jimmibaton 15222 #1276 Napisano 2 Września 2017 Widzę, że kolega kocha bransolety. Zdecydowanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41822 #1277 Napisano 2 Września 2017 (edytowane) [img=http://s1.fotowrzut.pl/4HANQGRSR1/2Nie pamietam co masz obecnie, ale OSy i X-Winda zazdraszczam. Edytowane 2 Września 2017 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1278 Napisano 3 Września 2017 Moje divery. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7736 #1279 Napisano 3 Września 2017 Piękne zegarki. Każdy z nich trafia w mój gust w 100% !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcines 38 #1280 Napisano 3 Września 2017 Piękny zestaw, czy Breitling jest w rozmiarze 38mm? 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1281 Napisano 3 Września 2017 Piękny zestaw, czy Breitling jest w rozmiarze 38mm?Tak. To 38mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcines 38 #1282 Napisano 3 Września 2017 (edytowane) Tak. To 38mm.Diverki wcale nie musza mieć 42 mm. Widzę że jesteś paskowy diverowiec Edytowane 3 Września 2017 przez marcines 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #1283 Napisano 3 Września 2017 Palce lizać kolekcja Wielkie GRATULACJE !! Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #1284 Napisano 3 Września 2017 Radek, trochę życia byś wprowadził w te gromadkę. Same ponuraki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1285 Napisano 3 Września 2017 Jak to mówią czarno wszędzie głucho wszędzie! Ale zegarki niczego sobie Gratuluje! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1286 Napisano 4 Września 2017 Dzięki za mile słowa Panowie. Czy zegarki - ponuraki? Pewnie macie racje ale ja lubię czarne tarcze. Ewentualnie jakiś pomarańczowy bądź żółty pasek. Jestem generalnie nudziarzem. Tak twierdzi żona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11988 #1287 Napisano 4 Września 2017 Dzięki za mile słowa Panowie. Czy zegarki - ponuraki? Pewnie macie racje ale ja lubię czarne tarcze. Ewentualnie jakiś pomarańczowy bądź żółty pasek. Jestem generalnie nudziarzem. Tak twierdzi żona.Dobry z Ciebie nudziarz też ponudziłbym przynajmniej z czwórką tych zegarków na czele z PAMem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1288 Napisano 5 Września 2017 Linia Heritage Longines'a.Od lewej 1942, LLD, 1951 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 644 #1289 Napisano 6 Września 2017 Radku pieknie! ... ale wypada Ci znów gonić króliczka w postaci nowości w linii Heritage ;-)http://wornandwound.com/introducing-longines-avigation-bigeye-chronograph/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1290 Napisano 6 Września 2017 Moja Żona + resztki mojego zdrowego rozsądku = lewa cześć obrazka ponizej, a czerwony "Posejdon" to Kolega Leon (@leoric) , ktory zawsze dobrze mi "doradza" jeśli chodzi o poszerzanie kolekcji i wola BRAĆ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoric 644 #1291 Napisano 6 Września 2017 (edytowane) Odpuszczam Żona ma zawsze rację Poza tym jak nigdy nie powiedziałem "BRAĆ!", ja zawsze mówię "BIERZ, BIERZ, BIERZ!" Edytowane 7 Września 2017 przez leoric 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8201 #1292 Napisano 9 Września 2017 Moja aktualna kolekcja (jest jeszcze sentymentalny Timex i Orient oraz jedna Vratislavia, ale te zaanektował już Syn). Szczerze mówiąc na chwilę obecną czuję się spełniony. Przydałby mi się jeszcze jakiś kolorowy diver i prawie na pewno wrócę do SMPc albo BBR Prawie na pewno wrócę tez kiedyś do któregoś Zenitha, bo bardzo je lubię.Zamówiony jest Speedy Tuesday, ale zastanawiam się, czy go zostawię.Oczywiście pasja nie wygasła, być może kolejny krok to będzie krok w półkę wyżej, kosztem dwóch zegarków z obecnej kolekcji, ale to na spokojnie - zobaczymy iP7 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #1293 Napisano 9 Września 2017 No i pięknie jest…tego środkowego zazdroszczę Ci najbardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcines 38 #1294 Napisano 9 Września 2017 Nurek, garniturowiec i sportowy. Idealne trio na każdą okazję. Kolekcja jest kompletna i nic więcej tutaj nie potrzeba. Gratuluję Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1295 Napisano 9 Września 2017 Gratuluję, sprawdza się stara zasada, dobrze wcale nie znaczy dużo. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbysiu Bida 14 #1296 Napisano 12 Września 2017 Gratulacje piekne 3 zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #1297 Napisano 13 Września 2017 W sumie takie 3 zegarki i wszystkie potrzeby zaspokojone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8201 #1298 Napisano 13 Września 2017 Dziękuje, Koledzy. Rzeczywiście jakoś mniej mnie ostatnio "nosi" ze zmianami iP7 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #1299 Napisano 13 Września 2017 Te dwie półki są fajne i niemal wyczerpują potrzeby współczesnego mężczyzny. Jest markowo i kultowo choć faktycznie brakuje koloru. Ale zamienić je na jeden ...trudno mi sobie wyobrazić ten zegarek ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #1300 Napisano 14 Września 2017 (edytowane) Ale zamienić je na jeden ...trudno mi sobie wyobrazić ten zegarek ;-)Ja nie rozumiem jednozegarkowców... To nie mogą być miłośnicy zegarków Są tacy co noszą jeden zegarek od 50 lat! hodinkee: Jack Nicklaus is the greatest golfer of all time and he's worn the same watch every day since 1967. jak dla mnie szaleństwo Edytowane 14 Września 2017 przez hezio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach