Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Klub Miłośników Zegarków TAG HEUER

Rekomendowane odpowiedzi

Aż się zastanawiam czy nie wycofać oferty z bazarku:))

Nie wycofuj .... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia wywalają z kapci.

Rewelacyjne uchwycenie detali.

Dzięki :) 

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, nie wiem czy to to miejsce ale jestem tu świeży i nigdy nie wrzucałem wątku. Otóż kwestia jest następująca - kupiłem ostatnio Tag Heuer Carrera calibre 16 (na zdjęciach w galerii) i robi mi jakieś -20s/dobę. Zegarek na gwarancji jednak nie piszą w instrukcji czy tego typu odchyłka podlega regulacji. Mam też Edoxa (zdjęcia również w galerii) i tam z kolei w instrukcji piszą, że +/-30s/dobę jest w normie.

Czy powinienem oddać Taga do serwisu z prośbą o regulację w ramach gwarancji czy też przyzwyczaić się, że tak po prostu ten mechanizm chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może niech się troche rozchodzi.Poobserwować w różnych pozycjach.Dać mu troche czasu a na gwarancji zawsze zdążysz go dać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-20s to stanowczo za dużo jak dla tego mechanizmu... poniżej "deklaracja" producenta:

http://customer-service.tagheuer.com/en-rs/question/what-is-an-automatic-movement-0

aktualnie mój calibre 5 w AR robi -15s i już jestem umówiony na regulację w ramach obowiązującej gwarancji.

I tak jak Kolega powyżej sugeruje ja bym troszkę poczekał i poobserwował... jak zegarek nowy to różnie może być. Mój zegarek dobija roku użytkowania a na początku robił niemalże 0s na dobę...

Edytowane przez Barry_1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyżej koledzy wspomnieli. Daj mu czas, niech się rozchodzi i obserwuj dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fotka slaba ale lubie go coraz bardziej, rocznik 2012 chyba bez serwisu i robi -2s/dec138335d724d8a2448a1c308be77a72.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PAM 005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staruszek tez moze byc ladnyd0572cdcc8d61d02d9e7e3ad4f6ca65f.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PAM 005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staruszek tez moze byc ladny

Zdecydowanie! :)

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upolowalem dobrą okazję, kupiłem 10msc egzemplarz od gościa, który ma chyba trochę za dużo pieniędzy ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodge66 gratulacje zakupu, też chętnie widziałbym go u siebie emoji6.png

Dzięki! Cieszy mnie niezmiernie :D

GUa6Vah.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dzięki! Cieszy mnie niezmiernie :D

Następne rewelacyjne zdjęcie. Super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję ^_^

Już dawno żaden zegarek nie dał mi tyle satysfakcji co ten Aquaracer (wliczając nawet ostatnio dogonionego króliczka w postaci SMP) :ph34r: Rozmiar koperty, przyciągająca oko tarcza, dobra luma, zdecydowana praca bezela i koronki, wygodna bransoleta, fajny dekielek - nie mam do czego się przyczepić. Spójny design ze sportowym zacięciem i szczyptą elegancji. Światło bezbłędnie gra "boazerią" i krzywiznami indeksów, do tego delikatny szlif promienisty ożywia niebieską tarczę. Tak jak pisał @pepepatryk, po prostu świetny EDC  :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doddge Ty powinieneś chyba zegarki sprzedawać albo być szefem dzialu sprzedaży bo zachęcasz do zakupu lepiej niż niejeden handlowiec :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe :lol: Może zrezygnujesz ze sprzedaży swojego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe :lol: Może zrezygnujesz ze sprzedaży swojego ;)

Patrząc na Twoje zdjęcia spiny nie mam ze sprzedażą :)) jak nie to zostanie u mnie forever :))

Edytowane przez rafio77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tej, a ta Autavia GMT z datą to co to je?

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I hate you. :D

:P:lol: 

Patrząc na Twoje zdjęcia spiny nie mam ze sprzedażą :)) jak nie to zostanie u mnie forever :))

Czarnego bym pogonił i zamienił na niebieskiego emoji16.png

Nie jest to zła opcja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi