Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Honda jeszcze nie, ale za informacją z aukcji:

"zegarek posiada niesamowity niespotykany wzór tarczy z chińskimi znakami oraz napisem i grafiką HONDA".

wnioskuję, że i Chińczycy mogli mieź jakiś wkład w powstanie tego cuda

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

choć nie mam najmniejszego pojęcia skąd taki zegarek i jak, na wszystkich bogów, powstało to-to, czuję się poniekąd zmuszony stanąć w obronie tego Sprzedawcy. Wielokrotnie robiłem z ów Panem interesy i w kwestii fachowości i uczciwości nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Nie sprzedaje szajsu, współpracuje z zegarmistrzami-fachowcami. Gdyby był to jakiś podły składak - na pewno ktoś zwróciłby Jego uwagę. Choć cena Kup Teraz robi raczej szokujące wrażenie - daleki byłbym od sugerowania jakiejkolwiek nieszczerości czy prób oszustwa.

Edytowane przez evocati

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

choć nie mam najmniejszego pojęcia skąd taki zegarek i jak, na wszystkich bogów, powstało to-to, czuję się poniekąd zmuszony stanąć w obronie tego Sprzedawcy. Wielokrotnie robiłem z ów Panem interesy i w kwestii fachowości i uczciwości nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Nie sprzedaje szajsu, współpracuje z zegarmistrzami-fachowcami. Gdyby był to jakiś podły składak - na pewno ktoś zwróciłby Jego uwagę. Choć cena Kup Teraz robi raczej szokujące wrażenie - daleki byłbym od sugerowania jakiejkolwiek nieszczerości czy prób oszustwa.

Ja też już coś kupiłem (było OK) i chyba ta cena się omsknęła na klawiaturze ze 149pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Honda jeszcze nie, ale za informacją z aukcji:

wnioskuję, że i Chińczycy mogli mieź jakiś wkład w powstanie tego cuda

:)

post-8994-0-67465000-1349949395_thumb.jpg

Sex, drags & rock-n-roll !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zartujecie ? Przecież ta kalkomania niedługo zacznie sie łuszczyć, nawet kleju nie powycierał dookoła tych hieroglifów:)

Sex, drags & rock-n-roll !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ludzie nie myślą trzeźwo, chcą mieć coś innego no i mają. jak to ktoś kiedyś napisał: ludzie kupują marzenia więc wystarczy bogato opis nafaszerować róznymi frazesami

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niom... opis wymiata B)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietam ze ktos chcial zanabyc taka dlatego znalazlem to daje znac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za linka ale to raczej do tematu "Ruskie okazje na aukcjach" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tak pomylilem tematy a nie mogelm potem usunac postu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ją kupić za to minimum to nie jest tak źle. Biorąc pod uwagę że ma idealną tarczę i to pierwszy gen tych jeszcze ładnych 15 kamieniowych mołni z Czelabińska.

Wiem bo poluję na taką tarczę od paru miesięcy i chętnie dałbym za nią samą z 50-75zł, a w takim stanie to nie widziałem tego typu tarczy nawet na zegarku jeszcze nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dle manie cena przekroczona o jakies 70 zeta ;/ ale wczoraj ta aukcja była za kup teraz 250 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/bu...2700595119.html ktos szukal chyba takiel Slavuni.

ten gość to handlarz ( spotkałem go kilka razy na pchlim targu i zaminiełem z nim parę słów :) stąd wiem co w trawie piszczy :), składa z kilku sztuk jakieś trupka i żeni na allegro, proponuję uważać na to co sprzedaje.

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten gość to handlarz ( spotkałem go kilka razy na pchlim targu i zaminiełem z nim parę słów :) stąd wiem co w trawie piszczy :), składa z kilku sztuk jakieś trupka i żeni na allegro, proponuję uważać na to co sprzedaje.

Czy przypadkiem rakieta i przycisk nie powinny wyglądać tak jak n tym zdjęciu ?

slavabudzikrakieta3m8.jpg

(zdjęcie pochodzi z tematu kolegi z forum Slavny Hans)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

tak kręciłem nosem przy aukcji -> http://allegro.pl/wostok-komandirskie-1945-85-zakaz-moo-cccp-au-i2718635169.html

bo coś mi w niej podśmierdywało... teraz widzę, że komandirski poszedł w dobre ręce :) czy podzielacie moje obawy, że był z lekka trefny?

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

tak kręciłem nosem przy aukcji -> http://allegro.pl/wostok-komandirskie-1945-85-zakaz-moo-cccp-au-i2718635169.html

bo coś mi w niej podśmierdywało... teraz widzę, że komandirski poszedł w dobre ręce :) czy podzielacie moje obawy, że był z lekka trefny?

Poza tym, że nieco zajechany to jak dla mnie co najwyżej (choć i nie na pewno), mógł mieć w oryginale inną koronkę (cywilne wostoki w tych kopertach miały całkiem inne koronki). Poza tym wszystko wydawało się OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
że był z lekka trefny?

kwisatzhaderach, nie wiem jakim zmysłem? ale wyczuwałem w nim ...topielca

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi