja. Sam zatrzymałem się na nieco mniej niż połowa tej kwota. A uwierz mi , że długo się nad tym zegarkiem zastanawiałem.Nic poczekam może trafię na inny zegarek. A kupującemu mimo wszystko życzę zadowolenia z zakupu, chociaż uważam tak drogie zakupy za psucie rynku. Ale to ja.

W zasadzie temat z cyklu "Kto bogatemu zabroni?" :D

A ode mnie jeszcze taka propozycja zakupu :)

https://allegro.pl/oferta/rzadki-ladny-zlocony-poljot-kosmos-29-kam-automat-7791943488

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny po świętach mają się lepiej niż przed nimi! Ciekawe jakie zawirowania cenowe przyniesie 2019? Już czas o to zapytać. Tak na moje oko to ceny pobied z lat pięćdziesiątych ubiegłego stulecia poszybują ostro w górę. Jest na nie parcie. Może nawet trzeba będzie za nie płacić Bitcoinami? A wy jak myślicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny po świętach mają się lepiej niż przed nimi! Ciekawe jakie zawirowania cenowe przyniesie 2019? Już czas o to zapytać. Tak na moje oko to ceny pobied z lat pięćdziesiątych ubiegłego stulecia poszybują ostro w górę. Jest na nie parcie. Może nawet trzeba będzie za nie płacić Bitcoinami? A wy jak myślicie?

Chyba masz rację. Coraz trudniej kupić ładna Pobiedę a jak się już pojawi to w wysokiej cenie a nawet złomki schodzą po 70-100 zł, a Pobiedy stały się po części modne. Stałym punktem są nieadekwatne do poziomu zegarków ceny na Big O, Kopernika i Gajowego :D

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Classified

Ta Pobieda to ma cene z cyklu 'holy shit'. Ogólnie ceny Rusków wg mnie potrafią byc coraz 'grubsze'. Nie wspomnę o tarczach z Chin i innych frankensteinach.

Na Allegro irytuja mnie szalency co licytuja niekiedy do poziomu absurdu lub ustawieni 'koledzy' sprzedawcy. Niby nic nowego ale bol ten sam od lat.

Zapomnianym wspomnieć o odrestaurowanych zegarkach (czasami pod slowem 'restauracja' kryje sie slowo 'rzeznia') ktore potrafia kosztowac duzo wiecej niz NOS

...

Ach zapomnialbym o NOS....tzn zegarkach sprzedawanych jako NOS a majacych z nim niewiele wspólnego.

Itd, itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nihil novi sub sole :)

Ostatnio Rosjanie sprzedali do Laosu nowe czołgi, przyjmując w rozliczeniu osiemdziesięcioletnie t-34, sztuk 30. Dlaczego? Bo laotańskie są sprawne i jeżdżące, a w Rosji t-34 wykorzystuje się do defilad z okazji Dnia Zwycięstwa. Okazuje się, że mimo 80 tysięcy wyprodukowanych egzemplarzy, do dzisiaj ostały się pojedyncze, wciąż będące na chodzie. Z zegarkami podobnie.

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA - MEGA SKŁADAK! Wypada napisać że ten zegarek to totalny składak. Koperta w medycznej jest chromowana a tu jest złocona, to samo wskazówki, sekundowa na dodatek nawet nie Slavy tylko z nie wiadomo czego. Tarcza wewnętrzna to już w ogóle odrębny temat bo to jakaś malowanka albo druk - masakra jakaś!

https://allegro.pl/oferta/slava-lodowka-medyczna-unikat-piekny-stan-7799864579?fbclid=IwAR2YlFq2vWRdew8w9AjtY28E0lMGGbMFA-OFxa57_FLYjxKzzluZWBu5MFc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAGA - MEGA SKŁADAK! Wypada napisać że ten zegarek to totalny składak. Koperta w medycznej jest chromowana a tu jest złocona, to samo wskazówki, sekundowa na dodatek nawet nie Slavy tylko z nie wiadomo czego. Tarcza wewnętrzna to już w ogóle odrębny temat bo to jakaś malowanka albo druk - masakra jakaś!

https://allegro.pl/oferta/slava-lodowka-medyczna-unikat-piekny-stan-7799864579?fbclid=IwAR2YlFq2vWRdew8w9AjtY28E0lMGGbMFA-OFxa57_FLYjxKzzluZWBu5MFc

Przepraszam, ale masakra to jest to:

https://www.ebay.pl/itm/USSR-Soviet-Slava-oversize-watch-Medical-Doctor-dial-26-jewels/264150735227

- Czas? Czas jest najprostszą rzeczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Classified

Wy się śmiejecie, a co jeżeli on rzeczywiście dostał ten zegarek za pół świniaka i oczywiście coś do picia??????

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://allegro.pl/oferta/zegarek-sputnik-kirowski-krab-piekny-lata-50te-7797869461

Cena trochę duża i do tego zdjęcia z serii moje mieszkanie. Jak ktoś nie kupi to chociaż będzie miał wzór dla architekta wnętrz ;-)

Storyczki mu chociaż ładnie pączkują.

Sorry nie mogłem się powstrzymać. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi