Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

"Stawka" - turniej zegarków radzieckich

Gramy o III miejsce  

51 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fankaDaktarina

A ja się kompletnie nie znam, ale czyta się te mądrości jak dobrą bajkę na dobranoc :) świetny pomysł z taką kategorią - cóż za walor edukacyjny! Żeby mi jeszcze coś w głowie zostało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yorki ale to miał być zegarek a nie radio :P

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od stresu turniejowego boli mnie już głowa.. :ph34r:

a od radzenia sobie z tym stresem za pomocą męskich środków - wątroba ! :D

..i w barku coraz puściej.. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaria Krisa obudziła w moim sercu bardzo, bardzo złe uczucia..... Kwiatek ! - jak dywersję prowadziłeś ?????  Czy jest na sali Rekiniasty ???? Kurs jest do Błonia :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się kompletnie nie znam, ale czyta się te mądrości jak dobrą bajkę na dobranoc :) świetny pomysł z taką kategorią - cóż za walor edukacyjny! Żeby mi jeszcze coś w głowie zostało...

Niech Ci w głowie zostanie, że masz szukać cienkiej Zarii automat. Tej cienkiej i rzadkiej, nie tej grubaśnej i pospolitej ;)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yorki ale to miał być zegarek a nie radio :P

No toż ani na UKF ani na długich nic nie ściąga ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewien jesteś? To radziecka zabawka...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na uwagę zasługuje, że całe Towarzystwo dostało niezwykłego polotu literacko-historycznego...!!!!!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze na dodatek popsute to radio? To co ty za szrota wystawiłeś Yorki :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz czuję pewien niepokój bo może ja na podsłuchu cały czas jestem... :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

majtki z blachą to dobra bajka ? no ja cie fanka proszę. ale w sumie na dzisiejsze czasy może i dobra 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaria Krisa obudziła w moim sercu bardzo, bardzo złe uczucia..... Kwiatek ! - jak dywersję prowadziłeś ?????  Czy jest na sali Rekiniasty ???? Kurs jest do Błonia :>

Kwiatek jeszcze dziś sobie nagrabił dodatkowo tak że kurs do Błonia gwarantowany  :D

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Mnie się spodobały najbardziej wynalazki Krisa, Gregoriana i kchrapka. Yorki ciekawe rozwiązanie przedstawił, ale to raczej jukebox niż w typowym znaczeniu "zegarek", bo trzeba mieć albo łapę jak Conan albo kieszeń jak raper by takie ustrojstwo mieć przy sobie ;-)

U mnie dosłownie LIPa po radziecku ;-) więc chyba w końcu odpadnę ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yorki_man - ale pojechałeś :)  oczywiście pozytywnie. Tak wszystkich zafiksowało na punkcie naręcznych, kieszonek że większośc zapomniała o rzadkich mechanizmach w chodzikach, budzikach, kominkowcach itd

kchrapek - na 99,9% wiedziałem ze go wystawisz. To piękny zegar. Nie mam tej wersji kolorystycznej więc Ci go zazdraszczam :wub:

A w ogóle to kategoria i runda była bardzo ciężka. Gratuluje wszystkim mocnych zawodników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie denerwujcie yorka bo zaraz muzę zapuści z radyjka rozkręci imprezę i znowu będzie chlanie a jutro co niektórzy idą do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowite, a ponieważ jestem tutaj tylko kibicem to mogę sobie pozwolić na niczym nie skrępowane uwagi.

Moim zdaniem, dopiero ta runda w której prócz pokazanych pięknych i ciekawych mechanizmów pojawił się opis z uzasadnieniem wyboru stała się "pełna" i daje kompletny obraz intencji wystawniczych uczestnika.  

Wspaniała lekcja, dziękuję i gratuluje wszystkim i współczuję jurorom.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowite, a ponieważ jestem tutaj tylko kibicem to mogę sobie pozwolić na niczym nie skrępowane uwagi.

Moim zdaniem, dopiero ta runda w której prócz pokazanych pięknych i ciekawych mechanizmów pojawił się opis z uzasadnieniem wyboru stała się "pełna" i daje kompletny obraz intencji wystawniczych uczestnika.  

Wspaniała lekcja, dziękuję i gratuluje wszystkim i współczuję jurorom.

A ja im nie współczuję wcale ;) W końcu to oni zaproponowali taką kategorię :P Nas wymęczyli niech więc teraz sobie radzą :)

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yorki - musisz odpowiedzieć nz dodatkowe pytanie - to zegarek kieszonkowy czy bizuteryjny? :-D

Kilka pozycji mocno mnie zaskoczyło w pozytywnym tego słowa znaczeniu :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja im nie współczuję wcale ;) W końcu to oni zaproponowali taką kategorię :P Nas wymęczyli niech więc teraz sobie radzą :)

I prawidłowo! Toz to sama przyjemność oceniać takie perełki!

nie denerwujcie yorka bo zaraz muzę zapuści z radyjka rozkręci imprezę i znowu będzie chlanie a jutro co niektórzy idą do pracy.

No tak... ostre chlanie przy ruskiej muzie... Brzmi groźnie...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miało być "z ciekawym werkiem" a nie z rzadkim :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nightdream - celnie i w punkt. Ale to problem jurorów na ile rzadkość przekłąda się na ciekawość... Muszę nad tym pomedytować...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yorki - musisz odpowiedzieć nz dodatkowe pytanie - to zegarek kieszonkowy czy bizuteryjny? :-D

Odpowiedzi są dwie - 1. wiadomo, że Rosjanie mają głębokie kieszenie więc dla nich to kieszonka, 2. w tym wypadku jest to armeńska wersja eksportowa, czyli w domyśle całość szła do Nju Yorku gdzie rodził się rap i coś na szyi trzeba było zawiesić... (i tu jak znalazł był taki praktyczny i ładny zegarek, który dodatkowo bity podrzucał :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A rzadki nie może być ciekawy :D

Ależ owszem....może :) Chociaż kategoria brzmiała "ciekawy....) " nie rzadki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.