pbozek75 6526 #526 Napisano 20 Września Klub Mila, Kamień.Widzę Tomku że polubiłeś Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9143 #527 Napisano 20 Września Widzę Tomku że polubiłeś Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu TapatalkaMam go od dawna, super zegar. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38734 #528 Napisano 21 Września 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 38734 #529 Napisano 27 Września 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6526 #530 Napisano 14 Października Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6526 #531 Napisano 27 Października Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pio trek 1 #532 Napisano 29 Października Panowie, podpowie ktos jak ustawić poprawnie dzień tygodnia i date? Wcześniej wszystko ustawiane przez aplikację, teraz mimo aktualizacji ustawień pokazuje nieprawidłowy dzień tygodnia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6572 #533 Napisano 29 Października 9 godzin temu, Pio trek napisał(-a): Panowie, podpowie ktos jak ustawić poprawnie dzień tygodnia i date? Wcześniej wszystko ustawiane przez aplikację, teraz mimo aktualizacji ustawień pokazuje nieprawidłowy dzień tygodnia. widać że nie kumasz ręcznego ustawienia apka CASIO WATCHES łączysz po Bluetooth i tu nie ma problemu z ustawieniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizofremia 488 #534 Napisano 29 Października 13 godzin temu, Pio trek napisał(-a): Panowie, podpowie ktos jak ustawić poprawnie dzień tygodnia i date? Wcześniej wszystko ustawiane przez aplikację, teraz mimo aktualizacji ustawień pokazuje nieprawidłowy dzień tygodnia. Może trzeba korektę początkową wskazówek zrobić skoro źle pokazuje po aktualizacji. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9143 #535 Napisano 30 Października W dniu 29.10.2025 o 05:40, Pio trek napisał(-a): Panowie, podpowie ktos jak ustawić poprawnie dzień tygodnia i date? Wcześniej wszystko ustawiane przez aplikację, teraz mimo aktualizacji ustawień pokazuje nieprawidłowy dzień tygodnia. Który dokładnie model MTG? Ja kiedyś robiłem szczegółowe omówienie ustawień w MTG-B2000 - w pozostałych MTG będzie się różnić detalami, ale ogólna zasada powinna pozostać zbliżona. Jakbyś napotkał problemy, pisz na priv, to postaram się pomóc. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 20871 #536 Napisano 4 Listopada 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach