pawelb29 802 #1351 Napisano 2 Maja 2018 Cały czarny , bez pomarańczowych przeszyc i byłoby ok. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #1352 Napisano 2 Maja 2018 Cały czarny , bez pomarańczowych przeszyc i byłoby ok.Ja tak mam. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnie 330 #1353 Napisano 6 Maja 2018 Brązy grają w niedzielnym słońcu... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 992 #1354 Napisano 8 Maja 2018 Mam i ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma5ter 13 #1355 Napisano 9 Maja 2018 No ładny kawał zegara :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1356 Napisano 9 Maja 2018 Myślę że następnym projektem powinien być jakiś Diver vintage . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #1357 Napisano 9 Maja 2018 Myślę że następnym projektem powinien być jakiś Diver vintage . Jest to ewolucyjnie implikowana konsekwencja Serio - naprawdę prosimy o Vratislavię pod wodę, choćby na kwarcu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4082 #1358 Napisano 9 Maja 2018 Nic do listopada nowego nie zaprojektuję, mam dość i muszę się udać na dłuższy wypoczynek. Na ten rok jest wystarczająco dużo projektów. Powstanie jeszcze jeden wariant kolorystyczny chrono i to wszystko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1359 Napisano 10 Maja 2018 Nam się nie spieszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #1360 Napisano 10 Maja 2018 Dokładnie, na razie jest co kupować. Z innej beczki - w Arctowskim planowana jest ronda515. Czemu nie jakiś lepszy japoński mechanizm ? W wielu drogich zegarkach, uparcie "pakowana" jest ta właśnie ronda. Nieraz to wygląda tak, jakby do subaru włożyć 60 konny silnik. A może się mylę ? Oświeci mnie ktoś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4082 #1361 Napisano 10 Maja 2018 Dokładnie, na razie jest co kupować. Z innej beczki - w Arctowskim planowana jest ronda515. Czemu nie jakiś lepszy japoński mechanizm ? W wielu drogich zegarkach, uparcie "pakowana" jest ta właśnie ronda. Nieraz to wygląda tak, jakby do subaru włożyć 60 konny silnik. A może się mylę ? Oświeci mnie ktoś ? Mechanizm jak mechanizm, popularny i sensowny cenowo. A co do Subaru, to już to zrobiło. Najnowsze modele mają silnik 1.6 115km i 13sek do setki :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #1362 Napisano 10 Maja 2018 (edytowane) W ramach OT, zaprzeczenie "idei" subaru, ale to moje zdanie skromnego użytkownika imprezy gx.Satelita w jakim kolorku jeszcze będzie ? Rozumiem, że koperty do pro-militari/panafrica i rocznicowy to przeszłość i nie planujesz więcej takiego kształtu ?! Edytowane 12 Maja 2018 przez tomaszzt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rav_c 16 #1363 Napisano 12 Maja 2018 Jest naprawdę dobrze! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4082 #1364 Napisano 13 Maja 2018 W ramach OT, zaprzeczenie "idei" subaru, ale to moje zdanie skromnego użytkownika imprezy gx.Satelita w jakim kolorku jeszcze będzie ? Rozumiem, że koperty do pro-militari/panafrica i rocznicowy to przeszłość i nie planujesz więcej takiego kształtu ?! Będzie jeszcze w przyszłym roku może 100szt na tej kopercie z inną tarczą i to wszystko.Jeśli chodzi o Satelitę to nie mogę nic zdradzić na razie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #1365 Napisano 13 Maja 2018 Będzie jeszcze w przyszłym roku może 100szt na tej kopercie z inną tarczą i to wszystko. Boże spraw, aby była to niebieska tarcza Kształt koperty genialny, kupiłbym "afrykański", ale kolorystyka mi nie odpowiada a ciężko wydać te 1,5k dla samego kształtu koperty...No i czekam na szczegóły odnośnie Satelity. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawek1 76 #1366 Napisano 13 Maja 2018 Takie pytanie do QVRozważam zakup vis blue No date. jaka jest szansa aby zamiast zwykłej lumy otrzymał bgw-9? Z rozkoszą doplace 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4082 #1367 Napisano 14 Maja 2018 Takie pytanie do QVRozważam zakup vis blue No date.jaka jest szansa aby zamiast zwykłej lumy otrzymał bgw-9? Z rozkoszą doplace Tarcze są już gotowe. Odcień niebieskiego trochę się zmienił, niedługo zaprezentuje zdjęcia. Niebieska luma jest cholernie droga i jest długi czas oczekiwania na nią. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawek1 76 #1368 Napisano 14 Maja 2018 Rozumiem. Czekam zatem na zdjecie tarczy. Mam nadzieje ze nie poszła w błękit ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tymancjo 122 #1369 Napisano 15 Maja 2018 A mnie się udało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1370 Napisano 15 Maja 2018 A ma ktoś wersję z bransoletą najnowszego chrono? Jak wrażenia? Czy taki model bransolety jest do nabycia u jakichś producentów typu strapcode etc.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4082 #1371 Napisano 15 Maja 2018 Przecież u mnie jest do nabycia. Przyjadą w Piątek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1372 Napisano 15 Maja 2018 (edytowane) Przecież u mnie jest do nabycia. Przyjadą w Piątek.Zapamiętałem jakoś że była ograniczona ilość tylko pod zamówienie. Widocznie źle coś zrozumiałem. Edit. Na stronie nigdzie nie znajduję takiej informacji. Edytowane 15 Maja 2018 przez dopeman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4082 #1373 Napisano 16 Maja 2018 Zapamiętałem jakoś że była ograniczona ilość tylko pod zamówienie. Widocznie źle coś zrozumiałem. Edit. Na stronie nigdzie nie znajduję takiej informacji. Jest taka informacja wewnątrz projektu S.12. Ale faktycznie trzeba być upartym aby do niej dotrzeć. Tak czy inaczej mam spory zapas bransolet. cena 195zł z wysyłką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma5ter 13 #1374 Napisano 16 Maja 2018 (edytowane) Czyli znaczy że te z bransoletą od przyszłego tygodnia będziesz wysyłał. Edytowane 16 Maja 2018 przez ma5ter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4082 #1375 Napisano 16 Maja 2018 Czyli znaczy że te z bransoletą od przyszłego tygodnia będziesz wysyłał.tiaa, jak nic Chińczycy nie wywiną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach