Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

"Stawka" - turniej zegarków radzieckich

Gramy o III miejsce  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Panie , Panowie

Ostatnie trzy godziny ankiety :)

Różnica jest na tyle niewielka że jeszcze wszystko może się wydarzyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O żesz...  20:20 !!!  :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieeeeeeeeee  :o !!!! tym pilniczkiem co mam w narzędziach to mi całe święta zajmie  :o !!!

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak patrzę na ankietę

post-47356-0-59268700-1419190521.jpg

i powiem że chyba pachnie remisem  :)

Niestety ale Poljota nie da się podzielić - chyba że po 15 kamieni weźmiecie  :P

Niestety w wypadku remisu w ankiecie będzie decydowała kolejność wstawienia zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale decydować będzie tylko o przyznaniu nagrody czy też o miejscu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gorąco!!! Ale emocje!!! :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kris, nie masz czasem 30k z łożyskiem kulkowym??? Mało ci :P ?

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oficjalne wyniki turnieju zegarków radzieckich - "Stawka"

I miejsce - Kris2

II miejsce - Treevill

III miejsce - Gregorian

IV miejsce - kchrapek

post-64774-0-76668500-1419192152_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje Panowie...  wasze zbiory to wyznacznik kursu dla początkujących kolekcjonerów!  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna walka, piękne zegary, wspaniała organizacja, ale najlepsza atmosfera :D Gratuluję szczerze Krisowi - zasłużyłeś bez dwóch zdań. Szoda, że Treevill nie miał co pokazać, ale mały finał nieco to zrekompensował ;) Kibicowałem kchrapkowi, ale i Pobieda Gregoriana była piękna. Poproszę Treevill'a o kontakt na pw, celem ustalenia szczegółów z wysyłką nagrody za II miejsce :D

Roman...organizacja na bardzo wysokim poziomie, dobrze dobrane JURY ;) Kategorie zróżnicowane i sprawiające trudności, ale właśnie tak powinno być :)

Bawiłem się wyśmienicie do samego końca. Gratuluję wszystkim :)

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie jak na forum "komuś coś się chce". Gratuluje więc przede wszystkim Romanowi, A w drugiej kolejności Jury oraz Zwycięzcy!!! Hip hip!!! Hurraaaaa...!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i piknie :) wszystko, co dobre musi się kiedyś skończyć, niestety, i oto nadszedł też koniec naszej zabawy...

Zwycięzcy już gratulowałem, teraz pora także na gratulacje dla zdobywców miejsc 2-4, a także oczywiście na podziękowania dla wszystkich, którzy wzięli udział w 'Stawce".

Myślę, ze wszyscy świetnie się bawiliśmy, cieszę się także z wysokiego poziomu turnieju - pokazano tu kilka, a nawet więcej niż kilka naprawdę cudnych zegarków, na które aż radość było popatrzeć!!!

I oczywiście dziękuję organizatorowi turnieju, Romanowi, za ponowne zaproszenie mnie do jury, czuję się wyróżniony i zaszczycony mogąc uczestniczyć w organizacji tego świetnego forumowego wydarzenia. 

Dziękuję też wszystkim kibicom, którzy obserwowali, kometowali i głosowali :)

Mam nadzieję, że w przyszłości spotkamy się ponownie w podobnych okolicznościach :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje Kris2, Treevill, Gregorian, kchrapek i wszyscy pozostali! Turniej był naprawdę emocjonujący, a wystawiane zegarki zjawiskowe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje zwycięzcom, gratuluję uczestnikom, pięknych zegarków i dziękuję organizatorom za perfekcyjne przeprowadzenie turnieju.

Miło było śledzić i uczestniczyć w emocjach konkursowych.

Dziękuję.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przedświąteczny weekend mnie zassał więc dopiero dotarłem i ... własnym oczom nie wierzę.

Minimalna różnica! - jak w którychś wyborach prezydenckich.

Gratuluję kchrapkowi. Gratuluję finalistom.

Gratuluję wszystkim uczestnikom, sędziom i organizatorowi. :)

Fenomenalny turniej!

Fenomenalni ludzie!

Fenomenalna atmosfera!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Gratulacje Panowie! Podziękowania dla Romana za chęci i poświęcony czas. Mój postulat na przyszły rok - w jury mile widziany pierwiastek damski. Wtedy dopiero oceny by się różniły :P a tak serio zupełnie - zabawa przednia, czekam na powtórkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje Panowie! Podziękowania dla Romana za chęci i poświęcony czas. Mój postulat na przyszły rok - w jury mile widziany pierwiastek damski. Wtedy dopiero oceny by się różniły :P a tak serio zupełnie - zabawa przednia, czekam na powtórkę :)

uzupełniając: marzy mi się takie turniej w okresie wiosennym, kiedy słońce pozwala na zrobienie zdjęć :) Wiem..wiem, zaraz Romek powie, że mogę się organizacją następnego zająć, ale kto zrobiłby to lepiej niż ON :P Było super :)

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie dwa tygodnie upłynęły nam pod znakiem wyśmienitej zabawy oraz zegarkowej uczty dla oczu :) W pierwszej kolejności wypada mi podziękować Romanowi za całokształt organizacyjny - wiemy przecież, że bez Niego ten turniej nie mógłby istnieć :)

Pozdrawiam Pmwasa i Wocia jako współjurorów - myślę, ze dobrze się dogadywaliśmy w kwestiach organizacyjnych :)

Oczywiście wielkie słowa uznania należą się wszystkim uczestnikom "Stawki" - dziękuję Wam za ukazanie pięknych czasomierzy :) Pokazaliście na prawdę wysoką klasę!

Gratuluję Zwycięzcy - Krisowi2, bo to właśnie On wprowadził do Turnieju zegarek, którym chyba nie tylko ja byłem zaskoczony :)

Gratulacje należą się również finalistom/uczestnikom bitwy o trzecie miejsce - zasłużyliście na tak wysokie miejsca.

Pozostaje mieć nadzieję, że tego typu turnieje na stałe zagoszczą w naszym radzieckim kąciku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy

To ja również napisze parę słów.

Przede wszystkim dziękuję za gratulacje.  I miejsce w takim Turnieju i z takimi rywalami to nie byle co :) . Gratuluje oczywiście Trevill-owi za zajęcie II miejsca. Szkoda że nie było tak fascynującego dużego  finału jak finał mały. Gratuluje również Gregorianowi i kchrapkowi za emocjonująca walkę do .... ostatniej sekundy. Chyba 3 minuty przed końcem ostatni oddany głos przechylił szale zwyciestwa dla Gregoriana.

Podziekowania i równiez gratulacje za wspaniały turniej dla...... Romana :) :) :)  Roman wspanialy turniej i wspaniała organizacja a dzisiejsze emocje będę jeszcze długo pamietał.

Gratulacje równiez dla sedziów. Wasze sędziowanie i oceny były na najwyzszym poziomie :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Podziekowania również dla kibiców i obserwatorów.   Prezentacja zegarków przed tak szanownym gremium była dla mnie dużym wyzwaniem ale i dużą radością.

Najważniejsze że wszyscy dobrze się bawili bo chyba o to głownie chodziło.

A co do mojej nagrody to  przeznaczam ją na licytację dla Filipka ( kupiłem wczesniej taką samą od Endera :D ). Do licytacji dokładam jeszcze Sławę Arbuza oczywiście w stanie NOS. Może ktos się skusi :rolleyes:

Roman - czyń swoją powinność i wystawiaj nagrody na aukcji.

Raz jeszcze wielkie dzieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O!

Czy ja dobrze widzę, że w pierwszym kwadransie po (!) zakończeniu głosowania dostałem jeszcze trzy dodatkowe głosy!

Spóźnialscy! Kto wam reguluje zegarki? ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Gratulacje dla zdobywców pudła! Dzięki Romanowi i reszcie Jury za świetną zabawę! Były emocje i było co oglądać! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.