kowaljl 20 #5001 Napisano 20 Marca 2018 WitamTroche mnie nie było z racji tego ze chce sie pozbyć nałogu związanego z zegarkami, ale jak patrze na te zdjęcia wasze to mam ochotę sobie sprawić ten model. Myślicie ze jest sens kupować używke ? Jakoś musze wytlumaczyć przed sobą ze znowu pieniądze wydane, ale jakoś bym wytłumaczył niższa cenę w końcu używany Czy sa jakiekolwiek przecieki na temat następcy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #5002 Napisano 20 Marca 2018 Używane są w cenie nowego na eglobal , tak że nie wiem czy to dobry pomysł. O następcy na razie ani widu ani słychu. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5003 Napisano 20 Marca 2018 Ostatnio słyszałem że Eglobal wysyła używki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter 13 2 #5004 Napisano 20 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamku111 0 #5005 Napisano 20 Marca 2018 Czyli wszysko gra, na EG uzywka w cenie uzywki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowaljl 20 #5006 Napisano 20 Marca 2018 Mozecie polecic teraz gdzie mozną kupić w dobrej cenie? Ten Toma na allegro jeszcze jest ? Ma ktos jego namiary ? Musze sie szybko zdecydować bo jak nie to pewnie kupie nowego Romana...... a potem bede jadl trawe z ogrodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diodes 4 #5007 Napisano 20 Marca 2018 (edytowane) Powiem tak ja nigdy nie rozumiałem tak do końca fascynacji Eglobalem przecież ten sklep zawsze miał i ma bardzo dużo negatywnych opinii. Oczywiście fajne ceny itp. ale ja chyba mimo wszystko bym nie zaryzykował. Nawet teraz na opineo ma 14% negatywnych a to bardzo dużo. Śmigając też po różnych forach ludzie dość ostrożnie i sceptycznie podchodzą do Eglobal w sumie tylko tutaj jakoś bardzo go polecacie. Edytowane 20 Marca 2018 przez Diodes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #5008 Napisano 20 Marca 2018 Sam osobiście zamówiłem u nich 5 zegarków i za każdym razem było ok. Myślę ze takich ludzi jest bardzo dużo tu i na grupach Facebook-owych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84682 #5009 Napisano 20 Marca 2018 Diodes poczytaj opinie. Część jest tego typu że zegarek dostarczony po 2 tygodniach. Myślą że jak jest polska strona to za 2 dni zobaczą zegarek. W ciągu miesiąca kupiłem 3 zegarki przyszły po 10-14 dniach. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5010 Napisano 20 Marca 2018 (edytowane) Diodes, kupiłem na eglobal kilka zegarków i zawsze wszystko było OK.Przy tak dużej sprzedaży przez atrakcyjną ofertę zdarzają się pomyłki i błędy ludzkie ale z tych 14% negatywnych opinii już nikt nie dopowiedział że pewnie w 13,5% kasa przez sklep została zwrócona lub wysyłka po prostu się opóźniła a to już nie jest negatyw dla mnie.Kupiłem kilkadziesiąt zegarków z Azji i nawet sprawdzone sklepy przeze mnie i polecane miały wpadki, czasem czekałem na zegarek kilka tyg. aby w końcu otrzymać zwrot kasy i to jest najważniejsze bo czasem coś po prostu nie zagra i już.Opinię z reguły piszę się negatywne bo jak Ktoś jest zadowolony to opinii w internecie nie wyraża bo traktuje to jako norma a licząc wszystkie transakcje to pewnie okazałoby się że to jest 0,1% niezadowolonych Czepiać się można wszystkiego, nawet w Zibi miałem problemy z zakupem a kupiłem tam też kilka zegarków Edytowane 20 Marca 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5011 Napisano 20 Marca 2018 (edytowane) Duża część opinii negatywnych jest pisana przez tych co płacą przez Przelewy24 i w między czasie puszczają im nerwy nie mając jeszcze towaru w domu. Na samo zaksięgowanie środków czeka się około 8 dni roboczych i wtedy jest praktycznie cisza w eterze od eG. Wiem coś na ten temat, bo sam pierwszym razem to przerabiałem, ale drugi zegarek już PayPal hehe. Edytowane 20 Marca 2018 przez artsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5012 Napisano 20 Marca 2018 (edytowane) Duża część opinii negatywnych jest pisana przez tych co płacą przez Przelewy24 i w między czasie puszczają im nerwy nie mając jeszcze towaru w domu. Na samo zaksięgowanie środków czeka się około 8 dni roboczych i wtedy jest praktycznie cisza w eterze od eG. Wiem coś na ten temat, bo sam pierwszym razem to przerabiałem, ale drugi zegarek już PayPal hehe.Panowie... Opiekowałem się 4 sklepami internetowymi, które robiły ok, 400 tyś. obrotu miesięcznie i miały ok 600 wysyłek. EG pewnie ma że sto razy tyle, albo i więcej. Uwierzcie mi, że pozytywne komenty pisze kilka procent kupujących. Negatywne kilkanaście. Robiłem nawet statystyki, ale nie wiem gdzie to mam. Przewaga krzykaczy, jest o wiele wyższa niż tych zadowolonych, przekładając na komentarze. Byłem I jestem codziennie świadkiem telefonów, maili od debili, którzy chcą np. dostawać paczki w niedzielę, zamawiając w sobotę. Chory jestem jak czasem czytam opinie. Nawet o EG. Edytowane 20 Marca 2018 przez JobForACowboy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #5013 Napisano 20 Marca 2018 (edytowane) (...) Śmigając też po różnych forach ludzie dość ostrożnie i sceptycznie podchodzą do Eglobal w sumie tylko tutaj jakoś bardzo go polecacie.Co do tych różnych for, to najwięcej lamentów na EG zauważyłem na grupie na fb, której Zibi patronuje. Edytowane 20 Marca 2018 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazik 0 #5014 Napisano 21 Marca 2018 Kupię GWG 1000 żółtego lub zielonego ewentualnie zielonego z żółtym paskiem. W stanie najlepiej 10/10. Może ktoś by chciał sprzedać swojego rodzynka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5015 Napisano 21 Marca 2018 Pojadę klasykiem ... "to nie są tanie rzeczy panie Boczku" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JobForACowboy 5 #5016 Napisano 21 Marca 2018 Pojadę klasykiem ... "to nie są tanie rzeczy panie Boczku" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazik 0 #5017 Napisano 21 Marca 2018 Pojadę klasykiem ... "to nie są tanie rzeczy panie Boczku" To nie dla mnie, a dla kolegi. Niestety z żółtym paskiem już wycofany z produkcji a z EG mu się nie chce czekać dlatego zapytałem tu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5018 Napisano 21 Marca 2018 Kupię GWG 1000 żółtego lub zielonego ewentualnie zielonego z żółtym paskiem. W stanie najlepiej 10/10. Może ktoś by chciał sprzedać swojego rodzynka I najlepiej jeszcze za 1/2 ceny A w jakimś sklepie szukałeś?? Bo stan 10/10 to stan sklepowy Nie widziałem jeszcze żółtego ani zielonego GWG... ale widać mało widziałem jeszcze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #5019 Napisano 21 Marca 2018 Nie widziałem jeszcze żółtego ani zielonego GWG... ale widać mało widziałem jeszcze... Oj tam oj tam Piotrek nie czepiajmy się szczegółów, kolega uogólnił Wyklikane z mojego Commodore Business Machines CBM64 a wygląda jak z ZX Spectrum 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5020 Napisano 21 Marca 2018 Oj tam oj tam Piotrek nie czepiajmy się szczegółów, kolega uogólnił Tak się tylko drażnię a wygląda jak z ZX Spectrum Zastanawiałem się czy nie lepiej będzie klikać z Amiga 500, ale to już bardzo wypasiony sprzęt i niektórzy by pękli z zazdrości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #5021 Napisano 21 Marca 2018 Tak się tylko drażnię Ja też, słonko wyszło, przyszła wiosna, od razu lepiej się człowiek czuje 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazik 0 #5022 Napisano 21 Marca 2018 I najlepiej jeszcze za 1/2 ceny Ty to napisałeś. Reszta twojego komentarza nic nie wnosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5023 Napisano 21 Marca 2018 (edytowane) W tym opisie znalazłem taką funkcję jak Led Indicator. Wie ktoś może jak to się włącza? https://www.zegarek.net/zegarki/casio/zegarek_casio_gwg-1000-1a3er.html Edit-Podejrzewam, że to jakiś babol w opisie tak samo jak żywotność baterii 2 lata Edytowane 21 Marca 2018 przez artsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #5024 Napisano 22 Marca 2018 Cyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5025 Napisano 22 Marca 2018 Fotogeniczny skubaniec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach