Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

"Stawka" - turniej zegarków radzieckich

Gramy o III miejsce  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Romek...zostawcie to, przecież to tylko zabawa :)

Oczywiście, ale zabawa ma swoje zasady a ja bardzo lubię jak wszystko gra. To znaczy jeżeli o mnie chodzi  to nie ma opcji że cos może nie  grać  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy jeżeli o mnie chodzi  to nie ma opcji że cos może nie  grać  :P

O...i to mi się podoba :) W Twoim wieku nie możesz mówić przecież inaczej niż że wszystko gra :D

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i masz... uparciuch... cała robota od nowa...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzicie, jak to jest... a tu tylko o "mały finał" chodzi i już tyle zamieszania :) Mam nadzieję, że mi żadne łysole nie zaczną mieszkania okupować na znak protestu...

Pmwas ja sobie wypraszam! :D Masz coś do łysych? Nie moja wina że "błyszczę inteligencją" od dobrych paru lat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, wygląda, ze tym razem już działa dobrze i... zgodnie z życzeniem, jest publiczna. Zatem rozpoczynamy głosowanie od nowa :)

EDIT: zależy jeszcze, co kto ma łyse... bo co niektórzy i na zewnątrz, i w środku ;)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa! do trzech razy sztuka, jak widać :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to się dopiero teraz zaczynam bawić :D :D :D Dobry jest ten "mały finał". I mam gdzieś kto wygra!

A teraz na poważnie rzut okiem kto jest przeciwko mnie... :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pmwas ja sobie wypraszam! :D Masz coś do łysych? Nie moja wina że "błyszczę inteligencją" od dobrych paru lat :D

Błyszczysz być może od tego, że albo masz łóżko za krótkie ( łysina z tyłu), albo koryto było za głębokie (łysina od góry), albo lubisz seks oralny (łysina po bokach ) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dzięki wszystkim za dzisiaj, bo po męczącym dniu czas iść spać... Do zobaczenia jutro!!!

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gregorian...pomijając zasady....pokaż swego LENINGRADA...Tak bardzo na niego czekałem :)

Dopiero po głosowaniu :)

Ja uważam, że to jest nieeleganckie pokazywać "co to się jeszcze miało ale nie wystawiło" w trakcie głosowania.

Według mnie to jest wpływanie na głosujących a tego nie chcę robić..

Jak wygrać czy przegrać - to tylko w uczciwej walce i bez stymulantów.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam, że to jest nieeleganckie pokazywać "co to się jeszcze miało ale nie wystawiło" w trakcie głosowania.

E tam....jeszcze nikt nikogo nie namaścił do wygranej o III miejsce ;) Ja rozumiem, że to nie walka o pierwsze miejsce, ale daj nam się nacieszyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra - ankieta działa, ja nieco ochłonąłem więc mogę parę słów napisać.

Kris - zaskoczyłeś mnie totalnie. Wiedziałem że "działo" będzie dużego kalibru ale nie nysłałem że aż tak. Obserwowałem historię tego zegarka którą opisywał pmwas. Mam wiele pytań ale to juz na pw.

W każdym razie przyjmij moje gratulacje za zwycięztwo w turnieju "Stawka" ale równiez za "ożywienie" tego niespotykanego K-28  :)

Gregorian, kchrapek -  jesteście wielcy. Dla mnie nie ma znaczenia który z Was wygra , obaj w moich oczach jesteście  zwycięzcami  :)

Jutro o 21.00  zakończenie turnieju  -  akademia, kwiaty itd :huh:  zapraszam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie zwycięzcy III miejsca nie ma. W ankiecie zadecyduje pewnie lepsza fotka Gregoriana, ale rzadszy i ciekawszy jesto sikor kchrapka :) Grzesiek.....no nie ma podium dla Ciebie niestety w mojej subiektywnej ocenie :P Gdybyś dał Leningrada w złocie...zastanowiłbym się ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee Gregorian! Bez przesady!

Po pierwsze "uno" Leningrad to w ogóle nie ta kategoria bo z centralnym sekundnikiem.

Po drugie "uno" pewnie masz go w stanie idealnym jak to Ty ;)

Po trzecie "uno" jw mam gdzieś kto wygra bo to zabawa i nie podoba mi się wszelkie zadęcie jakbyśmy robili coś ważnego. Bóg, honor i ojczyzna to nie tu..

Po trzecie "uno" pogratulowałem bo uważam... nie ważne...

Po czwarte "uno" nie ważne ze pokażę co miało być numer dwa bo to nie na niego ludzie głosują

Po piąte "uno" to jest tylko zabawa i tak ją traktuję i jestem tu po to żeby pokazać fajny zegarek tyle i aż tylko tyle

Po któreś tam: ja przy Tobie i Krisie to jestem malutki początkujący kolekcjoner bo mam nadzieję że mogę tak już siebie nazwać.

A dla was zawsze szacun ogromny!

Choć po dzisiejszym ciosie Krisa to się długo nie podniosę! Gdzie i jak zdobyć taki okaz?.. :(

Edit. No fakt pokazałem Mołnię ... Ale czy to ma znaczenie?..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee Gregorian! Bez przesady!

Po pierwsze "uno" Leningrad to w ogóle nie ta kategoria bo z centralnym sekundnikiem.

Po drugie "uno" pewnie masz go w stanie idealnym jak to Ty ;)

Po trzecie "uno" jw mam gdzieś kto wygra bo to zabawa i nie podoba mi się wszelkie zadęcie jakbyśmy robili coś ważnego. Bóg, honor i ojczyzna to nie tu..

Po trzecie "uno" pogratulowałem bo uważam... nie ważne...

Po czwarte "uno" nie ważne ze pokażę co miało być numer dwa bo to nie na niego ludzie głosują

Po piąte "uno" to jest tylko zabawa i tak ją traktuję i jestem tu po to żeby pokazać fajny zegarek tyle i aż tylko tyle

Po któreś tam: ja przy Tobie i Krisie to jestem malutki początkujący kolekcjoner bo mam nadzieję że mogę tak już siebie nazwać.

A dla was zawsze szacun ogromny!

Choć po dzisiejszym ciosie Krisa to się długo nie podniosę! Gdzie i jak zdobyć taki okaz?.. :(

Edit. No fakt pokazałem Mołnię ... Ale czy to ma znaczenie?..

Brawo :) Widać, że nie masz parcia "na szkło"... A to już przewaga :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie zwycięzcy III miejsca nie ma. W ankiecie zadecyduje pewnie lepsza fotka Gregoriana, ale rzadszy i ciekawszy jesto sikor kchrapka :) Grzesiek.....no nie ma podium dla Ciebie niestety w mojej subiektywnej ocenie :P Gdybyś dał Leningrada w złocie...zastanowiłbym się ;P

A wiesz że jest teraz wystawiony taki tylko biały na jednym z portali ogłoszeniowych? Tylko cena lekko niemiła, ale i tak się zastanawiam bo by pasował do parki :wub:

W końcu jak Gregorian kupi Wostoka włoskiego za 100000 no może mniej po negocjacji: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/10616-nie-przep%C5%82acajcie-na-allegro/page-258#entry1354204 to ja też mogę zacisnąć pasa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne te zegarki, ale jeden trzeba wybrać.... Kołos, bom nie widział, nie znam a zachwyca!

Gratulacje dla wszystkich uczestnikow!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowita siódemka :) Wśród nich każdy wyjątkowy. Z tych wyjątkowych trzy są jeszcze bardziej wyjątkowe. No a z tej trójki jeden to wyjątkowy wyjątek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kris - jest moc. Coś wspaniałego, po prostu :) !!!

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy

Moje ostatnie zdjęcie w tym turnieju. Oczywiście już poza konkursem :)

Wszyscy moi zawodnicy razem :D   Ot tak. Żeby nie było że.........

To w ogóle dobry zwyczaj z zaprezentowaniem na końcu zdjęcia zbiorowego wszystkich "zawodników"

W końcu w kolekcjach wiele się dzieje - zegarki są sprzedawane, wymieniane itp.

Szczególnie Twoja sytuacja jest specyficzna bo dużo sprzedajesz na A. a dzięki takiemu zdjęciu wszystko jest jasne. 

Ja wprawdzie mam pełne zaufanie do naszej społeczności kolekcjonerskiej ale pomysł jest dobry.

Ja też deklaruję, że jak się tylko zmobilizuję to zamieszczę zdjęcie zbiorowe dla "czystości sprawy"  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj jakoś nie mogłem zajrzeć do tego wątku, a dziś jak to wreszcie zrobiłem, to mało nie spadłem z krzesła :) Nie sposób ubrać w słowa zachwyt nad tym K-28 :) Zdjęcie zbiorowe też bardzo sympatyczne. Gratulacje Kris2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.