sanik 77825 #1 Napisano 18 Lutego 2015 witajcie, mam gorącą prośbę o pomoc w zdecydowaniu, który pasek Waszym zdaniem najlepiej pasuje do mojego airmana. Zegarek jest noszony na co dzień, zarówno do pracy (koszula, gajer) jak i po. Posiadam trzy paski, których fotki załączam z prośbą o Wasze głosy, komentarze - zapraszam.SANIK Pasek nr 1 - pomarańczowy, parciany z dwoma stałymi klamrami stalowymi (na zdjęciu w foli).Pasek nr 2 - czarny, skórzany z zielonkawym przeszyciem i wykończeniem krawędzi.Pasek nr 3 - brąz, skórzany z przeszyciem, wytłoczone logo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hektar 8 #2 Napisano 18 Lutego 2015 brązowy, ale może z zazdrości celowo źle podpowiadam pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #3 Napisano 18 Lutego 2015 Czarny , bardziej uniwersalny kolor. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #4 Napisano 18 Lutego 2015 do koszuli w pracy tylko czarny, po pracy brąz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 77825 #5 Napisano 18 Lutego 2015 do koszuli w pracy tylko czarny, po pracy brąz tak byłoby najlepiej, ale kto by to dał radę zmieniać dzień w dzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emcebre 21 #6 Napisano 18 Lutego 2015 Rownież uważam, że brązowy, jest zarówno elegancki jak i świetnie wyglada na co dzień. Sam mam w podobnym odcieniu i bardzo sobie cenię. Czarny może i bardziej uniwersalny, ale dla mnie nudny jeżeli mam być szczery i żadne zielone przeszycie tego nie zmieni;) Bartosz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #7 Napisano 18 Lutego 2015 Zdecydowanie brąz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PULSTON 139 #8 Napisano 18 Lutego 2015 ZDECYDOWANIE ORANGE . Z czasem trochę ściemnieje , ale podkreśla indywidualny styl i ekstrawagancką odwagę.Sam mam kilka zegarków z akcentami w kolorze pomarańczy i uwielbiam je nosić , świetnie wyglądają i przyciągają wzrok ciekawskich , wyróżniają się z tłumu , to jest to .Wybór jednak zależy już od Ciebie. Odwagi kolego !Żyj kolorowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #9 Napisano 18 Lutego 2015 Jak uniwersalny to brąz, ale zdecydowanie rozważyłbym kupno pomarańczowego dla fanu - IMO wygląda super! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #10 Napisano 19 Lutego 2015 Brązowy. Nawet jeśli założysz czarny, nikt nie uwierzy, że to garniturowiec. Jeśli w pracy buty to brązowe zamszowe brougsy, pleciony lub zamszowy brązowy pasek i całość kompozycji bardziej casual, wtedy będzie się nawet nieźle komponował. Po pracy pewnie każdy z tych pasków będzie do czegoś pasował, choć i tu brązowy pewnie częściej znajdzie zastosowanie 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4001 #11 Napisano 19 Lutego 2015 Najlepiej wyglada na brązowym , ale do gajera niepasuje żaden z tych zestawów. Moze po prostu kup do pracy jakiegos budzetowego Orienta Bambino, a po pracy bedzie wskakiwal Glycine. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smc 1803 #12 Napisano 19 Lutego 2015 Do pracy ale nie do garnitury, wybieram pasek 2. Na wakacje,weekend - orange 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 77825 #13 Napisano 21 Lutego 2015 zdecydowałem na wrzucenie airmana na brązową skórkę i imo ten zestaw wygląda najlepiej pomarańcz zostawię na lato dziękuję Wam za cenne uwagi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2813 #14 Napisano 21 Lutego 2015 Bardzo dobry wybor:) 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79143 #15 Napisano 21 Lutego 2015 Wybór dobry Pamiętaj, że zawsze można sobie zmienić Ja bym mu uszył jeszcze ciemny brąz z czarnymi malowanymi bokami. Jasne szycie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach