Gość breslauer #51 Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Angelomocno dają radę twoje zabaweczkia ten myśliwiec miód malina Edytowane 29 Marca 2015 przez breslauer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #52 Napisano 29 Marca 2015 wielkie dzieki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 727 #53 Napisano 29 Marca 2015 ale słabo daje rade opcja "edytuj" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #54 Napisano 29 Marca 2015 dlaczego trollu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piXi 0 #55 Napisano 29 Marca 2015 Moje króliczki Mnie zastanawia, czemu na niemal każdym inna godzina? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość breslauer #56 Napisano 29 Marca 2015 9 zegarków na raz to kiedyś ruscy nosili 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 727 #57 Napisano 29 Marca 2015 4 posty jeden pod drugim? to nie przystoi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #58 Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) niemiescilo sie wiec sorry istnieje limit na forum i poprostu nieda sie go przeskoczyc.. przynajmiej ja niemoge zamieszczac wiecej niz 2 zdjec jednoczesnie...ale koniec OT Edytowane 29 Marca 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #59 Napisano 29 Marca 2015 cook - króliczka chyba już złapałeś. Był już wątek o Twoim Patku?Był:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85585 #60 Napisano 29 Marca 2015 niemiescilo sie wiec sorry istnieje limit na forum i poprostu nieda sie go przeskoczyc.. przynajmiej ja niemoge zamieszczac wiecej niz 2 zdjec jednoczesnie...ale koniec OT Dlatego wrzucamy z zewnętrznych hostów Ja używam strony imgur.com 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #61 Napisano 29 Marca 2015 Był:-)A gdzie? 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #62 Napisano 29 Marca 2015 Dlatego wrzucamy z zewnętrznych hostów Ja używam strony imgur.com ok dzieki... bede pamietalpozdrawiam angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #63 Napisano 29 Marca 2015 A gdzie? A na 122 stronie " nasze nowe nabytki vintage".....zresztą braleś udzial w dyskusji:-) :-) :-) :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #64 Napisano 29 Marca 2015 A to moja, skromna, ale sprawia duzo radosci Moje zegarki by muchacho86, on Flickr 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #65 Napisano 29 Marca 2015 cook - wiedziałem że Twój Patek coś mi przypomina. Mojego futurematica. A poważnie - zrób Patkowi fajną galerię. Bardzo mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #66 Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) A to moja, skromna, ale sprawia duzo radosci Moje zegarki by muchacho86, on FlickrJeśli to Tuńczyk to myślałem, że jest większy.Ale widać, że każdy w innej strefie czasowej Edytowane 29 Marca 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #67 Napisano 30 Marca 2015 To dorzucę jeszcze pare 1 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #68 Napisano 30 Marca 2015 (edytowane) wiesz co?! Szwed...........nielubie cie! Edytowane 30 Marca 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #69 Napisano 30 Marca 2015 Dzięki Angelo!Nie ty jeden :D 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #70 Napisano 30 Marca 2015 no kolekcja robi wrazenie serio ps. chcialbym zobaczyc kolekcje JLC kolegi @cytochrom... jest chyba co ogladac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #71 Napisano 30 Marca 2015 Nie tylko jego! Wielu tu ma piękne zbiory!!! Dla tego pomyślałem żeby założyć taki temat ale jakoś sie nie kwapią sie do tego żeby je pokazać! Pewnie się wstydzą 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #72 Napisano 30 Marca 2015 albo boja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbysiu Bida 14 #73 Napisano 30 Marca 2015 To dorzucę jeszcze pare super kolekcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #74 Napisano 30 Marca 2015 super kolekcja Dzieki! ps. Twoją też bym tu chętnie zobaczył! Bo jest co oglądać! albo boja Tak też może być! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81797 #75 Napisano 31 Marca 2015 To i ja się pochwalę zawartością mojej szkatułki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach