Istvan 2965 #701 Napisano 13 Czerwca 2016 Mocno dofinansowałeś zbiór. Na razie ponad moje siły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4018 #702 Napisano 14 Czerwca 2016 Stwierdziłem że wolę odkładać $$$ do tego pudełka zamiast na lokatę w banku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #703 Napisano 14 Czerwca 2016 Stwierdziłem że wolę odkładać $$$ do tego pudełka zamiast na lokatę w banku I to jest dobra koncepcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tygrysastyl 44 #704 Napisano 13 Lipca 2016 Witam, Trochę zabrało przeczytanie tego wątku, piękne kolekcje. Oto moja, co prawda nie jest w 100% aktualna, brakuje kilku zegarków (chronograf kwarcowy Fossil'a i Moto 360 2nd smartwach dla przykładu) , ale i tak zaprezentuje. Ja osobiście kolekcjonuję zegarki pod względem komplikacji i stylu. Nie zbieram pod kątem marek zegarków. Pozdrawiam wszystkich kolekcjonerów! 0 You must think first, before you move. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7761 #705 Napisano 14 Lipca 2016 Fajna Kolekcja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tygrysastyl 44 #706 Napisano 15 Lipca 2016 Fajna Kolekcja! A dziękuję Panu! 0 You must think first, before you move. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #707 Napisano 16 Lipca 2016 Omegowa część kolekcji 1 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #708 Napisano 18 Lipca 2016 Swietne Omegi! 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #709 Napisano 18 Lipca 2016 Gratuluję pięknej kolekcji. Wszystkie świetne. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4018 #710 Napisano 19 Lipca 2016 A u mnie kolekcja poszła w kierunku redukcji ilości zegarków, kupiłem nawet specjalnie nowe pudełko na 6 sztuk, bo taka ilość wydaje mi się optymalna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #711 Napisano 19 Lipca 2016 Nawet ładne te zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #712 Napisano 19 Lipca 2016 A u mnie kolekcja poszła w kierunku redukcji ilości zegarków, kupiłem nawet specjalnie nowe pudełko na 6 sztuk, bo taka ilość wydaje mi się optymalna. mowisz 6 sztuk?a gdzie schowałes brajtka??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbysiu Bida 14 #713 Napisano 19 Lipca 2016 Fajna kolekcja gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #714 Napisano 20 Lipca 2016 Poprzednia była fajniejsza. Z tych tutaj to tylko Navitimer i HV. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #715 Napisano 21 Lipca 2016 Mazik77 fajna kolekcja! Gratuluje!!!Ale Tudor najfajniejszy!!! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #716 Napisano 21 Lipca 2016 Kazda z tej kolekcji Omega zasluguje aby ja z osobna przedstawic. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18778 #717 Napisano 21 Lipca 2016 A u mnie kolekcja poszła w kierunku redukcji ilości zegarków, kupiłem nawet specjalnie nowe pudełko na 6 sztuk, bo taka ilość wydaje mi się optymalna. Wg mnie bardzo dobre i rozsądne posunięcie, a zegarki to Ty zawsze miałeś zaje...fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #718 Napisano 21 Lipca 2016 A u mnie kolekcja poszła w kierunku redukcji ilości zegarków, kupiłem nawet specjalnie nowe pudełko na 6 sztuk, bo taka ilość wydaje mi się optymalna No fajna ale gdzie Król ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GCE #719 Napisano 21 Lipca 2016 Mazik miałeś kiedyś Longinesa 1935. Wypadł z kolekcji? Pozdrawiam,Konrad. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #720 Napisano 21 Lipca 2016 Siemacie.Dorzucę swoją kolekcję Casio z dawnych lat.Wśród nich są NOSy, ale i uszkodzone modele.Kiedyś się o nich marzyło a dziś... cieszą oko. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #721 Napisano 21 Lipca 2016 Siemacie.Dorzucę swoją kolekcję Casio z dawnych lat.Wśród nich są NOSy, ale i uszkodzone modele.Kiedyś się o nich marzyło a dziś... cieszą oko.Kawał historii !!!Jak Casio zrobiło funkcję stopera z dokładnością do 0,001 to mieli taki zegarek w ofercie do którego można było założyć wyzwalacz zakładany na kciuk ? (Niczym wężyk do spustu w aparacie)masz go ?kojarzysz model ?robią coś takiego jeszcze ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #722 Napisano 21 Lipca 2016 Kawał historii !!!Jak Casio zrobiło funkcję stopera z dokładnością do 0,001 to mieli taki zegarek w ofercie do którego można było założyć wyzwalacz zakładany na kciuk ? (Niczym wężyk do spustu w aparacie)masz go ?kojarzysz model ?robią coś takiego jeszcze ?Mam ten model. Pierwszy od prawej w górnym rzędzie to on. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #723 Napisano 21 Lipca 2016 a wężyk też masz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #724 Napisano 21 Lipca 2016 Nie. Wężyk zaginął.Ale Murcins ma też ten model i ma wężyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #725 Napisano 23 Lipca 2016 bardzo ciekawy ksztalt koperty drugi od lewej w srodkowym rzedzie,smiesznie musi na rece wygladac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach