eye_lip 24416 #1 Napisano 21 Stycznia 2015 RAF - cywil Zegarek należy do forumowego kolegi, zakupiony od forumowego kolegi, aktualnie w rękach forumowego kolegi. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 911 #2 Napisano 21 Stycznia 2015 Kawałek historii nie tylko omegi. Mnie zawsze urzeka wykonanie i barwa wskazówek w omegach z tych roczników. Ciekawa faktura amo paska. Coś jak grip przy rekojeściach pistoletów? http://www.windhamweaponry.com/shopexd.asp?id=98#axzz3PSKP0QE0 Taka była intencja Twórcy ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #3 Napisano 21 Stycznia 2015 wygląda na pilnik czy się mylę? A Omega baardzo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24416 #4 Napisano 21 Stycznia 2015 Omega bardzo, a co do faktury to tak - prasa balansowa, pilnik z lat 60 i wyprodukowałem taką fakturę w klimacie moletowania, pasującą do wojskowego klimatu - był to mój pomysł odnośnie paska do tego zegarka - na pierwszej fotce skóra surowa, później postarzona na lata 40 . Zegarek ma stałe teleskopy i pasek był robiony "na zegarku". Zegarek jest fenomenalny, nadaje się do noszenia i wygląda super. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #5 Napisano 21 Stycznia 2015 Pisałem to już na Twoim FB, ale ten zegarek zasługuje na bis: Bezbłędny Pasek też genialny, zarówno ze względu na kolor, jak i fakturę. Świetna rzecz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #6 Napisano 21 Stycznia 2015 Zegar piękny ...pasek świetny, ale tło.... ) 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #7 Napisano 21 Stycznia 2015 Filip - pasek wyszedł bardzo fajnie. Brawo. Podążaj tą ścieżką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8 Napisano 21 Stycznia 2015 Jak to ten ezemplarz o którym myśle to 1943 rok -w środku 30T2 SC...chyba. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #9 Napisano 21 Stycznia 2015 Ładnie,ładnie to się prezentuje,u mnie to leżało rok w pudełku a wcześniej w magazynie wojskowym na wyspach, po wojnie sprzedany jako nowy z zapasów wojskowych.To ciekawy zegar i bardzo dobrze,że Ktoś się nim zaopiekował 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #10 Napisano 21 Stycznia 2015 Ładnie,ładnie to się prezentuje,u mnie to leżało rok w pudełku a wcześniej w magazynie wojskowym na wyspach, po wojnie sprzedany jako nowy z zapasów wojskowych.To ciekawy zegar i bardzo dobrze,że Ktoś się nim zaopiekował To dobrze go kojarzyłem http://zegarkiclub.pl/forum/topic/89662-1943/ 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #11 Napisano 21 Stycznia 2015 Zegar piękny ...pasek świetny, ale tło.... )O tle również chciałem napisać U Filipa większość zdjęć ma taką fajną kompozycję. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12 Napisano 21 Stycznia 2015 Fajny zestaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #13 Napisano 21 Stycznia 2015 Świetna , klimatyczna sesja zdjęciowa. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #14 Napisano 21 Stycznia 2015 Świetna parka, zegarek i pasek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7201 #15 Napisano 22 Stycznia 2015 RAF - cywil Zegarek należy do forumowego kolegi, zakupiony od forumowego kolegi, aktualnie w rękach forumowego kolegi. przyznam, że zauroczyłes mnie tą OMEGĄ ciekaw jestem jak sam mechanizm zniósł próbe czasu :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubol 10 #16 Napisano 22 Stycznia 2015 Najbardziej urzekła mnie tarcza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7201 #17 Napisano 22 Stycznia 2015 Najbardziej urzekła mnie tarcza. i kolorystyka wskazówek 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #18 Napisano 27 Stycznia 2015 Cały zestaw w sensie i pasek i zegarek super. Wskazówki to czysta poezja... Zdjęcia również jak zwykle świetne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #19 Napisano 27 Stycznia 2015 Jeśli wojskowa Omega z forum to musiała być od Staruszka, ale trafiła w idealne ręce bo Filip zrobił z niej prawdziwe cudo ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #20 Napisano 27 Stycznia 2015 Omega jest moja, kupiłem ją ok. 1,5 roku temu od staruszka, serwisował ją zegarmistrz z Pięknej w Warszawie pod kuratelą Wasyla, a Filip odział ją w nowe szaty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #21 Napisano 27 Stycznia 2015 Tylko pogratulować Norbi, co nie zmienia faktu że Filip zrobił z niej cudo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #22 Napisano 27 Stycznia 2015 Dziękuję, też mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2255 #23 Napisano 29 Stycznia 2015 Bez tego paska dużo by straciła Omesia ! Graty za takie kombo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24416 #24 Napisano 29 Stycznia 2015 Tutaj jeszcze kilka fotek: http://www.wdrugiejskorze.pl/omega-raf-w-drugiej-skorze/ Mam nadzieję, że właściciel jest cierpliwy, bo jeszcze chwilkę musi poczekać na drugi pasek 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #25 Napisano 29 Stycznia 2015 Piękny zegarek na świetnym pasku. Rewelacyjne połączenie!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach