Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
Uczulenie od zapięcia motylkowego - Zenith Elprimero - pomocy!!!
dodany przez
BigMike, w FORUM GŁÓWNE
Rekomendowane odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez gszydlowsky
Cześć , szukam paska Bonetto Cinturini , mod. 295 w kolorze pomarańczowym .
Jeśli ktoś posiada i chciałby sprzedać to zapraszam na priv .
W grę wchodzą też inne modele , najchętniej z serii vintage .
Udało się znaleźć , czekam na pasek 😁
-
Przez dodge66
Na sprzedaż lecą trzy stojaki ekspozycyjne na zegarki Zenith.
CENA: 120zł (plus wybrana przesyłka lub odbiór osobisty - do ustalenia)
-
Przez dodge66
Na sprzedaż leci logo Zenitha w postaci przycisku do papieru (?) o średnicy 6 cm. Wykonane z metalu, szlif słoneczny na górze, na spodzie czarna skóra.
CENA: 88zł (plus wybrana przesyłka lub odbiór osobisty - do ustalenia)
-
Przez ginger109
Witam.
Dostałem w prezencie zegarek 18 luty 2024 kupiony przez allegro. 17 marca reklamowaliśmy bo zeszły kolory z paska. Wymienili i odesłali zegarek. Znów zszedł kolor z paska i tarcza z dniami tygodnia raz działa raz nie. Teraz już wolelibyśmy zwrot gotówki, bo to wadliwy zegarek. A dostaliśmy odpowiedz, że wymiana paska 150zł, bo to wynik eksploatacji i nie podlega reklamacji, a tarcze naprawią. Gdzie mogę sprawdzić czy to prawda, że gwarancja jest tylko na zegarek. Pasek jest guma/silikon a kolorowe paski są namalowane.
odpowiedz od Labri Kinga Górska
Witam, To pierwsza sytuacja, w ktorej mowimy o sprawie reklamacyjnej (tarcza z dniami tygodnia). Co do schodzacych kolorow z paska to wynik eksploatacji, to nie podlega reklamacji, mielismy taki pasek w zapasie, wiec bedac proklienckim sklepem wymienilismy go Panstwu. Drugiego niestety nie mamy i tak: 1) mozliwa gwarancyjna naprawa tarczy zegarka i odeslanie, na nasz koszt 2) mozliwa gwarancyjna naprawa tarczy zegarka + wymiana paska w cenie 150zl (Panstwa koszt), jesli sa Panstwo zainteresowani wymiana paska rowniez Prosze o decyzje. Pozdrawiam,
-
Przez matu640
Poszukuję osoby, która podejmie się wykonania pasówki z użyciem dostarczonego przeze mnie mechanizmu.
Chciałbym uzyskać efekt jak na zdjęciach. Nie wiem czy jest możliwość przeniesienia koronki na bok. To już zostawiam fachowcowi. Koperta srebrna, ale pozłacana. Możemy pokombinować również ze złotem 585. Najlepiej województwo łódzkie, ale nie jest wymagane. Ważne by robota była zrobiona dobrze.
-