QuadrifoglioVerde 4087 #851 Napisano 18 Lipca 2017 Mam pytanie.Jeśli ktoś mieszka w stanach i chciałby zarezerwować Visa,jak wygląda wpłata zaliczki i spłata końcowa skoro cena jest podana w zł. I jak załatwiona by była sama przesyłka? Sent from my iPhone using Tapatalk Nie widzę najmniejszych problemów. Najłatwiej paypal. Napisz poprzez stronę w wersji ENG. to wyślę fakturę paypal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #852 Napisano 18 Lipca 2017 Teraz to jest wszystko jasne dzięki. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4087 #853 Napisano 25 Lipca 2017 Uruchomiłem forumowe zapisy na najnowszy projekt PRO-MILITARI :http://zegarkiclub.pl/forum/topic/150706-zapisy-na-zegarki-pro-militari/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #854 Napisano 26 Lipca 2017 Zegarek świetny tylko rozmiar trochę jak dla mnie za mały trzeba to przemyśleć. Na czym polegają zapisy? Podobne pytanie jak o Vis , na stronie Vratislavia Conceptum nie widzę oferty? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4087 #855 Napisano 26 Lipca 2017 Jesteś z forum więc wpisz się w temacie na forum. Na razie nie trzeba dokonywać wpłat. Wpłaty uruchomimy dopiero jak minimum 50 osób się zapisze. Inaczej projekt może nie wypalić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7240 #856 Napisano 26 Lipca 2017 SRU 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #857 Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) SRU Zaje... właśnie dlatego go kupiłem Edytowane 26 Lipca 2017 przez qniczynka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur111bartek 11 #858 Napisano 27 Lipca 2017 (edytowane) SRU Oj , żeby Cię ....pięknie...Będąc ciut "wiencej" niż amatorem zegarkowym stwierdzam , iż ViS z czasem coraz bardziej się podoba i zyskuje. Edytowane 27 Lipca 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #859 Napisano 27 Lipca 2017 Oj , żeby Cię ....pięknie...Będąc ciut "wiencej" niż amatorem zegarkowym stwierdzam , iż ViS z czasem coraz bardziej się podoba i zyskuje.Bo VIS jest wyjątkowy i z@j3b1sty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7240 #860 Napisano 27 Lipca 2017 Zwłaszcza brązowy bez daty 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #861 Napisano 27 Lipca 2017 Uruchomiłem forumowe zapisy na najnowszy projekt PRO-MILITARI :http://zegarkiclub.pl/forum/topic/150706-zapisy-na-zegarki-pro-militari/Wkleiłbyś więcej zdjęć/ renderów tego virtuti cebulari? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #862 Napisano 27 Lipca 2017 (edytowane) A prototypu w realu nie może być wcześniej? Tylko rendery? virtuti cebulari?Poniżej poziomu. Edytowane 27 Lipca 2017 przez dopeman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9123 #863 Napisano 2 Sierpnia 2017 Od dziś jestem posiadaczem formmeistera. Potwierdzam, że zdjęcia lub grafiki nie oddają tego jak zegarek prezentuje się w rzeczywistości. Przy okazji podziękowania dla producenta za bardzo dobry kontakt i obsługę sprzedaży. Zegarek musi jakiś czas spędzić w szufladzie w tajemnicy przed księgową Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #864 Napisano 2 Sierpnia 2017 Graty! To fany zegarekJeśli chodzi o księgową , to moja kompletnie już się pogubiła i straciła rozeznanie w temacie Wczoraj przyszedł kolejny i od razu wskoczył na łapę,znajomy wpadł na piwko i mówi fajny masz zegarek żona się przygląda a ja na to że to stary i jakiś czas go już mam i po temacie. Za dużo już ich jest by je ogarnąć Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9123 #865 Napisano 2 Sierpnia 2017 Graty! To fany zegarekJeśli chodzi o księgową , to moja kompletnie już się pogubiła i straciła rozeznanie w temacie Wczoraj przyszedł kolejny i od razu wskoczył na łapę,znajomy wpadł na piwko i mówi fajny masz zegarek żona się przygląda a ja na to że to stary i jakiś czas go już mam i po temacie. Za dużo już ich jest by je ogarnąć już wiem, że jak wejdzie na rękę to długo z niej ze zejdzie jeden zegarek też przemyciłem w ten sam sposób do strefy oficjalnej .po każdym zakupie mówię sobie, że to ostatni na jakiś czas. potem niespodziewanie pojawiają się okazje, ukryte potrzeby..... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #866 Napisano 2 Sierpnia 2017 To prawda a choroba postępuje Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bigneno 0 #867 Napisano 2 Sierpnia 2017 Jakieś wieści w sprawie Chrono 9-11? Będą na czas? Wszystkie modele są wciąż dostępne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4087 #868 Napisano 2 Sierpnia 2017 Jakieś wieści w sprawie Chrono 9-11? Będą na czas? Wszystkie modele są wciąż dostępne?Dostępne, chodź zostało każdej wersji mniej niż połowa.Powinny być na czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcenao 0 #869 Napisano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) @QuadrifoglioVerde Czy jest możliwość zobaczenia obejrzenia Twoich zegarków we Wrocławiu? Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Marcenao 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4087 #870 Napisano 11 Sierpnia 2017 @QuadrifoglioVerde Czy jest możliwość zobaczenia obejrzenia Twoich zegarków we Wrocławiu? Teoretycznie tak, ale mając biuro w mieszkaniu nie jest to dla mnie komfortowe. Cały czas biję się z myślami czy warto inwestować w biuro z prawdziwego zdarzenia z pracownikiem który będzie przyjmował oglądaczy, ale to spore dodatkowe koszty które odbiją się na cenach zegarków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #871 Napisano 11 Sierpnia 2017 Ten "nowy" VIS będzie miał numer sztuki na kopercie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcenao 0 #872 Napisano 11 Sierpnia 2017 Teoretycznie tak, ale mając biuro w mieszkaniu nie jest to dla mnie komfortowe. Cały czas biję się z myślami czy warto inwestować w biuro z prawdziwego zdarzenia z pracownikiem który będzie przyjmował oglądaczy, ale to spore dodatkowe koszty które odbiją się na cenach zegarków. Miałem nadzieję, że może masz z jakimś sklepem/zegarmistrzem podpisaną umowę i parę sztuk twoich zegarków jest na wystawie, tak żeby ktoś niezdecydowany mógł w wolnej chwili podejść, zobaczyć, przymierzyć i ewentualnie kupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4087 #873 Napisano 11 Sierpnia 2017 No tak też można ale trzeba się podzielić :-) Więc tak czy inaczej ceny w górę. Pomyślę nad czymś w przyszłym roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7240 #874 Napisano 14 Sierpnia 2017 SRU 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomas54 92 #875 Napisano 15 Sierpnia 2017 Taka oto wakacyjna żółć. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach