hezio 230 #426 Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) dziękuję Panowie za porady. Zawsze można na Was liczyć Drugie pudło jest, moje stare na 6 sztuk...oddałem żonie @mazik - to mój ślubny zegarek, kiedyś ten i resztę dam synowi, a ten drugi jest po dziadku żony. Edytowane 28 Listopada 2015 przez hezio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #427 Napisano 28 Listopada 2015 Gratuluję kolekcji również. Citka trzeciego z lewej w dolnym rządku miło wspominam super leżał i miał extra lumę. Ja pudła nie kupiłem i trochę rotowałem i teraz pewnych sztuk mi bardzo brakuje 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #428 Napisano 28 Listopada 2015 Paweł radę to ty może i masz. Tylko nie wiem czy dobrą czy zgubną (ze wskazaniem na to drugie)Przypomnę Ci ze sam sie zapieraleś ze juz koniec , nie kupujesz wiecej , to było jakieś 5 zegarkow temu 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4491 #429 Napisano 28 Listopada 2015 A nie udzieliłeś mi identycznej dobrej rady ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #430 Napisano 28 Listopada 2015 Sam muszę kupic większe pudło . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #431 Napisano 28 Listopada 2015 A jak zamienić mniejsze pudło na większe co by kobieta się nie poznała? 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #432 Napisano 28 Listopada 2015 Z zaskoczenia . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4083 #433 Napisano 28 Listopada 2015 A jak zamienić mniejsze pudło na większe co by kobieta się nie poznała?Kup duże pudło i powiedz jej, że sprzedałeś kilka zegarków i teraz, żeby głupio nie wyglądało to musisz kilka dokupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #434 Napisano 28 Listopada 2015 To nie takie proste. Przy ostatnim zakupie mm usiałem jeden schować, że niby sprzedałem. Nie bardzo rozumie dla niej to chore. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4083 #435 Napisano 28 Listopada 2015 Zawsze można powiedzieć, że to zegarek z wymiany bezkosztowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #436 Napisano 28 Listopada 2015 Gratuluję kolekcji również. Citka trzeciego z lewej w dolnym rządku miło wspominam super leżał i miał extra lumę. To jest mój wół roboczy... już nie pamiętam nawet ile razy przygrzałem nim w ścianę, skałę, uwaliłem piachem Przetrzymał wszystko. Wytrzymałość pierwsza klasa. Kup duże pudło i powiedz jej, że sprzedałeś kilka zegarków i teraz, żeby głupio nie wyglądało to musisz kilka dokupić hehehe coś podejrzewam, że Twoja luba może robić podobnie z butami/ciuchami etc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #437 Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Nie należy do tych, ja też sobie postanowiłem że max 9 nie przekroczę dlatego trochę rotuję i ciągle szukam. Pewnych niestety mi brakuje, a ciężko je odzyskać dzisiaj dałem ciała z SNDA63 na all....o i mnie gość przelicytował. Trudno szukamy dalej. Edytowane 28 Listopada 2015 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emstel 1 #438 Napisano 4 Grudnia 2015 Moja kolekcja jest całkiem uboga: Epos 3401, Epos 3417SK i Tissot Veloci-T Chrono. Niestety zdjęć Tissota nie posiadam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #439 Napisano 5 Grudnia 2015 Moja skromna kolekcja wyglada dzisiaj tak: Current state of my collection by muchacho86, on Flickr Odchudzila się w SUMO i Shoguna w ostatnim czasie bo planowalem zakup MM300, ale w miedzy czasie okazalo się, ze musze szukac nowej pracy i w zwiazku z tym nie wiem co bedzie zakupami :/ 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #440 Napisano 5 Grudnia 2015 muchacho_ bardzo fajny zbiorek. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #441 Napisano 5 Grudnia 2015 KSF 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #442 Napisano 5 Grudnia 2015 Mistrz17, dziękuję 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #443 Napisano 5 Grudnia 2015 trzech muszkieterów .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #444 Napisano 5 Grudnia 2015 Sorry, ale jak zwykle "Lewy" wygrywa, nie tylko wśród zegarków. Oczywiście spośród pokazanych . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #445 Napisano 5 Grudnia 2015 To prawda lewy jest spoko naprawdę super! Gratuluje zbiorku! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #446 Napisano 5 Grudnia 2015 Może lewy wygrywa, ale ja kiedyś kupię sobie prawego od jakiegoś czas chodzi za mną ta marka. Gratuluję trójki, ale Breitlinga szczerze zazdraszczam. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #447 Napisano 5 Grudnia 2015 Dzięki panowie,ale tak się przyglądam swojej fotce, jak idealnie na niej widać jak od prawej AR zanika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41812 #448 Napisano 5 Grudnia 2015 Moja skromna kolekcja wyglada dzisiaj tak: Nie taka skromna. Szczególnie jeden jest rewelacyjny. KSF Zapiszę do szkoły. W zamian za edukacje przyjmę jednego z nich. trzech muszkieterów .... Powinieneś powymieniać na jakieś kolory. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #449 Napisano 5 Grudnia 2015 Powinieneś powymieniać na jakieś kolory. Próbowałem ale najbardziej lubię czarne tarcze, może to kwestia charakteru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6684 #450 Napisano 5 Grudnia 2015 KSF Niby taki nieład, ale na dole ładne sztuki. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach