Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Przydałby mi się taki, jak powyżej, ale skutecznie by zablokował miejsce dla LLD w kolekcji... Cóż, u mnie dzisiaj fale. Nie żadne wąsy, czy inne esy-floresy, tylko prawdziwe fale. :) O dziwo, ciężko je uchwycić na zdjęciu.

11235937_DSCF2003.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja się zamelduję... Słonecznie...post-52348-1521978828,4696_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przydałby mi się taki, jak powyżej, ale skutecznie by zablokował miejsce dla LLD w kolekcji... Cóż, u mnie dzisiaj fale. Nie żadne wąsy, czy inne esy-floresy, tylko prawdziwe fale. :) O dziwo, ciężko je uchwycić na zdjęciu.

Fale widać przy słabym świetle, im mniej doświetlone zdjęcie, tym łatwiej uchwycić :)

IMG_20180325_143106.jpg

Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Nie ma ktoś czarnego C60 Trident Pro 600 na sprzedaż? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączam do klubu, własnie przyszedł.

Kolega z Portugalii wyszczotkował bransoletę, moim zdaniem lepiej wygląda. Nie wiem czy zostanie długo.

g]IMG_1048.jpg[/img] 
IMG_1050.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączam do klubu, własnie przyszedł.

Kolega z Portugalii wyszczotkował bransoletę, moim zdaniem lepiej wygląda. Nie wiem czy zostanie długo.

Niech się nosi!

Skoro nie wiesz, to co poszło nie tak?

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej się zastanawiam czy chcę nosić 43 mm. Niby leży dobrze, a nowa dziura od koronki jest już zrobiona w ręce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej się zastanawiam czy chcę nosić 43 mm. Niby leży dobrze, a nowa dziura od koronki jest już zrobiona w ręce ;)

Na dziurę są dwa rozwiązania:

* mikroregulacja

* nową wersją

Też cały czas nad tym myślę, dlatego póki chętnego nie ma lubię sobie zmienić na 38. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez znowu myśle o 38 bo zegarek jest super . Wydaje mi się ze wrażenie jakie miałem z przymiarki nie brało się ze założyłem go po orce która ma prawie 46 mm ( ale jest w tytanie uprzedzając pytania co do rozmiaru ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez znowu myśle o 38 bo zegarek jest super . Wydaje mi się ze wrażenie jakie miałem z przymiarki nie brało się ze założyłem go po orce która ma prawie 46 mm ( ale jest w tytanie uprzedzając pytania co do rozmiaru ;)

Sam mam nadal mieszane uczucia. Jak kiedys pisalem, to tylko 1,5mm mniej w L2L niz SMP. Choc tarcza ok. 3mm mniejsza, nie czuc tego. Musze zrobic eksperyment i schowac na kilka tygodni 43 do pudelka i ponosic dluzej 38. Po tych moich testach do tej pory wychodzi mi, ze bardzo wygodny i na te 17-17,5cm nadgarstku nie wyglada smiesznie. Do tego na G10 rozmiar powinien sie ladnie zniwelowac. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość gość”u

Dobra, skonczcie pierdzielic ten watek stary jak swiat. 43 czy 38... Gdzie vintage diver śpece?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość gość”u

To wszystko z ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko z ;)

Wiemy, wiemy. Oby ten nowy diver okazał się warty czekania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znudził się komuś Trident c60 w wersji 38 mm najlepiej z czarną tarczą i chce się wymienić na czarny/czarny 43 mm?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie mu też na pasku, ale wg mnie widać, że jest duży, najlepiej jednak na bransolecie, bo giną uszy.

IMG_1063.jpg

IMG_1064.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość gość”u

Fajny zegarek tylko wskazowki do d*py...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny zegarek tylko wskazowki do d*py...

Widziałem niedawno

nie przyszło Tobie do głowy że są jakie są ale...za tak niską cenę ? może to cięcie kosztów albo jakiś inny zamysł. Nie od razu do d... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile nie robią ich Szwajcarskie Świstaki z Siedzibą w Shenzhen.. CW ma typowo szwajcarskie podejście do transparentności dostawców, a jak nie wiadomo co to pewnie Chiny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość gość”u

Widziałem niedawno

nie przyszło Tobie do głowy że są jakie są ale...za tak niską cenę ? może to cięcie kosztów albo jakiś inny zamysł. Nie od razu do d...

Pisze co myśle. Sa do d*py. Nazywaj to jak chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi