Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Perkot

Sklep internetowy www.kraff.pl

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, Mirosuaw napisał(-a):

Nie wiem o jakim zegarku myślisz

Chce zakupić konkretnie ten model : https://kraff.pl/zegarki-hamilton/7735-hamilton-broadway-day-date-40mm-h43311985-7640167044016.html

21 godzin temu, meinard napisał(-a):

W kraff nikt nie oczekiwał ode mnie płatności dopóki nie dostałem potwierdzenia, że zegarek jest w ich rękach i są gotowi do wysyłki, więc duży plus.

Za to należy się plus .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uszanowanie. Chciałem wznowić wątek. Mają Seamastera 300M w dobrej cenie - zastanawiam się na ile jest to bezpieczny zakup u nich?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minutes ago, qwerf said:

Uszanowanie. Chciałem wznowić wątek. Mają Seamastera 300M w dobrej cenie - zastanawiam się na ile jest to bezpieczny zakup u nich?

Sklep legitiny. Zawsze możesz umówić się i odebrać osobiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję. Opinie w necie - te które są - są jednoznacznie pozytywne. Ale rabat z miejsca -20 % trochę zastanawia. Dopytam tylko o gwarancję na Omegę, ale oni akurat chyba dają zawsze międzynarodówkę 5 lat na wszystkie nowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, qwerf napisał(-a):

dziękuję. Opinie w necie - te które są - są jednoznacznie pozytywne. Ale rabat z miejsca -20 % trochę zastanawia. Dopytam tylko o gwarancję na Omegę, ale oni akurat chyba dają zawsze międzynarodówkę 5 lat na wszystkie nowe.

Wielokrotni ma forum czytałem, że rabat 10-20% to w większości sklepow ma dzień dobry się dostaje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzień dobry 20% rabatu to raczej na wyprzedażach tylko. 10% to prędzej a i to nie na wszystkie marki/modele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, qwerf napisał(-a):

Tylko to nie będzie gwarancja od momentu zakupu zegarka. 

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.05.2024 o 18:37, evilym napisał(-a):

Tylko to nie będzie gwarancja od momentu zakupu zegarka. 

Mam zapewnienie, że tak. Jeśli nie, pójdzie zwrot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.05.2024 o 20:14, qwerf napisał(-a):

Mam zapewnienie, że tak. Jeśli nie, pójdzie zwrot.

Oni nie są AD Omegi. Więc to raczej będzie ich gwarancja. Chyba że kupują gdzieś tuż przed sprzedażą i ta gwarancja mniej więcej się będzie pokrywała 🙂

Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oni nie są AD Omegi. Więc to raczej będzie ich gwarancja. Chyba że kupują gdzieś tuż przed sprzedażą i ta gwarancja mniej więcej się będzie pokrywała 

Dawno temu było wszystko legit z gwarancją. Jak ktoś ciekawy to odpowiem na prv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Szyszkops napisał(-a):

Dawno temu było wszystko legit z gwarancją. Jak ktoś ciekawy to odpowiem na prv.

Ale że gwarancja Omegi od dnia zakupu u nich zegarka? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, evilym napisał(-a):

Chyba że kupują gdzieś tuż przed sprzedażą i ta gwarancja mniej więcej się będzie pokrywała 🙂

Dokładnie tak jest. Moja gwarancja na Breitlinga leciała od jakichś 4-5 dni przed paragonem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale że gwarancja Omegi od dnia zakupu u nich zegarka? 

Albo od dnia albo z dwa dni przed… nie pamiętam dokładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak dokładnie jest, potwierdzam, mam gwarancję podbitą na 2 dni przed zamówieniem. Nie mam z tym żadnego problemu. Zegar przyszedł zapakowany turbo solidnie, osobno pudełko z zegarkiem, osobno duży box. Wszystko legit, sprawdzone na stronie Omegi. Polecam serdecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie było :) Polecam serdecznie kraff.pl !!

IMG_1152.JPG

IMG_1150.JPG

IMG_1143.JPG

IMG_1141.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć! Chcę kupić mężowi prezent na urodziny i bardzo spodobał mi się Aikon ML oraz Tag Hauer Formula1 - chociaz tdn podobno gorszy.

Ktory z tych zegarków polecacie pod względem jakości i niezawodności?

Mam jeszcze pytanie o sklep Kraff ( czytalam tu na forum chyba każdy wątek) ale noe znalazłam odppwoedzi na pytanie : dlaczego Kraff oferuje gwarancję międzunarodową na wszystkie marki - OPRÓCZ Lacroix i Edox?

Czy warto ryzykować jakim zakupem?

Cena zachęca-cena Aikona jest ok 2000zł niższa niz wszędzie indziej.

Z góry dziękuję za pomoc :)

W dniu 3.10.2014 o 08:59, Mikołaj N napisał(-a):

Taaa Kraff super  :) Proszę bardzo - kupiłem jednego ML Mirosa, było ok. Kupiłem drugiego i wysłali używane coś podrapane z niekręcącym się bezelem. Wszystko było podrapane a to co miało być polerowane było jak szczotkowane. Fotki po otrzymaniu "nowego" zegarka:

P9160120.jpg

P9160115.jpg

Kase oddali, nawet chcieli wymienić, ale już nie zaufałem więcej.

Mało tego, mojej opinii o nich na pewno nie zmieni fakt, że teraz tego rozwalonego Mirosa, nie do naprawienia, z pękniętą lumą na wskazówce sprzedają jako prawie nówkę bez opisu wad! Dno totalne!

http://allegro.pl/show_item.php?item=4631821183&isPostBid=true&msg=Twoja+oferta+jest+w+tej+chwili+najwy%C5%BCsza%21+Gratulujemy%21&isBidValid=yes&msgtoken=2f4347ccb1c3c52b059c8864ea0f32ef38294f4a81a6d309b35aa1537440cb14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,
Właśnie dzisiaj kupiłem zegarek Eterna. Upewniłem się mailowo, że zegarek, nowy, nie używany i nie po zwrocie. Dostałem takie zapewnienie. Cena 2 tysiące mniej niż w popularnym sklepie.

Jutro, pojutrze przekonam się o jego jakości i oryginalności.

Kontakt, szybki bezproblemowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam z informacją. Kontakt ze sklepem super, wysyłka w umówionym terminie. Dzisiaj zegarek do mnie dotarł, porządnie zapakowany. Nóweczka, oryginał, zabezpieczony foliami producenta.

Po prostu piękna Eterna. Ja osobiście sklep polecam i patrząc na asortyment i ceny już myślę nad kolejnym zakupem :). Mało tego kupiłem w jednym czasie dwa te same zegarki jeden z Kraff, drugi w popularnym sklepie z renomą. Ten z Kraff igła wszystko nowe, ten drugi pudełko kartonowe podarte, w pudełku z zegarka brak pianki zabezpieczającej, widać, że ten drugi ktoś kupił i raczej oddał - czyli prestiżowy sklep okazał się niższą półką niż Kraff.

w prestiżowym sklepie cena plus dwa tysiące przypomnę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi