nh35 122 #8326 Napisano 8 Stycznia 2025 W dniu 2.01.2025 o 18:35, Laponek napisał(-a): Nowy nabytek. Chiński zegarek sprzedawany przez brytyjską sieciówkę. Teraz z super przeceną, więc taniej niż na ali:) Zegarek bardzo fajny i super relacja ceny do tego co się dostaje:) Sieciowkę? Jaka, napisz coś więcej, bo ciekawy temat, jaki mechanizm w środku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 151895 #8327 Napisano 9 Stycznia 2025 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 122 #8328 Napisano 9 Stycznia 2025 2 godziny temu, Paulus57 napisał(-a): ładny. powiedz ile dałeś? monety/promo/bez ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 151895 #8329 Napisano 9 Stycznia 2025 4 minuty temu, nh35 napisał(-a): ładny. powiedz ile dałeś? monety/promo/bez ? Trochę przepłaciłem, bo zapłaciłem w złotówkach, zamiast w USD. Tak więc przy przeliczniku straciłem. Zamiast 97,98 USD wyszło 417 zł. Niemniej to i tak było super tanio, bo trafiłem na extra cenę. Zegarek na żywo wygląda tak, że od razu trafił do pudełka z 10 moimi najładniejszymi zegarkami z Chin. 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 122 #8330 Napisano 9 Stycznia 2025 Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Trochę przepłaciłem, bo zapłaciłem w złotówkach, zamiast w USD. Tak więc przy przeliczniku straciłem. Zamiast 97,98 USD wyszło 417 zł. Niemniej to i tak było super tanio, bo trafiłem na extra cenę. Zegarek na żywo wygląda tak, że od razu trafił do pudełka z 10 moimi najładniejszymi zegarkami z Chin. no ładna kolekcja the best of, zazdrość mocno 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 151895 #8331 Napisano 9 Stycznia 2025 44 minuty temu, nh35 napisał(-a): no ładna kolekcja the best of, zazdrość mocno Dziękuję. Miałem problem z eliminacją. Nieskromnie powiem, że pudełko z "najładniejszymi" chińczykami mogłoby być przynajmniej dwa razy większe. Na szczęście kolejne pudełko w drodze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euryk 297 #8332 Napisano 9 Stycznia 2025 (edytowane) 9 godzin temu, Paulus57 napisał(-a): Trochę przepłaciłem, bo zapłaciłem w złotówkach, zamiast w USD. Tak więc przy przeliczniku straciłem. Zamiast 97,98 USD wyszło 417 zł. Niemniej to i tak było super tanio, bo trafiłem na extra cenę. Zegarek na żywo wygląda tak, że od razu trafił do pudełka z 10 moimi najładniejszymi zegarkami z Chin. Jak to, każdy pokazuje inny czas? 🙃 Ujemną stroną dużego przerobu (poza ubytkiem kasy) jest i to, że nie wiemy, czy chodzą, jak chodzą, a zegarki powinny być pod tym względem zadbane. Ja każdy nabytek co najmniej miesiąc kręcę na rotomacie. Wprowadzam do bazy WatchCheck, sprawdzam rate beat error w Watch Accuracy Meter. A zaczynam od potwierdzenie elektronicznym testerem, że zegarkek ma szafir. Innych już nie kupuję, tak się rozbestwiłem dobroczynnością majfrendów. Edytowane 9 Stycznia 2025 przez Euryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 151895 #8333 Napisano 9 Stycznia 2025 1 minutę temu, Euryk napisał(-a): Każdy pokazuje inny czas. 🙃 Ujemną stroną dużego przerobu (poza ubytkiem kasy) jest to, że nie wiemy, czy chodzą i jak chodzą, a zegarki powinny być pod tym względem zadbane. Ja każdy nabytek co najmniej miesiąc kręcę na rotomacie. Wprowadzam do bazy WatchCheck, sprawdzam rate beat errror w Watch Accuracy Meter. A zaczynam od potwierdzenie testerem, że zegarkek ma szafir. Innych już kupuję, tak się rozbestwiłem dobroczynnością majfrendów. Każdy pokazuje inny czas, bo to wiadomo - chińczyki. Szwajcary by tak nie miały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 15630 #8334 Napisano 10 Stycznia 2025 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas1985 16 #8335 Napisano 10 Stycznia 2025 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 15523 #8336 Napisano 11 Stycznia 2025 Wczoraj pierwszy sprzedany i pierwszy dostarczony. Nowy sezon zegarkowy uważam za otwarty😉 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23273 #8337 Napisano 11 Stycznia 2025 (edytowane) I jak? Wrażenia oczywiście 😉 Edytowane 11 Stycznia 2025 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 30685 #8338 Napisano 11 Stycznia 2025 1 godzinę temu, tofiks_th napisał(-a): Wczoraj pierwszy sprzedany i pierwszy dostarczony. Nowy sezon zegarkowy uważam za otwarty😉 Ładne kolory. A co do przemiału, to ja już 4 w tym roku puściłem. Zakupy też już jakieś były 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 15523 #8339 Napisano 11 Stycznia 2025 23 minuty temu, oszolom napisał(-a): Ładne kolory. A co do przemiału, to ja już 4 w tym roku puściłem. Zakupy też już jakieś były 40 minut temu, tomaliusz napisał(-a): I jak? Wrażenia oczywiście 😉 Dzięki. No jak to u Addiesdive'a nie ma się do czego czepić, choć ja może mało wybredny jestem😉 Lubię kształt koperty suba, ale nie trawie mercedesa na wskazówce,więc to taki kompromis. Kolorek specjalnie taki nieoczywisty, ale ciągle brakuje mi prawdziwie zielonego zegarka🤣. Lupką się przyda bo już wzrok nie sokoli, także na razie same plusy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topaz 3270 #8340 Napisano 12 Stycznia 2025 Nowy rok, nowy zegarek Pagani Design 1767. Poza słabą lumą reszta mi pasuje. Kupiłem bo chcę pobawić się przy nim z paskami. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darth_Gem 367 #8341 Napisano 12 Stycznia 2025 (edytowane) Awww,kolega Paulus mnie uprzedził, ale to tylko dlatego, że moja wersja przyszła na adres domowy a nie "świąteczny" (czyli u mamy). Nie mniej jednak widzę, że Polaris ma wzięcie 🤪 I nie ma się co dziwić, zegarek nie jest brzydki, widać że Sea-Gull pozazdrościł Citizenowi i Addiesdive. Ja wybrałem wersję z szarą tarcza, gdyż, ponieważ, mam już ciekawszy czerwony zegarek, kolor Tiffany nie przemawia do mnie ( nie jest tutaj w żaden sposób subtelny, jak w innych markach) a beżowy to już Addies zdominował. Ergo wersja szara zagościła dziś na moim nadgarstku. BTW: bransoleta jest okropna i chyba jakiś szary pasek zakupię, ale może ktoś ma inne sugestie? Edytowane 12 Stycznia 2025 przez Darth_Gem Dodanie zdjęć 5 Dark Side is a pathway to many abilities, sometimes considered unnatural... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 151895 #8342 Napisano 12 Stycznia 2025 1 godzinę temu, Darth_Gem napisał(-a): Awww,kolega Paulus mnie uprzedził, ale to tylko dlatego, że moja wersja przyszła na adres domowy a nie "świąteczny" (czyli u mamy). Nie mniej jednak widzę, że Polaris ma wzięcie 🤪 I nie ma się co dziwić, zegarek nie jest brzydki, widać że Sea-Gull pozazdrościł Citizenowi i Addiesdive. Ja wybrałem wersję z szarą tarcza, gdyż, ponieważ, mam już ciekawszy czerwony zegarek, kolor Tiffany nie przemawia do mnie ( nie jest tutaj w żaden sposób subtelny, jak w innych markach) a beżowy to już Addies zdominował. Ergo wersja szara zagościła dziś na moim nadgarstku. BTW: bransoleta jest okropna i chyba jakiś szary pasek zakupię, ale może ktoś ma inne sugestie? Też kupiłeś w tej cenie co ja? Wyjściowo 121 USD. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darth_Gem 367 #8343 Napisano 14 Stycznia 2025 W dniu 12.01.2025 o 21:26, Paulus57 napisał(-a): Też kupiłeś w tej cenie co ja? Wyjściowo 121 USD. Hah, niestety nie. Nawet nie wiem, jakim cudem udało Ci się go dostać za takie grosze. Swój kupiłem na oficjalnej stronie Sea-Gull store. Niestety za całe 180 Euro, ale za to przyszedł w 4 dni (???!!!) i Belastingdienst nie wysłał mi standardowego claimu podatkowego, czyli musieli to nadać z jakiegoś "EU Warehouse". (Nie wiedziałem, że wo ogóle mają) 0 Dark Side is a pathway to many abilities, sometimes considered unnatural... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 151895 #8344 Napisano 14 Stycznia 2025 8 godzin temu, Darth_Gem napisał(-a): Hah, niestety nie. Nawet nie wiem, jakim cudem udało Ci się go dostać za takie grosze. Swój kupiłem na oficjalnej stronie Sea-Gull store. Niestety za całe 180 Euro, ale za to przyszedł w 4 dni (???!!!) i Belastingdienst nie wysłał mi standardowego claimu podatkowego, czyli musieli to nadać z jakiegoś "EU Warehouse". (Nie wiedziałem, że wo ogóle mają) Zapytałem, bo jak ja zamawiałem, to były dwa ostatnie w tej cenie: niebieski i szary. Myślałem, że może Ty się załapałeś na ostatni, bo niebieskiego wziąłem ja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nh35 122 #8345 Napisano 14 Stycznia 2025 Teraz, Paulus57 napisał(-a): Zapytałem, bo jak ja zamawiałem, to były dwa ostatnie w tej cenie: niebieski i szary. Myślałem, że może Ty się załapałeś na ostatni, bo niebieskiego wziąłem ja. wrzucaj następnym razem na temat 'okazje..', bo to naprawdę była gratka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 151895 #8346 Napisano 14 Stycznia 2025 Teraz, nh35 napisał(-a): wrzucaj następnym razem na temat 'okazje..', bo to naprawdę była gratka. To był dosłownie moment. Zanim bym to tutaj zamieścił, już byłoby po sprawie. Jak zamawiałem pozostał jeden szary a i to może z parę minut, nie więcej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darth_Gem 367 #8347 Napisano 18 Stycznia 2025 Właśnie zamówiłem. Bejing Qomalangma BG053503. Chwalę się już teraz, bo zanim dotrze to pewnie z miesiąc minie, a bardzo mi się spodobał. Że tak powiem: "urzekł mnie tą tarczą". Model z błękitną tarczą jest mega ciekawszy niż standardowy biały. 5 Dark Side is a pathway to many abilities, sometimes considered unnatural... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 151895 #8348 Napisano 18 Stycznia 2025 58 minut temu, Darth_Gem napisał(-a): Właśnie zamówiłem. Bejing Qomalangma BG053503. Chwalę się już teraz, bo zanim dotrze to pewnie z miesiąc minie, a bardzo mi się spodobał. Że tak powiem: "urzekł mnie tą tarczą". Model z błękitną tarczą jest mega ciekawszy niż standardowy biały. Ładny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cinek11 289 #8349 Napisano 18 Stycznia 2025 Cos tam od 20 ma byc na aal w promkach ktos cos wypatrzyl ciekawego ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 15523 #8350 Napisano 21 Stycznia 2025 Taki Tandorio się przypałętał😉 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach