Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

"Stawka" - turniej zegarków radzieckich

Gramy o III miejsce  

51 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

15 pkt Treevil'a zasłużone :D Wielkie gratulacje :)

Co zadowolony, kto zadowolony, umoczyliśmy i tyle, ja na Twoim miejscu zmienił bym nick na NightMare, ja się zdegraduję do Płotkowicz  :P  :D

Nie tragizuj :P Ja jestem usatysfakcjonowany ;) A nick'a zmieniać nie będę, chociaż Tobie Płotkowicz pasuje :P

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tragizuj :P Ja jestem usatysfakcjonowany ;) A nick'a zmieniać nie będę, chociaż Tobie Płotkowicz pasuje :P

E ee, miałem tylko 0,5 punktu mniej od Ciebie  :rolleyes:

Nie no, to i tak cud że dotarłem do tego miejsca, gdybym przeszedł dalej to musiałbym wystawiać szwajcary  :lol:

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obwieszczenie:

Kategoria półfinałowa to:

"Zegarek radziecki z giloszowaną lub teksturowaną tarczą"

Zachęcam do popracowania nad dobrymi zdjęciami waszych wybrańców w tej kategorii, bo w tej kategorii sędziów będzie więcej niż trzech... od półfinału zwycięzców wyłoni ankieta!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E ee, miałem tylko 0,5 punktu mniej od Ciebie  :rolleyes:

Nie no, to i tak cud że dotarłem do tego miejsca, gdybym przeszedł dalej to musiałbym wystawiać szwajcary  :lol:

Ale cały od kchrapka :P A na szwajcary też możemy się popróbować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman, jeżeli następna kategoria to będzie zegarek na ...... to zapomnij o wiesz czym  :D

Edyta:

ooooooo faaaakkkk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie trudne łatwe.. Tylko dobry wybór i dobre zdjęcie. Z wyborem nie wiem jak będzie ale zdjęć robić nie umiem. :(

Rozumiem że jedno zdjęcie wstawiamy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obwieszczenie:

Kategoria półfinałowa to:

"Zegarek radziecki z gliszowaną lub teksturowaną tarczą"

Zachęcam do popracowania nad dobrymi zdjęciami waszych wybrańców w tej kategorii, bo w tej kategorii sędziów będzie więcej niż trzech... od półfinału zwycięzców wyłoni ankieta!

:D  :lol:  :D  :P  Oj jak dobrze, że mogę spokojnie pójść spać :P Faworytów widzę w tej kategorii dwóch: Gregorian'a i Kris'a :) Chociaż może ktoś okaże się czarnym koniem, którego nie widziałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, było miło hehe, ale to juz za wysokie progi jak dla mnie

teraz to się posypią wyczesy kosmiczne hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to dopiero jest cisza :D Co jest chłopaki??? Nie wierzę, że nie macie nic ciekawego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Echhhh, może bym więcej punktów zdobył...  :wacko:

post-60538-0-94255000-1418676296_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Echhhh, może bym więcej punktów zdobył...  :wacko:

Przyznam że Rakieta z kamienną tarczą z tym werkiem była u mnie blisko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Gratuluję czwórce półfinału.

Yorki i tak wygra!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za super zabawę i zaciętą rywalizację. Dziękuje zarówno tym którzy przeszli do kolejnej rundy jak i tym którzy dzisiaj pożegnali się z turniejem.

Przyznam szczerze że poczułem nawet sporą dawkę adrenaliny.

Szczególnie chciałem podziękować Romanowi za wspaniałą organizację i prowadzenie pojedynku.

Uważam że zawodowcy powinni się od Ciebie uczyć jak organizować takie turnieje :rolleyes: 

Mam nadzieję że półfinał i finał będą toczyć się w równie zaciętej ale uczciwej i bez pozbawionej złośliwości walce :)   Bo najważniejsze to dobra zabawa.

Kris

Ps. Roman - Ty juz wiesz co :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstawiamy znów tylko jedno zdjęcie, poprzednia kategoria to był wyjątek.

Takie trudne łatwe.. Tylko dobry wybór i dobre zdjęcie. Z wyborem nie wiem jak będzie ale zdjęć robić nie umiem. :(

Rozumiem że jedno zdjęcie wstawiamy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Gratulacje dla półfinalistów! Oj dalej będzie jatka  :)  Sami potentaci pozostali, co mają świetne sztuki do pokazania. Będę już na spokojnie teraz kibicował i śledził Wasze mordęgi  :P

Sam zaskakująco daleko się "zapuściłem" w turnieju i fajnie było co nieco pokazać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za super zabawę i zaciętą rywalizację. Dziękuje zarówno tym którzy przeszli do kolejnej rundy jak i tym którzy dzisiaj pożegnali się z turniejem.

Przyznam szczerze że poczułem nawet sporą dawkę adrenaliny.

Szczególnie chciałem podziękować Romanowi za wspaniałą organizację i prowadzenie pojedynku.

Uważam że zawodowcy powinni się od Ciebie uczyć jak organizować takie turnieje :rolleyes: 

Mam nadzieję że półfinał i finał będą toczyć się w równie zaciętej ale uczciwej i bez pozbawionej złośliwości walce :)   Bo najważniejsze to dobra zabawa.

Kris

Ps. Roman - Ty juz wiesz co :)

Kurcze - chyba zrobiłem się czerwony.

Nie przeceniaj proszę mojej roli, to Wy Zawodnicy tworzycie ten turniej i zapewniacie jego wysoki poziom i świetną zabawę. A ja  bez pmwas-a, sthool-a i wocio19 niewiele bym zrobił.

Ps Krzysztof -  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw mówimy gliszowaną czy giloszowaną? zawsze mi się to myli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po namyślę uznałem że król gliszowanej tarczy jest jeden. I dlatego go nie pokażę bo nic gorszego niż dubel, a myślę że przynajmniej jeden z nas go wystawi, a trzech ma idealne stany. Więc u mnie będzie dużo dużo zwyczajniej. Ale też pięknie. Przynajmniej na mój skromny gust. A jeśli tylko mój to cóż.... :D

Dotrzeć do tego etapu razem z takimi konkurentami to i tak zaszczyt. Powodzenia Panowie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po namyślę uznałem że król gliszowanej tarczy jest jeden. I dlatego go nie pokażę bo nic gorszego niż dubel, a myślę że przynajmniej jeden z nas go wystawi, a trzech ma idealne stany. Więc u mnie będzie dużo dużo zwyczajniej. Ale też pięknie. Przynajmniej na mój skromny gust. A jeśli tylko mój to cóż.... :D

Dotrzeć do tego etapu razem z takimi konkurentami to i tak zaszczyt. Powodzenia Panowie!

No tak. Masz przewagę bo 70% zegarków widzisz w mojej galerii :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie tak. Tylko Ty masz ogromny wybór pięknych egzemplarzy. No i ze mnie żaden fotograf a Gregorian tak.

Ale łatwo skóry nie sprzedam. Trzeba walczyć do końca! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życzyłbym sobie sobaczyć np. Leningrada :) Albo jakiegoś Kirowskiego, albo Majaka :D Albo...a sam już nie wiem co.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra...może być "....tu była następna sugestia"  :P Dajcie coś starego w każdym razie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.