szwed 1069 #1 Napisano 27 Marca 2015 Przeglądając rózne tematy pomyslałem, że wielu z nas ma już duże kolekcje i raczej nie ma tematu żeby zobaczyc wszystkie zegarki na jednym lub paru zdjęciach! Fajnie popatrzyc na cudze zbiory i pomyslec jakiego króliczka teraz gonic! Zaczne od swojego wycinka tych ciekawszych chociaż reszta tez najgorsza nie jest 3 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3226 #2 Napisano 27 Marca 2015 Moja kolekcja. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #3 Napisano 27 Marca 2015 Moja kolekcja. DSC_8294.jpgTroche ich nazbierales! Tez mam pare G-shock ale w paru juz poparciały skorupy 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3226 #4 Napisano 27 Marca 2015 Nie wszystkie się mieszczą Jest jeszcze kilka ale najciekawsze na foto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #5 Napisano 27 Marca 2015 Nie wszystkie się mieszczą Jest jeszcze kilka ale najciekawsze na foto.Wiem coś o tym 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #6 Napisano 27 Marca 2015 szwed... zabiłeś mnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7 Napisano 27 Marca 2015 szwed... zabiłeś mnie...Masz na myśli, ze za mało Zrobię zdjęcia reszty to tez wkleję! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 40 #8 Napisano 27 Marca 2015 Moja kolekcja. DSC_8294.jpg SUPER Gratuluje kolekcji!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #9 Napisano 27 Marca 2015 SUPER Gratuluje kolekcji!!! Dziękuje! Jeszcze tu wrócę nie mowię do widzenia 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbysiu Bida 14 #10 Napisano 28 Marca 2015 Gratulacje super kolekcja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #11 Napisano 28 Marca 2015 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #12 Napisano 28 Marca 2015 Chyba nie lubisz skórzanych pasków;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart146 7 #13 Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) Ja p....e, ta walizka wbija w szok. Edytowane 28 Marca 2015 przez bart146 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #14 Napisano 28 Marca 2015 To moje Błonia 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #15 Napisano 28 Marca 2015 No ładna masz walizkę jak to mówią jak Rolex to tylko na bransolecie! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #16 Napisano 28 Marca 2015 @Wladzior, gdzie i za ile dorwałeś Bulovę? Fajny temat. Ja mam dwa zegarki, a narzeczona mówi, że to ja mam obsesję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #17 Napisano 28 Marca 2015 Ale zbiory. Panowie gratuluję Lawnowerman = Mike Wood. I wszystko jasne. szwed - jeśli dobrze widzę, to masz chrono na Tdb-K 1369. Co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #18 Napisano 28 Marca 2015 Chyba nie lubisz skórzanych pasków;) Ja p....e, ta walizka wbija w szok. No ładna masz walizkę jak to mówią jak Rolex to tylko na bransolecie!Napis na dole zdjęcia..... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #19 Napisano 28 Marca 2015 Napis na dole zdjęcia..... Myślałem, ze emotikony rozumiemy A juz chciałem gonić króliczka! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #20 Napisano 28 Marca 2015 Ale zbiory. Panowie gratuluję Lawnowerman = Mike Wood. I wszystko jasne. szwed - jeśli dobrze widzę, to masz chrono na Tdb-K 1369. Co to za model?Minerva ale jak wiadomo rożne były w tych samych kopertach i z takim tarczami tylko nazwami rożnymi. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart146 7 #21 Napisano 28 Marca 2015 Napis na dole zdjęcia..... Tak tak napis zauważyłem od razu, lecz musiałem wyrazić swoją opinię na temat walizki, bez znaczenia jakiego ma właściciela. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #22 Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) Gratuluję wszystkim To moje Błonia DSC_0033 (640x458).jpgGablotkę widać, a teraz poprosimy o zdjęcia na których widać zegarki bo kolekcja zacna Edytowane 28 Marca 2015 przez Krystian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #23 Napisano 28 Marca 2015 szwed - zrobiłbyś listę kalibrów, które posiadasz. W ten sposób pomógłbyś innym gonić króliczka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #24 Napisano 28 Marca 2015 Ładnie to tak Bartek wk***iać kolegów dla jaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #25 Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) to dorzucę skrzyneczkę z kategorii chrono/diver Edytowane 28 Marca 2015 przez sneer 1 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach