Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

Nożyk EDC Sanrenmu Specjalna Edycja VIS1935.N

Rekomendowane odpowiedzi

na VISie też był orzeł, tutaj czy to w trójkącie czy bez, też powinien się pojawić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Jak Marek napisal 1700 postow... A zastanawiamy sie czy trojkat (a Moze kopniety, Bo iluminaci, masoni :D )

nawet nie Pytam o powod tego trojkata ;)

Zgadza się (no patrz, to i iluminaci też B) ), nie ma co prowadzić dysput i mniej lub bardziej poważnych argumentacji z zapewne zbyt dalece wysnuwanymi wnioskami, tym bardziej, że mowa jedynie o gadżecie (dla jednych na grzybki, dla innych jako uzupełnienie do projektowanego zegarka, ale jednak to tylko gadżet). Czas przejść do realizacji a oczywistym jest, że QV zadał pytanie nie bez powodu, do czego nas już przyzwyczaił. Jeśli chodziło o potęgowanie napięcia - efekt, sądzę, osiągnięty. Mamy swoje preferencje, które często poddawaliśmy rewizji po przedstawieniu nowego pomysłu przez QV a decyzja ostatecznie i tak leży po stronie pomysłodawcy, bo faktycznie 1700 postów wystarczy :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram przedmówców. Ja chętnie wrócę na listę oczekujących tylko niech już się pojawi finalna wersja wraz z ceną ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram przedmówców. Ja chętnie wrócę na listę oczekujących tylko niech już się pojawi finalna wersja wraz z ceną ;)

Dokładnie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też uważam że projekt powinien w końcu ruszyć.....a z trójkątem początkowym jest cool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vis kończy w tym roku 80 lat, FB Radom przygotowuję jubileuszową serię kultowej klamki. Mam nadzieję że nasz projekt zakończymy również w 2015 ;) miałem kiedyś do czynienia z Visem i imho pierwszy prosty projekt najbardziej nawiązywał, zostawmy proszę orzełka w tym wzorze co na klamce, bez trójkątow, z napisem serii patentu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vis kończy w tym roku 80 lat, FB Radom przygotowuję jubileuszową serię kultowej klamki. Mam nadzieję że nasz projekt zakończymy również w 2015 ;) miałem kiedyś do czynienia z Visem i imho pierwszy prosty projekt najbardziej nawiązywał, zostawmy proszę orzełka w tym wzorze co na klamce, bez trójkątow, z napisem serii patentu.

+1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś ma znajomości w fabryce to byłby ładny zestaw, nożyk, zegarek i klamka z limitowanej serii na 80 lecie? :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mam przez to rozumieć, że cena może znacząco wzrosnąć? Hmm... Bo zamówiłem dwa noże: nasz klubowy i VISowy (?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena chyba nawet powinna wzrosnąć aby odsiać część chętnych, bo kto będzie stał na poczcie i adresował 400-500 kopert ? :P

A tak poważnie to i tak wzrośnie bo dolar wzrósł, są droższe nożyki jako baza i droższy ( lepszy ) jakościowo grawer wykonywany w PL a nie w Chinach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgubiłem się, ;) proszę o potwierdzenie. Będą dwa różne nożyki. Jeden klubowy, a drugi Vis`owy?

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie, to tak wynika z pierwszej strony tego przydługiego wątku... No i listy z opcją wyboru noża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

Marcin, podjoles juz decyzje, jak bedzie wygladal ten vis'owy?

jesli tak... to podziel sie co zadecydowales i ruszajmy z ,,kopyta,, ;)

jesli nie, to powiedz na jakim etapie stoimy i co trzeba jeszcze zrobic i najwazniejsze, ile to jeszcze potrwa...

pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na mojego ,,klubowicza,, :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prowadzę w tej chwili 5 tematów:

- Zielone i żółte chrono ( finiszujemy )

- Nowe wersje chrono

- VIS - zegarek

- Formmeister

- zakup bransolet mesh

- No i te nieszczęsne nożyki.

Wspomagamy się forumowiczami przy projektach, grafikach, wizualizacjach.

Ale mimo wszystko jest tego dużo, a jak obiecałem chciałbym wszystko doprowadzić do finału.

W Niedziele Bartek obiecał znaleźć czas aby zrobić wizualizacje umiejscowienia logo na obu wersjach nożyków które to poślemy do grawernika, on zrobi testowe grawery już bezpośrednio na okładzinach nożyków ( które mu z resztą już wysłałem ).

Będziecie więc mieli okazję widzieć efekt finalny jeszcze przed decyzją wejścia w to.

Uczciwie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Angelo

Prowadzę w tej chwili 5 tematów:

- Zielone i żółte chrono ( finiszujemy )

- Nowe wersje chrono

- VIS - zegarek

- Formmeister

- zakup bransolet mesh

- No i te nieszczęsne nożyki.

Wspomagamy się forumowiczami przy projektach, grafikach, wizualizacjach.

Ale mimo wszystko jest tego dużo, a jak obiecałem chciałbym wszystko doprowadzić do finału.

W Niedziele Bartek obiecał znaleźć czas aby zrobić wizualizacje umiejscowienia logo na obu wersjach nożyków które to poślemy do grawernika, on zrobi testowe grawery już bezpośrednio na okładzinach nożyków ( które mu z resztą już wysłałem ).

Będziecie więc mieli okazję widzieć efekt finalny jeszcze przed decyzją wejścia w to.

Uczciwie?

pewnie, ze uczciwie...

zdaje sobie sprawe, ze jestes zalatany i to wszystko nie jest takie latwe (tak jak pisanie ;) )

ale wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo...

dzieki za odzew

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QuadrifoglioVerde:

pewnie nie tylko mi uświadomiłeś zakres tego, co musisz ogarnąć. W takim razie tule uszy po sobie i cierpliwie czekam na finalizację. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli marka VC da radę bez nożyka (i logo na nim) to wg mnie VIS 1 :P namówiłem też kumpla na nożyk i dla niego (jak i dla mnie) orzełek musi być ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie VIS1 - zdecydowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

VIS 1..Klubowy.. Hmm Myślę między 3 a 4...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.