Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Ale każdy chce wyrwać za pół ceny :P

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba go wezmę ... ten z zielonym paskiem mówi do mnie po nocach :(

Tylko trochę się martwię , że jest analogowo cyfrowy i ma problemy z synchronizacją automatyczną :/

Chociaż czy ja w Gdyni będę mieć takie problemy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z GWX8900 w Gdyni nie miałem ani razu problemu z synchronizacją a zegarka nie trzymam na parapecie a po drugiej stronie pokoju pod ścianą na półce. Natomiast ciekawi mnie dlaczego aż takie są obawy odnośnie zegarka analogowego, mnie osobiście cyfrowe nudzą tak jak to miało miejsce z GWXem. Jeżeli G to tylko analogowy lub analogowocyfrowy a jaki model to jeszcze pomyślimy. Nie ukrywam że kolegi Waldziora MTG robi na mnie ogromne wrażenie. Już wiem że będę miał nielada orzech do zgryzienia, MTG czy MM lub coś nowego, co się w przyszłym roku pojawi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jednym G się nigdy nie kończy :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy aby na pewno? W domu jest kilka G, po drugie po zebraniu pewnej kolekcji zegarków nie mam zamiaru gonić króliczka, którego jeszcze nikt nie złapał i nie złapie. Ot, któregoś dnia trzeba sobie z tego zdać sprawę że nie wszystko można mieć a zamiast kupić ileś tańszych zegarków raz przyczaić się na coś co będzie tzw gębę długo cieszyło. Mój plan na ten rok to jeden zegarek, no może kilka radzieckich ale to też się zobaczy. I jeszcze jedno. Zakupionego zegarka już nie sprzedaję więc decyzja musi być przemyślana. Czy MM ewentualnie MTG można się znudzić? Ale o tym będę Wam marudził w nowym roku jak i o ewentualnych wskazaniach wysokościomierzy, termometrów i innych bajerów, którymi te zegarki są naszpikowane. A dziś?

Dziś Wasze zdrowie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie posiadanie MTG wyleczyło z zakupów. Nawet kilka sprzedałem, co nie zdarza mi się często.

MM bym z tych dwóch nie wybrał, gdyż MTG bardziej pasuje do mojego stroju służbowego a chciałem się nim cieszyć codziennie. Z MM wyglądałbym śmiesznie w pracy :)

Gdybym robił coś innego i musiałbym się bać o zegarek to może bym wybrał coś plastikowego w czym szybko zmienię bezel jeśli go obiję ale w tym przypadku u mnie wybór był jednoznaczny.

Dodatkowo poza MTG mam od groma innych zegarków tak więc czuję spełnienie w tym temacie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jednym G się zaczyna a potem jazda .

Edytowane przez R356

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie posiadanie MTG wyleczyło z zakupów. Nawet kilka sprzedałem, co nie zdarza mi się często.

MM bym z tych dwóch nie wybrał, gdyż MTG bardziej pasuje do mojego stroju służbowego a chciałem się nim cieszyć codziennie. Z MM wyglądałbym śmiesznie w pracy :)

Gdybym robił coś innego i musiałbym się bać o zegarek to może bym wybrał coś plastikowego w czym szybko zmienię bezel jeśli go obiję ale w tym przypadku u mnie wybór był jednoznaczny.

Dodatkowo poza MTG mam od groma innych zegarków tak więc czuję spełnienie w tym temacie :)

No i o to chodzi :) Waldzior a przypomnij ile on Cię wyniósł z rabatem i tym urodzinowym bo mi sie nie chce szukać :) ?

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto z Was w takim razie nosi MM na codzień ? Kurczę faktycznie do biura to trochę nie pasuje ale boje się, że i tak będę go nosił do roboty, trudno - niech się inni podśmiechują nawet a co mi tam :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muda nie mam, ale Gulf od 3 dni z łapy nie schodzi, no ale u mnie to akurat dlatego, że trochę luźniej z robotą.

Wielkościowo są to raczej podobne zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i o to chodzi :) Waldzior a przypomnij ile on Cię wyniósł z rabatem i tym urodzinowym bo mi sie nie chce szukać :) ?

W czerwcu udało mi się zejść do 3k w TT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jednym G się zaczyna a potem jazda .

Niestety to prawda :( Zachciało mi się najtańszego kwadrata, wszedłem na forum i.. wybrałem GW-M5610. A teraz choruję na G-Steel i sobie tłumaczę, że będę miał zawsze tylko 2 jak Piowa ale, no, w skrócie to: wszystko wasza wina! Bo tak sobie myślę, że i MM by pasował do kolekcji więc w gruncie rzeczy mógłbym mieć tylko trzy naraz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wyobraź sobie jak niektórzy zaglądają też na forum seiko, citizen, orient i.t.p.  :)

To się dopiero jazda robi, wiem bo sam tak mam   :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze z 3 lata temu miałem tylko jeden zegarek( po co mi więcej jak się nie naciesze porządnie żadnym tak naprawdę) a jak zacząłem sledzic forum to mam 15 sztuk obecnie a sprzedałem 3x więcej; p

Myślę, że nawet jakbym kupił jakiegoś wypasionego MT-G czy nawet MR-G  to też by mi nie wystarczył i też bym miał chcice na inne...za bardzo zachorowałem :P

Więc jak dla mnie posiadanie 1 czy 2 skikorow jest nierealne :)

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc jak dla mnie posiadanie 1 czy 2 skikorow jest nierealne :)

Jeden czy dwa sikory?? Tak na cały czas? Dyć to siok. Tak to tylko te biedaki łod roleksóf i tych no jak to siem pisało, a łomega majom, my musima mieć jeden zegarek na jeden dzień miesiąca ;) (Pilot bo do północy nie wytrzymasz a pod stołem może być ciasno :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wyobraź sobie jak niektórzy zaglądają też na forum seiko, citizen, orient i.t.p.  :)

To się dopiero jazda robi, wiem bo sam tak mam   :D

O to to to to ... znam z autopsji.

+100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno skywatches wysyła już do Polski na adres podany w Pay Pallu a z tego co widzę mają MM na składzie i inne ciekawe G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysyła, cena taka praktycznie jak na ebayu z Japonii. Szkoda tylko, że do tej kwoty trzeba jeszcze doliczyć ten cały vat 23%, gdyby nie to to była by cena iście z bajki zaczerpnięta ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi