QuadrifoglioVerde 4463 #1251 Napisano 25 Marca 2018 Cordura jest fajna, ale biale przeszycie chyba tez do mnie nie "gada". se Pan pomaluje flamastrem na jakikolwiek kolor. To nie żart :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4463 #1252 Napisano 25 Marca 2018 trio w komplecie. Będzie jeszcze jedna wersja z tarczą białą/srebrną i arabskimi cyframi..ale t za jakiś czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
____ghost____ 62 #1253 Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) trio w komplecie. Będzie jeszcze jedna wersja z tarczą białą/srebrną i arabskimi cyframi..ale t za jakiś czas. Czarny z czerwonymi elementami do mnie gada i to bardzo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Marca 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #1254 Napisano 26 Marca 2018 se Pan pomaluje flamastrem na jakikolwiek kolor. To nie żart :-) trio w komplecie. Będzie jeszcze jedna wersja z tarczą białą/srebrną i arabskimi cyframi..ale t za jakiś czas. Dobry zestaw. Dla każdego coś dobrego. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zeyomad 25 #1255 Napisano 26 Marca 2018 Łoooo O_o Ten czarny zejdzie pewnie na pniu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość qhen #1256 Napisano 26 Marca 2018 czarny fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opolczyk 169 #1257 Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) trio w komplecie. Będzie jeszcze jedna wersja z tarczą białą/srebrną i arabskimi cyframi..ale t za jakiś czas. Drogi Panie. Nie nadążam za Panem. Ile sobie można na jedzenie odmawiać? Trzeba będzie i picie odstawić. Jak żyć! Niebieski na 100 proc. Czarny też się do mnie uśmiecha. Jak żyć się pytam. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Marca 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Wrote @ ZX Spectrum. 16kb RAM, Z80A 3,54 MHzm, res. 256 × 192 - 15 colours. Powered by Sinclair BASIC. Stored @ geniue MK232P KASPRZAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnie 330 #1258 Napisano 26 Marca 2018 A do mnie przyjechała kolejna zabaweczka... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44281 #1259 Napisano 26 Marca 2018 Fajna kostka.Gdzie mozna więcej o niej poczytać ❓Będzie z datą ❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #1260 Napisano 27 Marca 2018 (edytowane) Edytowane 27 Marca 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4463 #1261 Napisano 27 Marca 2018 Pierwszy projekt bazujący na nowej kopercie ukończony. Niedługo render i zapisy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 90371 #1262 Napisano 27 Marca 2018 Co tam będzie bujać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4463 #1263 Napisano 27 Marca 2018 Co tam będzie bujać? Kwarc ten sam co w poprzedniej serii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz Kowalczyk 15 #1264 Napisano 27 Marca 2018 Te pushery trochę długie. To ostateczna wersja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 10110 #1265 Napisano 27 Marca 2018 fajny jest.../klikać po lepszą jakość/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz Kowalczyk 15 #1266 Napisano 27 Marca 2018 Brązowa tarcza zawsze będzie mi się kojarzyć z "latami słusznie minionymi" w Polsce. Tym większe gratulacje za dobór "tła" i zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nononame 739 #1267 Napisano 27 Marca 2018 Pierwszy projekt bazujący na nowej kopercie ukończony. Niedługo render i zapisy. Długi w uszach. Nie dało się skrócić? Po przeskalowaniu karłowatego Sinna powinien zostać "zapas" w uszach wynikający ze zmiany średnicy na większą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 10110 #1268 Napisano 27 Marca 2018 Brązowa tarcza zawsze będzie mi się kojarzyć z "latami słusznie minionymi" w Polsce. Tym większe gratulacje za dobór "tła" i zdjęcia podziękował za mile słowo 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4463 #1269 Napisano 27 Marca 2018 (edytowane) Długi w uszach. Nie dało się skrócić? Po przeskalowaniu karłowatego Sinna powinien zostać "zapas" w uszach wynikający ze zmiany średnicy na większą. Nie jest długi w uszach, na żywo powiedziałbym nawet, że krótki. To wyjdzie dopiero na renderach i rzucie bocznym. Jest dokładnie odwrotnie jak piszesz, im większa średnica koperty tym uszy się optycznie pomniejszają/skracają względem koperty.Jest zaprojektowany tak aby był wygodny i to powinno uciąć spekulacje i filozofie na temat lugówTe pushery trochę długie. To ostateczna wersja? Takie mają być, typowo lotnicze i w starym dobrym stylu. Edytowane 27 Marca 2018 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz Kowalczyk 15 #1270 Napisano 28 Marca 2018 OK, to czekamy na rendery. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof12345 0 #1271 Napisano 28 Marca 2018 (edytowane) A ten złoty kwadratowy nie może być z czarną tarczą? I sekundy na złoto Edytowane 28 Marca 2018 przez Krzysztof12345 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi79 13 #1272 Napisano 28 Marca 2018 (edytowane) Pierwszy projekt bazujący na nowej kopercie ukończony. Niedługo render i zapisy. Fajny będzie, koperta i przyciski super. Tak patrzyłem chwile na grafikę i coś mi nie grało i w końcu odkryłem co Dlaczego indeksy minutowe są na tarczy gdzie dochodzi wskazówka godzinowa a oznaczenie godzin na bezelu jakby na przedłużeniu wskazówki minutowej? To celowy zabieg i tak już zostanie czy to rzut bardzo wstępny? Dla mnie dłuższa wskazówka minutowa sięgająca na skraj tarczy naturalnie powinna być reprezentowana na bezelu, oznaczeń godzin na tarczy być nie musi wcale bo i tak sporo się tam dzieje. Fajnie że koperta większa, 43 bardzo uniwersalne, trzymam kciuki za ten projekt i czekam na zapisy. Edytowane 28 Marca 2018 przez Archi79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4463 #1273 Napisano 28 Marca 2018 Fajny będzie, koperta i przyciski super. Tak patrzyłem chwile na grafikę i coś mi nie grało i w końcu odkryłem co Dlaczego indeksy minutowe są na tarczy gdzie dochodzi wskazówka godzinowa a oznaczenie godzin na bezelu jakby na przedłużeniu wskazówki minutowej? To celowy zabieg i tak już zostanie czy to render bardzo wstępny? Dla mnie dłuższa wskazówka minutowa sięgająca na skraj tarczy naturalnie powinna być reprezentowana na bezelu, oznaczeń godzin na tarczy być nie musi wcale bo i tak sporo się tam dzieje.Fajnie że koperta większa, 43 bardzo uniwersalne, trzymam kciuki za ten projekt i czekam na zapisy. Ktoś kiedyś tak to wymyślił ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Archi79 13 #1274 Napisano 28 Marca 2018 O i to rozumiem, nie ma minut wpisanych w tarcze, tak już dla mnie lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4463 #1275 Napisano 30 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach