Mistrz17 6680 #1826 Napisano 27 Czerwca 2018 Moja trójka. Czasami mam wątpliwości czy to dobre posunięcie było ograniczać się ilościowo. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #1827 Napisano 27 Czerwca 2018 Moja trójka. Czasami mam wątpliwości czy to dobre posunięcie było ograniczać się ilościowo. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu TapatalkaJak na jedną rękę, to i tak nieźle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40467 #1828 Napisano 27 Czerwca 2018 Radzieccy sołdaci byliby dumni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #1829 Napisano 27 Czerwca 2018 Moja trójka. Czasami mam wątpliwości czy to dobre posunięcie było ograniczać się ilościowo. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu TapatalkaBardzo fajna trójca Ja bym tylko wymienił Omegę na Breitlinga SOH, albo Tudora BB, bardziej pasowałaby do kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #1830 Napisano 27 Czerwca 2018 BBR miałem i sam czasami myślę nad powrotem. Heritage jest w kręgu zainteresowań. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #1831 Napisano 27 Czerwca 2018 Mam z nią pewien zgryz... Bo po wymianie wałka/koronki obiecałem ją bratu za tego Eposa, któremu ostatnio SPA robiłeś Przypominaj sie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1832 Napisano 27 Czerwca 2018 Przypominaj sie!Tobie czy może mojemu bratu? Bo bratu wilałbym się nie przypominać ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1833 Napisano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Pudełko kupione, to można pokazywać. Szału nie ma, ale pierwszy zegarek zakupiłem w sierpniu tamtego roku, więc nie jest źle Co prawda większość zegarków została podarowana, ale już rodzą się plany na zakup pierwszego poważnego automatu Wybaczcie za oświetlenie i popalcowane szkła, fotograf ze mnie żaden :/ Edytowane 27 Czerwca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #1834 Napisano 27 Czerwca 2018 Pudełko kupione, to można pokazywać. Szału nie ma, ale pierwszy zegarek zakupiłem w sierpniu tamtego roku, więc nie jest źle Co prawda większość zegarków została podarowana, ale już rodzą się plany na zakup pierwszego poważnego automatu Wybaczcie za oświetlenie i popalcowane szkła, fotograf ze mnie żaden :/ Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaEdit: zdjęcia tak okropne, że zaraz poprawię Widać, że lubisz urozmaicenie. Powiem Ci, że widziałem już tu kolekcje nudne o wartości..., że ból głowy.Ja zbieram zegarki od 5 miesięcy, zebrało się trochę i podobnie jak Ty staram się wybierać różne podobające mi się typy, zakładając że z czasem zastąpią je lepsze odpowiedniki.Fajnie, że Twoje zbiory nie są na "jedno kopyto". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1835 Napisano 27 Czerwca 2018 Miło mi, że tak sądzisz Teraz dodałem lepsze zdjęcia Nie ukrywam, że Divery to moja miłość i ich będzie zapewne najwięcej, ale fakt - nudy nie lubię i zawsze się znajdzie miejsce na garniturowca, czy pilota Widać, że lubisz urozmaicenie. Powiem Ci, że widziałem już tu kolekcje nudne o wartości..., że ból głowy.Ja zbieram zegarki od 5 miesięcy, zebrało się trochę i podobnie jak Ty staram się wybierać różne podobające mi się typy, zakładając że z czasem zastąpią je lepsze odpowiedniki.Fajnie, że Twoje zbiory nie są na "jedno kopyto". Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #1836 Napisano 27 Czerwca 2018 Miło mi, że tak sądzisz Teraz dodałem lepsze zdjęcia Nie ukrywam, że Divery to moja miłość i ich będzie zapewne najwięcej, ale fakt - nudy nie lubię i zawsze się znajdzie miejsce na garniturowca, czy pilota Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaJa z diverów mam Deep Blue Sea Chrono 1km z czerwoną tarczą, taki jak na poglądowej fotce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1837 Napisano 27 Czerwca 2018 Fajny zegar, jednak za tą kwotę wybrałbym automat Ale Deep Blue to świetne czasomierze, jak z lumą? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #1838 Napisano 27 Czerwca 2018 Fajny zegar, jednak za tą kwotę wybrałbym automat Ale Deep Blue to świetne czasomierze, jak z lumą? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaTryt to nie jest, ale ogólnie w najbliższym czasie zastępstwa raczej nie planuję. Kwarc ma przy tej szczelności jedną wadę - koszt wymiany baterii z zachowaniem właściwości. Ale to dopiero za jakiś czas... Mam w większości kwarce, 2 automaty i jeden nakręcany. Kwarce są różne, bo i eco-drivy, a ostatnio doszedł kinetic Seiko. Sporo emocji było z jego uruchomieniem.Plusem kwarców jest ich dokładność, a jak mam ochotę posłuchać cykania, to najlepiej brzmi stara Delbana, bo Alpinist pracuje jak kwarc nie słychać nic. Fajnie pracuje mój jedyny Parnis z otworem na dole (taki prawie "turbiją" ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1839 Napisano 27 Czerwca 2018 Mój brat ma Swatcha I muszę przyznać, że jak na kwarca to fajnie cyka Prawie jak mój Poljot Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #1840 Napisano 27 Czerwca 2018 Mój brat ma Swatcha I muszę przyznać, że jak na kwarca to fajnie cyka Prawie jak mój Poljot Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaTrochę mnie zaskoczyłeś. Obsłuchałem swoje kwarce i rzeczywiście dwa z nich "hałasują".Rozmowy kształcą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1841 Napisano 27 Czerwca 2018 Trochę mnie zaskoczyłeś. Obsłuchałem swoje kwarce i rzeczywiście dwa z nich "hałasują".Rozmowy kształcą. Ja gdy czytam książkę i opieram głowę na ręce, to słysze wszystkie moje kwarce Ale ja mam dobry słuch A moje ruski są tak hałasliwe, że momentami na czas nauki je ściągam Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #1842 Napisano 27 Czerwca 2018 Ja gdy czytam książkę i opieram głowę na ręce, to słysze wszystkie moje kwarce Ale ja mam dobry słuch A moje ruski są tak hałasliwe, że momentami na czas nauki je ściągam Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaNo cóż ja już przygłuchłem trochę z wiekiem .Inna sprawa, że nie mam jeszcze "rusków". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1843 Napisano 27 Czerwca 2018 No cóż ja już przygłuchłem trochę z wiekiem .Inna sprawa, że nie mam jeszcze "rusków". Miłośnicy ruskow to dopiero mogą się pochwalić kolekcja, paru takich na forum jest, co zegarki trzymają w wiadrach Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #1844 Napisano 27 Czerwca 2018 Miłośnicy ruskow to dopiero mogą się pochwalić kolekcja, paru takich na forum jest, co zegarki trzymają w wiadrach Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaTakie kolekcje to brzmią jak T-34!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1845 Napisano 27 Czerwca 2018 Takie kolekcje to brzmią jak T-34!! Teraz kolej na pokazanie Twojej kolekcji Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #1846 Napisano 27 Czerwca 2018 Teraz kolej na pokazanie Twojej kolekcji Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaBoję się trochę reakcji tudorowo-rolexowych ekspertów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #1847 Napisano 27 Czerwca 2018 Boję się trochę reakcji tudorowo-rolexowych ekspertów. Nie ma się czego bać, chyba że masz podróbki Wstawiaj śmiało Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #1848 Napisano 27 Czerwca 2018 Nie ma się czego bać, chyba że masz podróbki Wstawiaj śmiało Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaMoże jutro się zmobilizuję, dziś już późno a jeszcze muszę popracować przy swoim portalu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #1849 Napisano 28 Czerwca 2018 Przygotujcie się na wielkie grzmoty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41640 #1850 Napisano 28 Czerwca 2018 Rodzonemu bratu złożona, więc tak łatwo się nie wymigam ;-) Na razie gram jednak na zwłokę :-)Sprzedaj ja mua i nie będziesz musiał się tłumaczyć. Moja trójka. Czasami mam wątpliwości czy to dobre posunięcie było ograniczać się ilościowo.Zamienił bym SMP na AT niebieską z ramką daty i byłby miód, malina i orzeszki. Imo oczywiście. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach